Tvillingtid

Har haft en supermysig och lugn kväll med jullan. Vi laga mat, tjöta och såg sex and the city 2. Nu ska jag sova!


Påskfrukost

Helskum natt alltså. Har inte somnat om sen mitt senaste inlägg. Kollade resor, lyssnade på Hanna och Amandas podcast, läste bibeln och pratade med Nicklas, en av danskarna jag träffade i Avorias på skype.
Klockan kvart i sex gav jag upp och gick till köket, målade ägg och gjorde en smarrig frukost till päronen. Fina ägg och nygräddade scones.
Sen gick jag till min älskade 19-åring med nyopererad näsa och gav henne läkande scones. Satt med henne och familjen en stund och prata, så mysigt. En av de få vännerna vars familj jag ser som nästan min egen.
Nu har jag försökt somna om, men misslyckats. Får bli lite svenskaplugg istället, det somnar jag nog av, haha!


Sömnlös

Kan inte sova. Det är jättesegt, vet inte vad jag ska göra... Har kollat och läst massor om det hotellet och Kos stad som vi funderar på att boka till sommaren. Jag är så taggad, och vill så gärna åka!!!! Vill bara få bokat nununu så jag bara kan se fram emot det på riktigt, nu är jag rädd att resan försvinner, att någon annan bokar..


Påskis

Nu är det påsklov, yeey! Det behöver jag så sjukt mycket. Har varit så less på skolan, plus sjuk, att jag inte varit där speciellt mycket de två senaste veckorna. Nu känns det gött att kunna vara hemma med gott samvete.
Förra veckan va det ju förkylningen som spöka, trodde att den gått över och att jag skulle kunna börja träna igen, men icke sa nicke. I tisdags fick jag öroninflammation och ska gå på penicillin fem dagar. Himla skiiit, måste lindra min träningsabstinens, kommer dö annars. Men nu satsar jag på att bli frisk, sen är det hårdträning med massor av löpning inför Göteborgsvarvet som är om 49 dagar. Iih, lite smått panik sådär, men det ska jag nog klara!
Så kvällen spenderas lugnt och skönt hemma med mami och papi, vi ska äta hemmagjorda hamburgare och pommes (nu är det påsk och jag är sjuk, så kör ett uppehåll på nyttiga Josefin och börjar i april igen!) Har fått ett påskägg idag med massa mumsigt godis, ska bli himla smarrigt, har inte ätit mycket godis i år kan man säga!
Idag när jag va i affären stod jag bakom Jonathan Azulay, Tobias Bratt och Oskar Wallén som spelar i öis, de två första va i blåvitt först. Omg, vad starstruck jag blev, haha. Stod där alldeles bredvid dem och försökte verka oberörd som jag inte visste vilka de var men det blev att jag stod och log för mig själv, lol!


Onsdag

Har spenderat dagen (som alla andra den senaste veckan) i sängen. Fått plugga ytterst lite, somnade nästan tre timmar på eftermiddagen. Men det känns ändå som förkylningen är på rätt väg. Måste till skolan imon, tre lektioner men sen hem och vila igen. På fredag åker jag, mamma, Emilia och kanske mormor och morfar till Stockholm! Ska bli superkul, har inte varit där sen augusti (helt galet för att vara mig, alldeles för längesen!!). Min lillkusin Ernst fyller tre år så vi ska upp och fira honom.

Blev så nöjd med min lunchbild idag, väldigt svårt att få blodpudding snyggt, men tycker ändå jag lyckades. Plus att det är så gott!


Bra start för magen

Min goda morgongröt med hallon/lime kesella, kiwi, granatäpple och kokos. Mums!
Annars är jag hemma idag, ligger och läser 50 nyanser av honom. Efter 280 sidor tror jag äntligen att jag har kommit in i boken och börjat gilla den, sköönt. Så himla segt att läsa en bok som man inte tycker är bra, haha.


Slappis

Har spenderat hela helgen i sängenoch inte lämnat pyjamasen sen fredagskväll. Det är bättre med sjukdomen, ingen feber men har varit hängig och halsen gör ont.. Det enda produktiva jag har gjort är lite skolarbete (läser kim novak badade aldrig i Genesarets sjö i svenskan) och städade mitt rum precis. Sen har jag hejat på IFK i Svenska cupen från tv-soffan. De förlorade men tar sig ändå vidare till cupen. Denna säsongen har en f.d. junior, Sam Larsson fått mycket speltid. Han debuterade i A-laget typ näst sista matchen förra säsongen och denna försäsong har han varit med mycket från start. Iaf, det jag vill säga är att han tillsammans med nyinköpte Ludwig Augustinsson som är 94:a är väldigt söta och är smarriga att kolla på när fotbollen kanske inte alltid är på topp, hehe.
Nu ska jag sova, nattinatti!


Myskväll


19-årsfirande

Är påväg hem från födelsedagsmiddag i Linné. Nathalie fyller 19år imorgon och planen var egentligen middag och utgång, men har åkt på någon sjukdom så mår inte så bra.. Har ont i huvudet (vilket jag aldrig brukar ha), täppt i näsan, ont i halsen och lite feber. Så det blir att åka hem nu istället och lägga mig i sängen. Så himla tråkigt, har varit tagas inför detta hela veckan!


