A smile goes with everything

Såhär såg jag ut igår. Klänningen har aldrig passat så bra, jag har aldrig känt mig så fin.


Bal

Igår var den väntande dagen nr. 1 här. Balen. Var och fixade håret hos frisören klockan elva, sedan hem och sminkade mig för att lämna igen och åka in till stan. Gänget var hemma hos Rebecka där vi tog foton och drack supergott mousserande vin.
Jag, Rebecka och Hanna åkte beckas pappas gamla pv in till Götaplatsen där alla var och tog massor av kort innan vi åkte ut till Marstrand. Där fick vi en fördrink ute på uteplatsen. Sedan gick alla in och satte sig; jag, Gustav, Alida och Ebba satt tillsammans, var jättetrevligt! Vi åt räk/äggröra med bröd till förrätt, en köttbit, potatisgratäng och rödvinsås till huvudrätt och till efterrätt var det en chokladkaka som jag tyckte var för torr så åt inte.
Efter middagen öppnade dem baren och flyttade undan borden så man kunde dansa. Det började med en vals. Det var kul, och känns som något man ska göra på en bal. Dock var väl inte riktigt Gustav en valskung så det blev inte riktigt en vals, men jaja, vi dansade iallafall och han försökte ändå, haha.
Under resterande del av kvällen dansade vi, pratade med alla möjliga människor, och hade det allmänt supertrevligt. Skorna sparkade jag av mig någongång under kvällen för fötterna gjorde så ont, de gör de nu med... På studentfesten får det bli ballerina eller converse eller något så de inte gör lika ont.
Det var iaf en jättebra kväll, kände mig som en prinsessa, alla andra var också så himla fina, det var underbar stämning och gemenskap!

Nu är vi påväg mot Stockholm, är nästan framme. Har sovit stor del av resan, skönt och välbehövligt! Nu säger vi hej till huvudstaden!


Nu var det klart!

Hejdå gymnasiestudier! Hade redovisning nu imorse i matte och kommer få mvg i matte D. Så galet fantastiskt, trodde jag aldrig!!! Sen gick jag till rektorn och hade betygsnack för att se att allt stämde. Kommer få högsta betyg i alla kurser utan matte C. Jag vet att man inte ska säga sånt här i Sverige, men damn it, vad grym jag är! Som jag kämpat, jag är värd att ta studenten om en vecka!! Fram till dess ska jag bara njuta av livet, har inget mer kvar. Kommer aldrig mer ha en lektion, redovisning, prov eller läxa på kitas. Enda gången jag kommer gå i de korridorerna igen är imorgon när jag snyltar lunch innan lekdag i Slottsskogen. Det är helt galet!!!


Cupenguuuuuld!!

Vilken dag! Nervös match, men slutade med straffavgörande och blåvit vinst, så gött va!! Bussresan gick finfint, trevligt pubbesök i Gamla Stan innan vi åkte ut till kamratvallen och såg segern! Hemresan blev förvånandsvärt tyst, men egentligen var det inte så konstig med tanke på hur vi hade hållt igång under dagen. Fick sovit kanske två timmar på bussresan hem ändå, men inte speciellt bekvämt, hehe. Vi var hemma hos Nathalie klockan fyra och vid åtta gick jag upp och åkte till skolan och tränade. Kan säga att det känns nu, är dödligt trött. Är på bussen påväg hem nu och kommer kasta mig i sängen när jag väl är där. Men oförglömlig dag, resa och vinst!


Stark

Idag är jag glad (om det inte märktes i förra inlägget, haha!) Lyckades motstå kladdkaka och massa annan mat när mamma och pappa var borta och fick istället städat rummet, testsminkat mig inför balen och sprungit 6,4km - nöjd tjej som håller på att ta makten över sig själv!
Nu är jag påväg mot Nathalie, ska bli så himla skoj, är grymmetaggad inför allt! Ikväll ska vi till en av hennes kompisar och se championsleague finalen och sen hem och sova innan vi åker sju imorgon mot huvudstaden, yey!


Moments to live for

Jag har så många skojiga grejer framför mig de kommande veckorna. Galet, jag längtar till varenda en av dem. Här ska ni få höra;
- Imorgon ska jag och Nathalie åka pubbuss upp till Stockholm och kolla på svenska cup-finalen. Ska bli sjukt kul, hoppas på en blåvit vinst så att bussresan hem också blir kul.
- Torsdag är det dags för balen. Alla fina klänningar, lycmiddag, dans, bra sällskap. Åhh, detta har jag sett fram emot hela året!
- Till helgen åker jag upp till Stockholm igen för att mysa med kusinerna och heja på pappa när han springer marathon.
- 4/6, om 10 dagar (!!!) tar jag STUDENTEN!!! Allt slit under tre år ska firas under en dag. Fatta vad mycket glädje, tårar och skratt det kommer vara under det dygnet.
- 8/6, underbara Håkan Hellström på Slottskogsvallen. Hoppas på en go blandning av alla hans bästa låtar. I den önskad bl.a.:
Vid protesfrabrikens stängsel
Tro & Tvivel
När lycktorna tänds
13
Jag hatar att jag älskar dig...
Helst kan han få sjunga alla hans låtar hela natten. Dock måste han vara klar innan klockan 14 nästa dag för då ska jag till...
- Istanbul med mamma och Emilia. Vår årliga tjejresa som alltid är så himla mysig. Ska bli spännande att upptäcka denna stad som både ligger i Europa och Asien.
- 19/6, bästis kommer hem efter att ha varit borta från mig i nio månader!! Det är så oerhört skönt att jag äntligen ska få krama och prata med henne ansikte mot ansikte!
- Midsommar, ska först spenderas i Idas sommarstuga, sedan vet vi inte om vi stannar där ellee drar vidare till något spännande ställe. Det får framtiden bestämma.

