klänning

Hittade dessa söta klänningar på nelly.com. Tycker dom är väldigt söta och somriga. Tänk till ett par gladiatorskor och söt väska (inte de på bilden). Den är nog skön varma dagar för tyget verkar lätt och luftigt och tycker roserna gör den mer speciell och sötare. Jag gillar nog mest den rosa, för den vita är så kritvit.
Vad tycker ni?
:)

//Josefin♥


ullared

Kom precis hem från f&f. Åt jättegod mat, oxfilé med potatisklyfter. Mums! :) Fotbollen gick desto värre, vi förlorade mot Trelleborg med 2-1. "/ Gustav Svensson lade mål efter ca 30sekunder och de var bäst i första halvlek, men sen tappade vi.... Och elfsborg vann, så nu leder vi inte allsvenskan längre. Blåvitt måste bli bättre på bortaplan!!

  I morgon ska vi åka till ullared jag, mamma, Emilia, Emilias kompis Moa och  Anna. :) Anna har aldrig varit där så hon blev glad när jag frågade. Det blir en heldag med ullared, något hästställe och freeport. :)

//Josefin♥

tjejkväll och sol


Igårkväll hade vi träff med lägertjejerna igen. Det var kul nu också. Var i Jörlanda hos Sofie, åt varma mackor, kladdkaka som alla åt för mycket av och mådde dåligt sedan xp, godis, spelade kub och det vi är bäst på att göra, prata. ;) Men det var mysigt. Jag, Sandra och Sofie ska in till stan i veckan och second hand shoppa. Äntligen har jag hittat några kompisar som gillar 2:ond hand! :D

   Idag har jag grejat lite hemma och varit ute på promenad med Engla. Vi gick till Anna och där fick vi lunch och vi spelade lite handboll. Det gick väl inte kanon, mmåste träna inför lägret som är om två veckor!! :S Men det kommer nog gå bra....

  Nu ska jag gå och sova för är trött efter allt vi gjort. ;) Sedan ner till F&F ich äta middag och kolla på Trelleborg-Blåvitt på teven. :D

//Josefin♥

hos jullan

Hej!

Kom hem för ungefär en timme sedan från Julia. :) Vi hade trevligt. Först kollade vi på teve. Började kolla på filmen som gick på tv3 med Ashton Kutcher, my boss's daughter, men den var så dålig att vi orkade inte kolla på den mer än 20 minuter. :p Istället kollade vi på snålvatten & jäkelskap istället. Det var kul, Dag-Otto är helt klart roligast! xp När den var slut började vi spela monopol med kriditkort. Jag tycker det är roligare än det vanliga. ;) Det tog ett tag och i slutet var alla väldigt sega och ville helst bi pank, utom jag. Men vid halv ett var ruenerade jag Anna och vann! Jullan hade åkt ut lite innan. Men det var kul. :)
  Då gick vi och gjorde oss iordning och sedan gick vi ner och lade oss på våra madrasser och kollade på allt flyter. Den var bra, men var så trött att man inte riktigt orkade hänga med. När den var slut somnade vi nästan med engång.
  Imorse vaknade vi kl.10 och gick då och frukost, kollade lite på tv och sedan kom mamma och hämtade mig och Anna.




Tack tjejer för en kul kväll, natt och morgon. :) <3

//Josefin♥

till stenungsund

Hejsan!

Nu om en liten stund ska jag äta middag med släkten. Mormor och morfar har sovit här igår och nu inatt och mamma bjöd in farmor och farfar på middag. Jag ska inte vara här så länge för vid sju ska jag vara hemma hos Jullan i Stenungsund och vi ska ha en liten filmkväll jag, hon, Anna och Emma. :) Det ska bli mysigt. Och så ska vi sova över också, kommer nog bli jätte kul. :)

  I dag kom jag ut och sprang. Det var tungt, men nördvändigt. Måste träna nu till Aranäs lägret, men usch vad tråkigt det är att vara ute och springa. xp 






















Dagens outfit:
Tunika ullared
Leggins Kappahl
Pärlarmband -||-
Tygarmband utomlands 

Hoppas ni får en trevlig fredags kväll och att ni hittar på något kul! :)

