Flashmob

Idag har vi dansat med poseidon.


Nollning

Känner att jag tappade bloggningen iom uppehållet på Kos. Men men, så blir det ibland!
Vi hade det bra; massa sol, bad, trevliga middagar och utgångar.
I måndags var det inskrivning på handelshögskolan och mina tre kommande veckor kommer vara fyllda med nollningsaktiviteter. Sköjigt!


Underbart

Nu åker vi till Kos om mindre än tio timmar, helt galet amazing. Ska sola, bada, umgås, vila, festa, njuta och bara vara!


Shopping

Peter och linnea var med på IFK - häcken igår, sedan följde de och resterande del av familjen med hem och har varit här även idag.
För att klara av det lämnade jag huset, hehe. Åkte och gymmade, sedan växlade jag pengar och köpte bikini inför Kos. Vi åker i övermorgon, typ imorgon eftersom det är kväll nu, helt galet!! Sen köpte jag också en finklänning jag ska ha på finalbanketten som avslutar handels nollning. Den får ni se då, men åhh, vad fin! Enaxlade långklänning i gammelrosa där den andra armen är lång. Är så taggad!
Nu ska jag sova för ska jobba dag imorgon, natti!


Träning gör mig glad

Hatar när jag är inne i en oträningsperiod och bara sitter på ändan. Orkar inte ta mig ut fast jag känner att jag har så mycket energi i kroppen som bara vill ut. Så kommer den dagen då jag faktiskt går ut och springer eller får möjlighet att åka till gymmet och jag mår så bra. Men det är svårt att gå från en period med lite träning till att ha det regelbundet i vardagen. Längtar tills dess!


RSS 2.0