A night in Milan.


STUDENT


Gårdagseftermiddagen.
Strök - kläder inför Milano !
Jordgubbar - firade nationaldagen m. sill och jordgubbar till efterrätt
Blommor - blomplockarpromenad m. syster och mamma

Nu ska jag fixa iordning mig för systers student, sedan iväg till tandläkaren en snabbis för att laga min trasiga tandställning.
Sedan blir det att fira systers student hela dagen lång! :)
//Josefin♥

Give me a voice !Idag är jag så hes att jag knappt kan prata. Går här hemma och leker charader för att försöka få tillbaka rösten så snabbt som möjligt.
Har på förmiddagen spelat the sims - en rolig sysselsättning när det finns tid över! Ska försöka hinna packa idag till Milano på torsdag. Längtar så...!
//Josefin♥

Bästkusten

Vilken kväll det var igår ! Mycket folk, fantastiskt äder, härliga vänner ochen underbar Håkan. Sjöng så att jag idag är hes och knapp kan prata. Blir chockad varje gång jag ska säga något och hör min röst, hehe.


Dagen har spenderats med Annie och Jullan. Vi åkte ut med Annies båt och lade oss vid en ö och stekte. Åh, det var så skönt, verkligen sommarkänsla! Vi pratade, spelade kort och spådde varandras framtid. Tack skronkisar för en grym dag !

Nu ska jag se sunes sommar och försöka vara så tyst som möljigt för att få tillbaka rösten till Emilias student på tisdag. ;)

//Josefin♥


Effektiv morgon

Ojoj, idag har jag chockat mig själv!
Efter frukosten gjorde jag ett storstäd på rummet, inkl. bortplockning, damning, dammsugning och tömning av tvätt. Är alldeles stolt över mig själv!
Och för att fortsätta detta goda beteende ska jag nu skriva mitt samhällsrepotage, det sista (om man inte räknar med datorkunskap, och det gör man inte) jag har att göra i skolan innan lovet !
Ikväll blir det Håkan Hellström på Slottskogsvallen, laddar upp inför kvällen och ger er en nyfunnen låt av honom för mig.


Håkan Hellström - vi två, 17år

Bal-fin systerNu har vi skickat iväg Emilia på hennes bal på Marstrand, visst blev hon fin!

Solen väntar !Åh, vilket härligt väder det är, riktig sommarkänsla!
Hade det bra igår med kusinerna, det gick kalasbra. Dock behövde man alltid vara med så kände mig trött efteråt.
Cyklade sedan hem till Anna där vi åt god mat, invigde sommaren med ett parti kubb och såg två Harry Potter filmer - trean och fyran. Somnade gott och när vi vaknat åt vi smarrig frukost. Sedan spelade vi lite kubb och bedminton i det fina vädret.
Nu väntar solstolen på mig, ciao! ♥

Kusse time !

Om en stund kommer mina småkusiner hit. Vi ska passa dem över dagen! Så idag blir det att plocka fram leksaker och barnböckerna igen. Ta fram sitt barnasinne helt enkelt. Ska bli roligt, men kommer säkerligen vara trött ikväll.
Kvällen kommer spenderas hos Anna med Jullan, Emma och Annie för ett Harry Potter marathon - bra filmer att somna till. ;)

7 dagar till Milano ! :D

//Josefin♥

RSS 2.0