Kvalitetstid

Har haft en fin dag tillsammans med mamma. Övningskörde till Stenungsund och shoppade lite. Nu på kvällen har vi ätit först grönsak- och kycklingstavar med dipp och nu äter vi frukttallrik som snacks till sex and the city 2, mysigt !

KRAM!


Laxpytt

Åh, vilken skön dag jag har haft!
Skolan har fotbollsturnering, men jag är förkyld och skolsyster tyckte jag skulle vara hemma, så slapp den, härligt! Kunde därför sova till halv tio, vilket jag inte kommer ihåg när jag gjorde senast! Har varit och hämtat mitt mastercard som jag nu kunnat skaffa eftersom jag är 18, räknat matte inför provet imorgon och lagat lunch till mig och mamma. Det blev laxpytt med massa rotfrukter i, keso och sallad, mumsigt!

Såhär ska det låta!

Har hittat en ny favorit bland musikartister och grupper - Den svenska björnstammen, och är helt fast!! Deras låtar träffar mig verkligen och kan lyssna på dem i timtal. De bästa är ledig och detta har hänt, men framförallt mörkt kallt ljus - jag ryser så bra!!
 
 
 
 

Måndag.

Min mumsiga middag! Sallad, majs, köttfärssås, fetaost och vitlökssås, en god gi-variant med köttfärssås.
Dagen har spenderats på körskolan, vanliga skolan och på ett fik med fina Mina! Längesedan vi träffades så vi hade mycket att ta igen, men alltid lika kul att umgås med henne! Nu ska jag räkna matte och plugga spanska..

 


Egentid

Hade en trevlig kväll igår, i alla fall i början. Vi var på resturang Viktoria, jag åt en jättegod laxpasta med räkor och kräftor i en krämig sås med ett glad vitt, mums! Sen gick vi hem till Isabelle och hade en jättebra förfest! Lite för bra, hehe.. Så efter det valde jag att åka hem, mådde inte så bra plus att jag är förkyld så var nog ett klokt beslut.
Idag har jag pluggat, promenerat, sovit och varit förkyld. Mamma och pappa är inte hemma ikväll så kollar på grease, en riktig klassiker, har målat naglarna och lyxat till det med hallon, kesella och digestivekex. Sitter här och sjunger och har det mysigt i min ensamhet.

Hoppas ni har en bra lördagskväll, kram!


Hej, jag lever!

Man skulle kunna tro att jag gått upp i rök. Men det har jag inte! Jag har haft fullt upp med att leva och då glömt bort bloggen lite. Men på efterfrågan från några fina läsare tycker jag nu att det var dags att uppdatera den!
Fyllde 18 förra veckan som firades fantastiskt bra, med en blandning av alla fina jag har i min närhet, kompisarna på fredagen och släkten på lördagen. Imorgon blir det utgång igen fast då med tjejgänget från klassen. Vi ska ut och äta på resturang för att fira att fyra av oss sju fyllt år inom de två senaste veckorna, sedan hem till Isabelle för att fixa oss och sedan drar vi ut och klubbar. Är supertaggad, ska bli riktigt skoj!!

Hoppas ni har det bäst, nu ska jag återgå till spanskaläxan och min kopp honungsvatten som förhoppningsvis ska hjälpa mig få bort mitt halsont!


RSS 2.0