Jag flyttar

Mina vänner, en era tar idag slut. Efter knappt 5,5 år på blogg.se har jag bestämt mig för att det är dags för en nystart. Jag kommer framöver finnas på http://sarajosefins.devote.se !
 
Jag hoppas att ni följer med mig dit och hoppas kunna bjuda er på en bättre blogg än vad jag känner att pastamedpesto har dalat iväg till.

Våffeldagen

Min syster gör den godaste våffelsmeten. Grovt mjöl, havregryn, inget socker. Med bär och kesella blir det till en nyttig måltid och oh så god. Dagen till ära åt vi det till middag. Jag gjorde det efter att ha sprungit 1,5 mil. Gick inte en enda gång och på vissa ställen blåste det rejäl motvind vill jag lova. Nu är jag på gång!

Varför hinna andas?
Hej vänner! Oj, vilken fullsmockad helg jag haft. Skolan fredags förmiddag, sen direkt till jobbet. Lördags jobbade jag igen till kl. 16 då jag gick ut och tog en löprunda i stn innan jag åkte till Annas 20-årsfest. Rolig kväll! Klok som jag var körde jag och mådde bra dagen efter. Jobbade nämligen söndag kväll. Igår åkte jag in till skolan och var på räkneövning på fm och sen stannade vi kvar och räknade tillsammans. Vi fick även tillbaka första inlämningsuppgiften och vi fick full pott. Så himla skönt, tre extra poäng till tentan, superskönt!
När jag kom hem igår såg jag senaste avsnittet av lyxfällen eftersom jag en gång har känt killen som var med. Haha! Asså, jag förstår inte hur man kan vara så ansvarslös! Han är 19 år, bor med sin fästmö, de ska ha barn om 13 veckor, lägger 14000 i månaden på skrotdelar och vet inte ens sin egen adress. Pinsamt! Tur att jag inte kände honom så länge, hehe.
Sen blev det en härlig kvällsrunda innan jag hamnade i soffan och såg på hockey. Frölunda förlorade i andra övertidsperioden, damn! Men hoppas på en vinst imorgon för då är jag i scandinavium och kan heja fram dem!

Nu är jag påväg mot skolan, vi ska träffas när biblioteket öppnar vid 8.30 och vara duktiga och räkna. Ikväll jobbar jag igen. 

Hoppas ni får en bra dag!

Vår på ingångHur fantastiskt har inte vädret varit idag? Helt underbart! Tog mig en löprunda till solnedgången och det var så fint!
Annars då? 
Igår jobbade jag på eftermiddagen, lika bra som vanligt, trivs så himla bra! Och så fick jag reda på att jag fick vg på mikroekonomin!!!! So happy!
Statistik är så sjukt tråkigt att jag bara vill gråva en grop och lägga mig där tills denna kurs är över och sen bara skita i den. Men så fungerar tydligen inte livet så får väl bota ihop och försöka plugga till mig ett g. Ska kämpa för att hitta så mycket motivation jag kan!
Som den ovana kaffedrickarn jag är, och som då är dum och tar en kopp halv nio på kvällen igår på jobbet somnade jag sent och var tvungen att gå upp 5.40 som vanligt. Detta betyder att jag är trött och ska somna nu. 
För lite ointressant fakta om mina i-landsproblem; vi har ingen banan hemma så kan inte göra min vanliga frukost med spicy havregrynsgröt med banan och mjölk. Buhu. Kan inte komma på vad jag vill ha istället vilket betyder att jag inte kan förbereda idag och då måste vakna tidigare imorgon. Orkar inte, haha. Därför har jag faktiskt en anledning att somna nu, det finns något positivt med allt, gäller bara att se det, haha!

Mellofest

Hej bloggis. Idag har jag pluggat lite på förmiddagen, men ganska snabbt kom jag på hur tråkigt jag tycker det är så gick ut och sprang 13 kilometer istället. Klockan två spelade ifk cupmatch och vann med 10-0. Fint med tvåsiffrig vinst, haha. 
Hade tänkt lite eftermiddagsplugg sen men det blev en tupplur istället innan jullan kom och vi lagade middag. Anna och Annie droppade sedan in och gjorde oss sällskap. Såg självklart melodifestivalen. Önskade att ace wilder skulle vinna, tror den låten hade stuckit ut mer i eurovision, men Sanna är en bra sångerska, låten är ändå bra och hon förtjänar det efter sju gånger, haha. Största fail var väl Anton Ewald som kom sist, han som trodde han skulle vinna. Bra för honom att komma ner från sin övertro på sig själv kanske. 
Men det var en bra kväll iaf, supermys att träffa tjejerna!

Krama mig


I tunga perioder ska man göra roliga grejer. Och goda. Därför åt jag sushi med saknade Mina till lunch och gjorde knäckebröd när jag kom hem. Har haft cravings för det hela dagen. Sen hittade jag även glädje när hela gänget satt samlat på hyllan innan föreläsning, kändes tryggt och härligt. Och konstigt nog kändes statistiken, om bara lite, mindre hemsk när jag var i skolan. Skönt, för åt andra håller kunde det omöjligt gå!

Nu ska jag gå och lägga mig med glädjande känsla efter att frölunda vann med 6-1 mot skelleftå och blir därmed tvåa i årets elitserie! Vem hade kunnat gissa det?

RSS 2.0