second hand

 

  Har nu här suttit under kvällen och samlat ihop en karta över några second-hand butiker. Ska åka in imorgon och gå och titta . Jag är en av dom få jag känner som gillar 2:ond hand och har bara varit på myrorna och vill kolla in andra också. Hoppas att jag hittat dom bästa och att jag hittar till dom. Jag ka inte Göteborg jätte bra, mest nordstan och avenyn, men jag lär nog hitta. Ett bra sett att lära känna min egen stad. ;p Och om jag hamnar fel är det bara att fråga någon eller hoppa på en spårvagn någonstans. Och telefonen har man alltid med sig så det löser sig nog. Jag tycker inte det är så läskigt, utan mer som ett äventyr om jag går vilse.

När jag var liten och kom bort från mamma och pappa blev jag livrädd och började gråta. Kommer ihåg hur rädd jag var och jag kände mig helt vilse och trodde aldrig jag skulle hitta dom igen, trots att vi bara var på ica maxi i Kungälv. Men aldrig har jag blivit uppropad i högtalarna i någon affär eller liknande. Vad jag kommer ihåg...

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och vila upp mig inför shopping-dag och F O T B O L L ! ! ! :D Ska få sse Marcus Berg spela fotboll live. Det var ett tag sedan. Gillade honom redan när spelade i blåvitt, och nu har han blivit duktig och spelar i landslaget, både u21 och A. :)

God natt på er!
//Josefin♥

soldagar

Vilka härliga dagar vi har haft nu! Massa sol, bad och värme. Igår låg jag först uppe på altanen och stekte och väntade på att Jullan skulle komma så att vi kunde gå ner till stranden och bada. Vi blev kvar en lång stund. ;p Blev lite bränd på ryggen eftersom jag är ensam hemma och kan inte smörja in mig själv, så. xp I dag gick jag ner en liten stund och hade på mig tröja över ryggen. ;)



//Josefin♥

första doppet

  Idag gjorde jag det för första gången 2009, badade i havet! Det känns bra. ;) Var nere på stranden mede Julia och Louice, det blåste lite kyligt och man hade direkt ingen lust att bada men när jag väl har bestämt mig att bada, då gör jag det! Och så blev det. Först var det kallt, när jag gick i med bara benen, men sen när jag sprang ut gick det bättre. Och efter att ha doppat sig var det rätt skönt, tyckte Julia och jag. Louice är lite av en badkruka och hon doppade sig efter lite tjat, men gick upp direkt igen. Jag och Julia var kvar ett tag, men sen fick vi gå upp och göra sällskap med krukan. xp

  Vi hade en disskution om när man har doppat sig. Är det när man har doppat kroppen, till halsen eller måste hela kroppen ner, med huvud och allt? Jag tycker att hela kroppen ska vara blöt, inklusive hår och huvud. Annars kan man säga att när man blött ner fötterna att man har doppat sig. Vad tycker ni? :)

  Efter ett dop i havet blir hela en salt och god. Man känner sig rätt smutsig, men det känns sommar. Gillar det och doften av saltet. Sommar har så många olika dofter. Salt, solkräm, gräs, grillning är några av dom och trots att det är första grillningen man känner doften av får man lite sommar-feeling.

//Josefin♥

bikini

Idag var första gången jag fick användning av min nya bikini från ellos. Fick den på rea, så den var väldigt billig. :) Finns även i svart/rosa och rosa/grön.
Gick inte ner och badade, har inte badat än iår, det känns hemskt. Det är slutet avjuni, midsommar har varit och jag har inte badat ännu. Men har bestämt mig att det ska ske i veckan. Det ska ju bli jättefint väder och det fick vi ett smakprov av idag. Först var jag ute på promenad med Engla, sedan satte jag mig på altanen, i bikinin, och solade och läste min bok, babyfeber. Det var mysigt. :)