//Josefin♥

moped

Vi har skaffat en moped! Eller pappa har gjort det men hela familjen ska använda den! :D Den är pärlemovit och är en vespa-modell. Lite retro/Rom-känlsa. :) Vi köpte den begagnad av pappas arbetskamrats granne och vi hade fått höra att den var rosa, men (som tur var) var den inte det. Var först skeptisk till modellen men nu när vi har fått hem den tycker jag den är jättesöt och den kommer nog bli jättebra! :D
  Jag fyller inte år förren 7 september och vi har inte köpt en hjälm till mig, men måste ju prov köra så att jag kan till uppkörningen, så idag fick jag låna Annas hjälm och så körde jag upp och ner på vår infart. Där är det inga bilar som kör förutom till oss och grannen så där var det lugnt. ;)
  Det gick faktiskt riktigt bra. Körde lugnt och metodist och åkte inte in i något. Bra början tycker jag ändå. :p Nu ska vi till ullared nästa vecka och köpa hjälm där sen ska jag övningsköra lite till innan jag får ta mitt körkort! :)

//Josefin♥ 


harry potter

Hejsan!

Idag är det en tråkig dag med regn och hade inget att göra och jag och Anna hade pratat om att gå på den nya Harry Potter på bio. Det passa ju utmärkt idag! Först var vi inne och kollade på biograferna i stan, men där var det såklart fullt när vi var ute i sån sen tid. Nu ska vi gå på fregatten i Stenungsund. ;) har egentligen något emot den, men den är nyrenoverad, biljetterna var 20kr billigare och man slapp betala bokningavgift, så det blir nog bra. ;)
  Först skulle Sophie följa med men hon kunde inte, men vi hade bokat tre biljetter ifall. Och när vi hade fått höra att hon inte kunde fick jag ett sms av sandra där hon skrev: Har du lust att gå på bio med mig ikväll? Täkte se Harry Potter. xp Det var väl lite konstigt, men kul. Så hon får Sophies biljett. :)

Nu ska jag äta lite lunch innan jag åker in.
Är det någon av er som sett den än? Är den bra? Jag tycker det ska bli kul att se den! :D

Puss
//Josefin

tjejkväll

Tänkte berätta om kvällen med konfirmationstjejerna. :)

  Kom dit vi halv sex, då bara Sandra och Nicco var där. Vi pratade lite och väntade på de andra. När alla kommit beställde vi pizza och pratade lite mer. I början var det lite stelt. När pizzan kom gick vi till uterummet i sandras hus och där blev vi kvar resten av kvällen. Hade jätte trevligt! Vi pratade om allt möjligt. Hästar, skvaller, killar, fotboll, Elin och Jennifers cykelsemester som de skulle dagen efter och hade inte planerat något (men de kom iväg och vad jag hörde igår hade det gått bra!) och massor av annat. Vid nio var det någon som föreslog att vi skulle se på film, men bestämde att vi skulle stanna kvar och vara sociala istället. 
 
När man var liten tyckte man alltid det såg så tråkigt ut när mamma och hennes kompisar bara satt och pratade med varandra, men nu förstår jag vad dom kände. Som Sofie sa: vi ser ut som 50-åriga tanter. xp Det stämmer inte riktigt. Visst ser vi ut som 50-åriga tanter när vi pratar, men även alla andra tjejkompisar i alla åldrar. Från nu och resten av våra liv kommer vi sitta och prata med kompisar. Det är en bra sak med att vara tjej, det verkar inte som killar samlas ett gäng och bara sitter långt in på natten och pratar. Om de träffas och sover över är  det oftast lan och hur mycket pratar man då? (men jag säger inte att alla killkompisar har det så men de flesta.)
 
Egentligen hade vi bestämt att jag skulle ringa när jag ville bli hämtad, men senast halv 11 för mina päron skulle jobba dagen efter. Men när klockan nästan var halv 11 kände vi oss inte klara så då fick jag sjuss(stavnig?) med Sofie på hennes moppe och låna en hjälm av Sandra när de andra åkte hem. Vi är smarta, så vi stannade till 12. Det var perfekt och vi har bestämt att vi snart ska träffas igen, kanske i Timmervik. ;)

Tack tjejer för en mysig kväll, och att vi hade sååå mycket att prata om trots att vi inte träffats sen augusti. Och nu ska det inte dröja så länge tills nästa gång, det ska vi se till! :D <3

//Josefin♥

gothia cup

Hejsan!

