Don't stop smiling just because the road gets a little rough

En trött tjej som är påväg att göra sig iordning för att gå och lägga sig. Har ont i tänderna från plastskyddet jag ska ha i två veckor och sen på nätterna. Har dock varit lite produktiv idag ändå och gjort en del av engelska läsförståelse som vi har till fredag och tagit en promenad. Har även varit väldigt duktig med mat och träning den senaste tiden och det börjar ge resultat. Nu måste jag bara se till att inte falla i vecka två svackan.. Heja mig!


Nu är den ute!!


4 dagar!


Idag är det fyra dagar till jag tar ut tandställningen! Som jag längtar!!!

Nyklippt!

Idag har jag varit hos frisören oxh klippt mig. Klippte upp det lite och luggen vlev kortare. Är nöjd, frisören var bra!


Nöjd!


Jag gjorde det!
Mitt mål att ta mig runt Göteborgsvarvet kan jag nu bocka av från listan!
Och som jag gjorde det, trodde aldrig att det skulle gå så lätt! Hade ett jämnt 6min/km tempo och körde bara på. Efter ca 7km kände jag att en blåsa började komma under vänster hålfot, som bara blev större under loppets gång, men som som tur var klarade jag av att springa med den. När jag kom till 18km skylten så bara jag gasade på för jag kände att jag hade krafter kvar och kom i mål på en 2:05:04 ! 10 minuter snabbare än jag hade räknat med, och på upploppet sprang jag om mamma som startade 21min. före mig - rätt gött, hehe!

Jag är glad och stolt med min prestation och ska absolut göra detta nästa år också - någon som ska med?

Uppladdning


Det laddas upp i det Anderssonska hushållet inför gbg-varvet imon. Pappa, mamma och jag ska springa och har just njutit av en fantastiskt god pastasallad med kyckling och curry!
Nu blir det att tämja musklerna lite (stretcha med andra ord), fortsätta dricka vatten och ladda min iPod med ny, pepp musik (tack Julia för alla låttips! :* )
Håll tummarna för mig och om ni är där har jag neon orange tröja. Ser ni mig, rop och heja fram mig för kommer nog behöva all energi jag kan få!

Tidig sänggång, sedan kör vi!
Puss!

 


Budapest!
Bilder från vår grymma resa till Budapest över kristihimmelfärdshelgen!
Solen värmde, fantastiska utsiktställen, härlig stämning, perfekt läge på hotellet (och snyggt var det också), härligt termalbad, mysigt sällskap! Efter dessa fyra dagar kändes det som fötterna som fötterna skulle trilla av, man ville nästan det för smärtan hehe, men åh vilken stad! För er som aldrig hört talas om detta resemål så kan jag rekommendera det starkt!! Massor att se, men inte för mycket så man blev stressad, bra shopping, billlig mat och glass (ca 6kr/kula!!), bra kommunikationer och ungrarna hade ändå ordning på saker och ting!

Tack för en fantastisk resa mamma och syster! ♥

RSS 2.0