I'm sorry.



Har inte haft det bästa humöret denna veckan. Förlåt alla ni, vänner och familj som blev drabbade. Jag ska försöka skärpa mig. ♥

Utvilad.


Hade en riktigt mysig eftermiddag igår. Åkte hem till Jennifer i Stenungsund och vi gick ut på en härlig promenad i det fina vårvädret. Till middag gjorde vi en god sallad med kyckling och valnötter. Dock hade jag grymt ont i fötterna eftersom först hade jag halvt om halvt gått hem till henne från stationen, sedan var vi ute 80 minuter i ett bra tempo. Visst kändes det under promenaden när den närmade sig sitt slut, men inte alls som när jag tog på mig skorna igen efter att ha vilat lite hemma hos henne. Jag kunde knappt gå, vinglade fram, långsamt...! Haha, så idag tog jag på mig andra skor.
När jag kom hem hade jag världens sug för corn flakes och mjölk, men det borde jag inte ha haft eftersom jag hade ätit för en och en halv timme sedan. Så tänkte att jag lägger mig och läser lite naturkunskap först, sedan kan jag unna mig lite kvällsmat och beverly hills. Men efter typ en kvart i sängen med boken kände jag att jag lika gärna kunde gå upp och borsta tänderna och somna tidigt. Och det gjorde jag, släckte vid 20.20 och somnade snabbt därefter. Så imorse vid 6.20 hade jag sovit klart enligt kroppen och kunde då ta det riktigt lugnt. Dock känner jag mig inte pigg, utan lite seg... Hann t.o.m. våga håret och se ett vänner avsnitt! Nu blir det engelska midterm listening, samhäll, naturkunskap och heeeelg !
//Josefin♥

The result !




Blått socker och kakor !

Gick ner till farfar och överraskade honom med dessa goingar. Tur att jag har någon att ge dem till, eftersom jag försöker undvika sådant. Provsmakade dock och de smakade gott enligt mig !
//Josefin♥

Bakning !

Inget bloggande igår för då var det historiapluggning som gällde non-stop. Och det var det verkligen, från att italienskan slutade till att jag släckte lampan vid 23.15. Enda uppehållet jag gjorde var när jag var och tränade, och det behövde jag. Det går inte att plugga konstant i 10h...
Provet var idag, och det kändes sådär. Var stora frågor, men lite tid så känner mig lite osäker om jag hann skriva allt som behövdes... Men det är otroligt skönt att ha veckans prov och läxor avklarade. Nu kan man koppla av !
Ska baka kakor till en hemlig person som ligger hemma i förkylning, ni får veta vem sedan... ;)
//Josefin♥

Fettisdagen - yummie !

Det finns två saker som jag är svag för (okej, inte sant, men dessa ligger i topp) - kladdkaka med vaniljglass och semlor ! This is my favorite day !
Yey, fick mvg på spanskaprovet och spanskalärarinnan har äntligen lärt sig mitt namn ! Plus att vi fick äta på lektionen. Bästa spanskalektionen ever !
Psykologi provet var rätt klurigt, men ändå inte svårt... Går inte att förklara...
Nu ska jag plugga naturkunskap och framförallt historia. Blir att laga mat efter det och sedan iväg och fysträna med laget. När jag kommer hem ska jag unna mig världens godaste semla, den från Jörlanda bageri där de blandar in mandelmassan i grädden så det inte blir lika tydligt. Mmmmm!
//Josefin♥

Mysigt.

Är inte detta kärlek?
Engel - Rasmus Seebach


Har haft en mysig eftermiddag och kväll med mamma.
Först åt vi middag tillsammans med Emilia, sedan gav hon mig massage - ohlala, vad skönt det är ! Hon berättade lite om när hon var yngre och sist gick vi ut på en kvällspromenad.
Nu ska jag plugga lite historiska instuderingsfrågor, och läsa psykologi, sedan ska jag försöka få till en tidig sänggång... Ser redan att jag kommer misslyckas...
//Josefin♥

Hur helgen varit.

               
Hej!