Dålig uppdatering idag men har varit inne i gbg med Anna och kollat på gothia cup och shoppat lite. :) Köpte en tröja för bara 99kr, trots att det inte var rea. :) 
Den liknar denna tröja från gina men är mer limegrön/gul och vit randig och på bröstet är det en ficka. Blev nöjd när jag hittade den på H&M. :)
  Sedan åt vi och gick till heden och kollade några matcher där. Där lägger de skojiga matcher mellan bra lag (oftast) så många pojkar 17. ;) bra fotboll och vissa var rätt snygga som är ett plus. xp
 Åkte sedan buss ut till hisingen och Sättadamm, har jag för mig att den hette, och tittade på vallens if f94. :) Dom spelade mot ett amerikanskt lag och vann med 4-0, så det var kul. :D

Nu ska jag och anna ut och springa ner till havet och ta ett dopp, så berättar ikväll eller imon om hur det var igårkväll. ;)

Pussar
//Josefin♥

promenadbilder

Här kommer de utlovade bilderna från promenaden imorse med Engla. :)


Det blev inte så många fina, men två blev det iaf. ;)

//Josefin♥

återträff

Igår fick jag ett sms av en tjej som jag träffade på berghemslägret förra sommaren. Vi har pratat om att samlas alla igen, vi tjejer som blev kompisar, men det har aldrig riktigt blivit av, men nu så. Äntligen hade någon tagit tag i det, så vi ska träffas nu ikväll och ha skojigt ( förhoppningsvis). Det ska bli kul för har inte träffat vissa sen då, i slutet av agusti. Det blir lite som ett knytkalas, alla tar med sig något. :)

Bild från en skur som kom idag, vilket är ovanligt nu, solen lyser annars hela tiden. xp


Jag hoppas ni och jag får en bra kväll! ;)
//Josefin♥

klänningar

Här är klänningen jag sydde i lördags. Väldigt somrig. Rätt enkel att sy och blev rätt nöjd. :) Den andra sydde jag dagarna innan midsommar av en gammal träningsoverall och lite gamla tygrester. Den var svårare att sy, för då hade jag inget mönster och delarna var mindre så fick tänka mer hur jag skulle göra, men blev nöjd. Kanske inte är så fina bilder, men de får duga. ;)

Vad tycker ni? :)

//Josefin♥

god morgon

God morgon alla läsare!

Jag vaknade vid halv 10 och gick då ut med Engla. Hade med mig kameran och fotade lite, men bilderna måste jag ladda över på den andra datorn, så ni får se dom sen. :)
Vi har ett stort körbärsträd på trädgården och där plockade jag och gjorde en smoothie med bär till frukost. Det var gott. :)

//Josefin♥


kul

Hejsan!

Hade jättekul igår. Det blev jag, Anna, Jullan och Elin. Först spelade vi en omgång buzz och sedan fifa. Jag var roma (såklart!) och kom två. Anna vann som hon alltid gör på allt, men det är tur för annars hade hon inte varit så glad under kvällen. xp
Elin gick efter tuneringen och vi andra tre pratade och hade det mysigt. <3 Innan vi gick och lade oss kollade vi på mitt liv som popstjärna med Hilary Duff. Den utspelar sig i Rom och jag satt och längtade tillbaka, det var så underbart där. :)
Nu idag har jag varit med tjejerna på förmiddagen, spelade buzz en omgång till och ett parti kort. Vi var annars väldigt trötta och sa inte så mycket. xp
Men tack tjejer för en trevlig kväll, natt och morgon. :) <3

Nu har jag och Emilia bokat tennisbanan så vi ska ner och spela lite. Emilia har fått för sig att hon ska lära sig spela tennis under sommaren och jag är den som måste träna med henne, men det är helt ok. Gillar att spela tennis och nu finns det en till som jag kan göra det med, men längtar tills hon blir lite bättre. xp

Hoppas ni har en bra söndag! :)
//Josefin♥

bär

Tog denna bilden för ett tag sen när det var fint väder och jag på morgonen gick ut och plockade blåbär och lite smultron att ha i filen. Det finns massor av blåbär, men jag har inte riktigt det tålamodet att gå ut och plocka. Det är rätt segt.... xp



//Josefin♥

syr

Idag har vi inte regn i alla fall men molningt och inget vara-ute-väder. Jag sitter inne på mitt rum istället och syr en sommarklänning. :) Var inne på burda, ett stort företag som säljer mönster till allt möjligt, kläder, väskor, kuddfodral m.m. igår. Där blev jag medlem och får då ladda hem några mönster gratis, som jag nu använder till klänningen jag syr. :) Om du köper ett mönster är det ofta till 3-5 olika plagg, men som alla ändå liknar varandra. De kostar runt 80 kronor vilket jag tycker är väldigt dyrt så det var bra attt jag hittade detta. Hoppas bara klänningen blir fin. ;)

Sedan ikväll kommer Anna, Jullan och kanske någon mer oc vi ska ha fifa-tunering! :D Kommer nog bli jättekul! Och så ska iaf Jullan sova över :)

Nu ska jag gå tillbaka till symaskinen och min klänning. :)


//Josefin♥

bara regn

Usch. Idag har det regnat konstant. HELA tiden. Det har faktiskt inte slutat en ända gång. Visst, det är inte hellregn, men ändå. Jag hade tänkt gå ut och springa min vanliga runda, men hade igen lust. Sprang lite spurtar i backe och ett varv runt området istället.