Sedan fick jag laga mat, gick på träning och kolladeprecis på Lotta på Liseberg. Det var mycket allsång, vilket är bra och bingon med folk var lite skojig, men måste erkänna, trots som göteborgare, att allsång på skansen är bättre. Får se på det imon, men det blir lite besvärligt. Tittar även på Paris Hilton´s my new bff som går samtidigt. Jag vet att det in är ett speciellt bra program, rätt patetiskt, men det är nog det som gör det skojigt. xp Men får nog spela in det och kolla efteråt eller på onsda. ;)

Nu ska jag fortsätta och läsa, fast i sängen denna gång. ;)

//Josefin♥

kvällssol

Nu ikväll tog jag med mig kameran ut på en liten promenad och fotade lite. :)



//Josefin♥

glad midsommar!

Jag vet att jag är två dagar för sen, men bättre sen än aldrig. xp Bilden är en traditionell bild på mig och min syster, men i år slapp vi stå framför lekstugan. xp



//Josefin♥

sommarlooov!!

Nu är det äntligen sommarloov med varma dagar, massa sol, mys med kompisar och sena kvällar! :)

Hade skolavslutning i torsdags, det var faktiskt rätt fint väder. Regnade inte som det gjorde på onsdagen och fredagen. Hade på mig min röd rutiga klänning jag sytt själv och så hade jag lockat håret med locktång.
Först var vi i klassrummet och åt tårta, sedan gick vi till gympasalen och hade gemensam avslutning med 4-8. Gick tillbaka till klassrummet och fick våra betyg. Blev nöjd, men visste dom redan innan. ;)

Åkte hem och gjorde köttfärspaj, sedan var det tjejmys hos Anna. Tur att vi var hemma och inte nere i getskär, för på kvällen började det regna, perfekt väder att sitta inne och prata, tjocka sig, titta på film och spela pictionary. ;) Jag vann båda gångerna, är bäst på det spelet! xp

I fredags åkte jag in till stan efter att emilia hade haft avslutning, vi träffades inne i stan och gick sedan och shoppade. Hittade ett par shorts, längre än hotpants men inte för långa. :p Och en vit blus med broderi längst uppe. Hitta inga bilder på dom, men shortsen är från gina och blusen från rut m. fl. :) Sedan gick vi och fikade på systrarna olsson´s.

I går hände inget spec. och idag har jag varit nere vid stranden och fikat med Anna och Elin. :)

//Josefin♥

the sims 3

Idag är det 4 juni vilket betyder att the sims 3 kommit ut!! Jag har längtat! Jag vet, jag är sims nörd, men det är något jag tycker är skojigt! :D Igentligen skulle det ha kommit den 18 mars men blev försenat. "/ Men nu är det här! :D

Emilias skola ligger precis brevid webbhallen så hon hämtade den och jag hade tänkt få den när vi väntade på bussen på väg hem, men vi missade varandra och fick den inte förren hon kom hem från stallet, var lite förbannad, men sånt är livet. xp

Så nu sitter jag här och väntar på att spelet ska installeras klart och läser handboken. :) Det ska bli jättekul!! ;D

Skriver senare hur det är, men skojigt tror jag. ;P

//Josefin♥


solmyys



VAARRRMMMMTT!!!

Det är det idag! Här är en bild när vi låg ute och stekte på håltimman. Jätteskönt är det, tycker jag! Vi vill alla bli bruna! ;D

//Josefin♥

MIIINNAAA!!!

Äntligen!

Nu har jag hittat mina efterlängtade gladiatorskor! :D
Har varit i Stockholm i helgen och när vi var inne i Sture gallerian och Massimo Dutti hittade jag dom. Jättefina! Visst var de dyrare än vad jag hade tänkt mig, 800kr, men köper sällan saker som kostar mycket. Det gör därimot min syster som nästan bara köper märkeskläder så mamma tyckte det var ok. Är jättenöjd!

Käpte även en fin sommarklännig, perfekt ner till stranden eller till skolan imon som jag tror. ;)





//Josefin♥

RSS 2.0