Helgen blev ändå skaplig, vilket det inte kändes som i Fredags kväll.
Åkte in till stan och bort till Masthuggstorget och gick i second hand butiker och hittade en loppmarknad är jag hittade dagens inköp - ett par svarta sommarskor som var oanvända från andrahandssortering och två sjalar. Gick sedan via Långgatorna till järntorget och Emmaus och myrorna. Gick över Kungshöjd och såg jättefin utsikt över Haga.  Det var jättehärligt väder och gick och njöt i solen. Dock blåste det mycket, så det var riktigt kyligt i skuggan.
Åt soppa på soppa & sunt, och gick inne i stan ett tag. Där blev jag trött och för mycket folk. Jag är verkligen förtjust i Linné/Masthugget området, men i centrum blir det bara för mycket. Hittade dock en snygg vårjacka som jag funderar på att köpa om den finns i min storlek någonstans och en jättesöt klänning, fast den var inte triktigt värd pengarna...
På kvällen gick jag hem till Anna och vi åt fruktsallad och såg andra chansen och spelade en fifa omgång.

Igår pluggade jag och gick ut och sprang 5 kilometer, stolt !
Har varit grymt duktig med maten och träning dessa tre dagar, ska fortsätta i samma stil nu...!

Idag är det skolan, specialidrott lektion efter de vanliga och sedan hem och plugga inför psykologiprovet imorgon.

//Josefin♥

God morgon.

Har gjort frukost till föräldrarna nu på morgonen.
Nu ska jag troligtvis in till stan och second hand shoppa.
//Josefin♥

20-20

Matchen slutade oavgjort och vi gjorde en grymmeinsats. Dock gick det inte bra för mig, och fick bara spela lite, men så är det ibland...
Nu ska jag gå och sura i ett hörn, vi hörs!

Ring.


H&M 50kr

Hockey och thai.

                       
GÖÖÖTT FRÖLUNDA !
Vinst och två lyckliga tjejer satt alldeles under goa gubbar och sjöng !
Först gick vi på stan och jag köpte en fin ring på H&M som ni får se senare.
Vi gick via avenyn till mitt favorit thai ställe på Engelbrektsgatan, mums vad det är smarrigt. Åt den vanliga med wokade grönsaker, cashewnötter och kyckling.
Idag bli det samhällsprov som vi har haft två dagar att plugga inför. Det känns inte riktigt som man kan ta det serriöst då, men jag hoppas det går bra. Det känns som jag kan så mycket som är möjligt efter denna korta tiden.
Ikväll blir det hemmamatch mot Backa ! :D
//Josefin♥ 

Plugg på bibblan.


Sitter just nu på Göteborgs biblotek och ser ut över Avenyn,, rätt mysigt faktiskt.
Stannade kvar en liten stund i skolan först för samhällsläraren hade en handledningslektion i det vi ska ha imorgon. Har fortsatt plugga det här, och ska göra lite datorkunskap nu, innan jag ska ner till Kungsport och möta Jennifer för att vi ska äta. Ikväll blir det FRÖLUNDA ! :D
//Josefin♥

Onsdag.




Jippie, såg just att jag blev uttagen till fredags match igen, glaaad !
Hemma från rolig träning med mycket spel.
Skolan flöt på, fick äntligen reda på vad det är för grejer vi ska ha på provet på fredag, så ska bege mig till sängen för att plugga på det och spanska oregelbunda verb i preteritum.
Imorgon blir det stanna kvar i skolan, eller åka till bibblan för att plugga, sedan mysmiddag och hockey med Persson. :)
Looove!

Wonderful tuesday.


                    tunika - H&M, kavaj - 2ond hand, skor - scorett, ring - primark,armband - oasis

Hemma från match på hisingen som vi vann med 24-21 !
De gick ut högt på oss i försvaret med tre spelare vilket rörde till det lite för oss, men i andra halvlek började vi få kontroll även på det.
Själv lade jag två kontringsmål från högern. Och gjorde inga fel i försvaret så är mycket lycklig över min prestation !
Och frölunda vann mot Modo och gav åter hoppet om att slippa en kvalplats. Nu gäller det på torsdag som jag ska se, och på lördag.
//Josefin♥

RSS 2.0