Idag annars har jag tagit det väldigt lugnt. Vaknade klockan 10 som är tidigt för att vara mig, sedan satte jag mig och kollade på sex and the city filmen, sedan joggning och äta lunch. Mamma har alldeles nyss blivit massör(kommer inte ihåg om jag sagt det innan) och fick massage idag. Det är skönt och avslappnande. Det är väldigt mycket skönare att bli masserad på en massagebänk än liggande på ett bord eller bara sitta upp. :)

Här kommer de lovade bilderna från i onsdags och Borås.:)




//Josefin♥

torsdag är det idag

Hejsan!

Morgonen har börjat bra. Är fort. hos M&M och vaknade av Linnea som kom in med sitt lilla busiga leende, barbapappa-pjyamas och ett gosedjur under varje arm. Helt ok att bli väkt på det sättet, och det var inte för tidigt heller, kände att jag hade fått sova ut. ;)
    Sen fick jag äta iordninggjord frukost morfar hade varit snäll och fixat och sedan läste jag ut min bok, knappt lovlig av Katarina von Bredow. Älskar hennes böcker, men denna var inte en av de bästa. Den började riktigt segt och blev väl bättre, men nått speciellt var den inte tycker jag. Hennes bästa bok är klart Hur kär får man bli? Jag har läst den och har den på ljudbok hemma, så har nog lyssnat på den 10 gånger än så länge... Den tycker jag att ni ska läsa! Det är en ungdomsbok, men det är en bra sådan. :)
 Nu ska jag börja läsa 14år till salu som är en sann berättelse om en tjej som blir våldtagen och säljer sedan sex för pengar. Den verkar hemsk, hon var en helt vanlig tjej med tryg familj, men sedan efter den kvällen rasar allt. Det ska bli intressant att läsa den. Och det som är hemskast är att den den är sann och att den finns många tonårstjejer som har det likadant.

 Nu ska jag ner och busa med Linnea och sedan ikväll saka jag in till stan och kolla på cupmatch mellan IFK och Gefle. :D

Kramar
//Josefin♥

borås djurpark

Hej!

Är nu hemma hos mormor och morfar i Hindås tillsammans med min lilla kusin Linnea. KOm hit igår efter jobbet och idag har vi varit på Borås djurpark. ;) Linnea kan härma hur apan låter och åkte mest för hennes skull. Har inte varit där på väldigt länge, så det var rätt kul, men räcker med en gång. Laddar kanske upp mer bilder på fredag från min kamera då jag är hemma. :)


Annars är det full fart. Linnea måste ju bli passad på hela tiden, men det är skojigt. Men man kan säga att det räcker med tre dagar. xp Nu sitter vi uppe på mammas gamla rum. Jag skriver ( xp) , Linnea rider på en stor dalahäst som är rätt stolek för henne och säger "rida som Milia". Hon har nämligen varit och kollat när Emilia, min syster, har tävlat i hoppning med "sin" häst. Emilía är ett av de namn hon kan säga. När hon ska säga Josefin låter det mer som "Mecheliah", eller något åt det hållet. xp

//Josefin♥

jobbar

Nu har det varma vädret och solen försvunnit, för nu. Det har varit vääääldigt varmt under dessa två veckor och i mitt rum var det 25 grader när skulle lägga mig. Det har varit jobbigt, men det har även varit skönt med all sol och bad. Har badat nästan varje dag och vattnet har bara blivit varmare och varmare(självklart).

Just nu sitter jag och har rast. Sommarjobbar på pappas joobb med att göra sönder datorer. Ska jobba idag oc i morgon, så det är inte så mycket, men ändå, det är pengar. Och så himmla kul är det inte. Hade nog blivit väldigt uttråkad av att göra det en vecka. Kanske blir någon annan dag senare i sommar också om jag inte hinner med alla. :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen. "/

//Josefin♥

RSS 2.0