Hard rock

Vi firade vår Hanna idag istället med en smarrig lunch på Hard Rock café! Åt ceasarsallad, supergod och så beställde de en brownie/glass efterrätt och så fick hon ballonger, typ tomtebloss som man sätter på tårtor och födelsedagssång!
Sen satte jag mig på biblioteket och pluggade matte, gjorde även det i skolans imorse så nu har jag fått gjort en del iaf. Kan ju hoppas på ett g nu iaf..! Ska kolla igenom lite nu, sen försöka se sista perioden av hockeyn och sova med boken under kudden så ska jag nog kunna lösa även detta provet!


Du är det finaste jag vet

Hann gå på både indoor walking och core-pass idag. Alltid kul när man lyckad matcha. Sen försöker jag verkligen få tummen ut och plugga matte. Har ändå gjort lite men det är så tråkigt och svårt så har ingen motivation överhuvudtaget! Men blir intensivt i en timme nu, sen ska jag och mamma mysa till det till en film vars namn jag har glömt, lol!
Plus att idag är det ingen vanlig dag, för det är HANNAS födelsedag, wihoo! Vi hade tänkt fira henne men så kunde hon inte.. Jaja, så är det ibland. Hoppas hon har en gofettnice dag ändå!!


Sexualitet

Jag kände bara att jag måste få fram mina tankar om detta ämnet. Såg precis en bild en vän lade upp på facebook där hon står och pussar sin flickvän. Jag i mina kretsar är inte van vid att se detta, och visste egentligen inte hur jag skulle reagera om det kom så nära mig. Men inser nu att min förväntade reaktion stämde, det är exakt lika fint som kärlek mellan man och kvinna. Vi måste lära oss att se bort från könet och bara vara lyckliga att människor hittar någon att vara lycklig med. Det spelar ingen roll om det är en tjej, kille eller alien! Jag är en sucker for love och tycker det är supergulligt när par lägger ut bilder på varandra när de pussas och kramas (dock finns det en gräns av hur många innan man känner sig som en del av förhållandet eller man blir för avundsjuk). Sluta inte med det, eller gör det inte för att samhället inte accepterar er. Det är inget fel på er, det är fel på samhället! Så fortsätt att sprida kärlek vill jag bara säga till alla, var lycklig i vem du är, och vad/vem du har. Se till att må bra, så tror jag att allt är rätt!

(Bilden lånad med tillåtelse av ägaren)


Robiiiin

Åh, ja, Robin vann melodifestivalen. Var så lycklig igår för det va!! Var även på 18-årsfest. Var inte så taggad innan så det blev inte jättekul, men hängde ändå med lite goa folk och så. Plus att jag har världens finaste vänner att vara med. Det bästa med festen var när jag åkte bussen hem med en killkompis och fick tjötat lite med honom, haha!


100-dagarsfest

Igår firade vi att det inte är allt för länge till stundenten är här. Kul kväll!


Besökt frisören

Idag har jag klippt håret! Toppade det bara och lite uppklippning, men det känns mycket fräschare nu.


Härlig start på veckan

Vaknade halv åtta, gick ut och sprang i det sköna vädret, god frulle till ett avsnitt satc och sedan årets första cykeltur fram till bussen. Det känns som denna veckan kan bli bra!


Ett hav kan inte skilja oss åt

När jag kom hem igår skrev Ida och fråga om jag kunde prata så vi gjorde det i 2,5h till halv tre, hehe. Åh, men det var så mysigt, vi båda behövde det och det var helt klart värt att prata med henne istället för att sova. Kan sova under dagen istället.
Slutade med detoxen igår och har världens matsug. Ligger i sängen och räknar matte nu och har skrivit en lapp som sitter på nattduksbordet där det står vad jag ska äta till lunch så jag inte tar något onyttigt och kan längta efter lunchen. Lol, men eller hur låter det gott?


Ego

Bion va jättebra! Såg ego med tjejerna. Huvudrollen var snygg och handlingen var bra så den får fyra av fem toasters!
Sen åkte vi hem till Becka och myste, och hade det allmänt superbra som alltid med mina favoriter.
Nu är jag och Emilia påväg hem och där väntar min sköna säng, mmmh.


Melodifestivalen

Fick årets skiva i veckan av mina snälla föräldrar så sitter nu och laddar över låtarna till telefonen. Tycker årets startfält är väldigt svagt, men har fastnat väldigt mycket för hello goodbye och, framförallt, you med Robin Stjernberg. Har inte hört honom innan och låten är kanske egentligen så bra, men just när han vibrerar rösten när han sjunger you, jag döör vad fint det låter!

Nu tar jag helg!

Nu är jag klar med spanskakursen, hade sista redovisningen idag. Så nu väntar sovmorgon onsdagar och ledig nästan varje fredag, woopwoop!
Pratade med min handledare om projektarbetet och hon tyckte det var jättebra. Hon gav mig bra idéer till slutdisskutionen och när den är klar så är jag färdig, känns grymt!!
När jag och Hanna skulle till centralen va det något fel med spårvagnarna så fick gå. Så nu förtjänar hon en påse chips ikväll, jag får nöja mig med frukt, lol!
Imorse frifräste jag lite med frukosten och det blev supergott. Soyayoghurt, mango, papaya, hallon och kokos. Kändes fräscht och lyxigt!
Nu blir det promenad hem, men det är fint väder så det är ändå okej. Sen måste jag plugga lite matte och ikväll är det Timmerviksmys.


RSS 2.0