Fattar ni hur bra slutet at maj och juni kommer vara för mig eller? Tagggggggaaaaaaaaa!!!


Livet flyter på

Fick mvg på matten, omg x1000! Jobbet gick bra, trivs och ikväll har jag varit nere hos farfar med päronen och ätit räkor och lax, supersmarrigt, och pratat med Rebecka. Nu ska jag sova, natti!


God morgon

Började dagen med en mumsig smoothie med kesella, banan och annans, toppad med färska jordgubbar samt en macka (delad i två för jag kunde inte bestämma vilket pålägg jag skulle ha. Smart? Jo, tack, jag vet. Lol.)
Idag är det en vecka till balen. Sju dagar. Helt crazy vad jag längtar. Tänk att se alla så fina och stiliga, äta lyxmiddag och dansa till soluppgången på Marstrand. Kan inte tänka mig en bättre torsdag!
Idag blev inte lika flott. Börjar i skolan, mellanlandar på gymmet och slutar på jobbet. Men cash is king så jag kan unna mig en drink eller två som matchar klänningen om en vecka. Haha, lol.


Check

Idag har varit en ansträngande dag, men ack så härligt den är nu!
Hade matte D nationella, som hade kunnat gå hur som helst verkligen. Men det kändes bra!!! Hade blivit förvånad om det inte är ett VG, hoppashoppashoppas!! Sedan redovisade vi dramapjäsen också, och det gick bättre än förväntat. Nu har jag bara kvar att redovisa ett tal i matten på tisdag annars är jag klar med allt som har med gymnasiearbete att göra! Då återstår bara det som man kämpar för - balen och studenten, och betygen då, hehe. Har en lovelife känsla nu, ska gå och drömma mig in i den nu, hejdå!


Göteborgsvarvet

Idag har jag sprungit låååångt i vaaaarmt väder. Men jag gjorde det, 2:17 tog det och är nöjd med det. Ni ska bara veta hur tungt det var andra halvan, usch!
Efter hade jag myspys med stans bästa tjejer som inte varit förenade allihop sen 100-dagarsfesten. Mer än två månader. Hallå, crazy!!!! Bra att vi ändra på det nu, var så skönt att alla var samlade, kändes som jag hade kommit hem.


Studentklänninng - check!

Idag har jag köpt mig min klänning för studentfesten. Den är puderrosa och passar därför bra även andra dagar under sommaren! Köpte även en svart långkjol som passar alltid! Har letar efter det i flera år men med min längd är det inte så enkelt.. Denna kunde man vika upp men så att det ändå blev snyggt. Är supernöjd med mina köp!
I förmiddags var jag och hämtade ut nummerlapparna till gbg-varvet som är på lördag. Lite småpanik ja, speciellt när man ser det härliga, blå sträcket som är målat över HELA stan. Ska man verkligen springa på alla de ställerna?? Plus att jag är rädd för att bli sjukt, har känt av lite i halsen hela veckan och idag har jag ont i huvudet... Kan ju vara solsting eller vätskebrist i den hetta vi har i götet idag, men tänk så är det inte det..? Eller så är jag baa nojjig och nervös - vi får hoppas på det sista!
Nu ska jag äta middag på restaurang med klasstjejerna, mys!


Underbar dag

Haft två lektioner, pratat med Ida, tränat ett gött arm-pass och nu sitter jag i parken mellan Vasaplatsen och Grönsakstorget och pluggar i solen. Har det gött om ni inte fatta det!
Sen blir det åka hem och se när blåvitt förhoppningsvis tar med sig tre poäng från huvudstaden.


Röd dag

Dagen har spenderats framför datorn görandes den himla geografiuppgiften. Den är ganska så mycket sämst men jaja, det är något i alla fall och jag orkar inte mer! Har även sett när IFK spela vidare sig till svenska cup final, dock inte på plats.. Kul att både DMK och Hysén fick lagt två mål var, deras produktion på målfronten är inte tillräckligt bra för att vara forwards. Innan middagen tog jag mig en löprunda på drygt 5 km fram till Jörlanda för att hämta cykeln och sedan trampa jag hem. Hade en snittid när jag sprang på 5:44min/km. Grymt nöjd, brukar ligga på 6:10 typ! Det är det som är bra när man springer kortare sträckor att man kan öka tempot.
Nu ska jag läsa igenom geografin och sen ska jag sooova. Imorgon väntar en fullspäckad dag, precis vad jag gillar/behöver!


Valborg

Skola. Ekonomiprov som gick åt skogen. Löpning och cx-worx. Lunch med Hanna och Nathalie. Åka och lämna grejer + plugga hos pappa. Plugg på EH på Vasagatan. Cortegén. Middag på La Sombrita. Tapas. Vin. Drink. Sjukt gott alltihop. Förfest hos Aron. Bryggeriet.
Bra sammanfattningen av en bra och ganska spontan Valborg.


RSS 2.0