This is a good day!

Dagen såg ut att bli en vanlig, med familjen hemma och jag som inte orkar göra något. Men så fick jag ett underbart samtal av mamma när jag var ute och promenera med Engla. Hon sa att hon inte skulle komma hem. Emilia är och rider och pappa är ute med jobbet. Detta betyder att jag har en fantastisk eftermiddag/kväll framför mig! Detta (plus promenaden med den friska luften) gjorde mig faktiskt pepp på att få pluggat lite. Så nu sitter jag vid köksbordet, med tända ljus, spanska lexikonet vid min sida och redo att förbruka mina spotify-timmar samtidigt som jag gör spanskaredovisning. Go!

Fick reda på matteprovets resultat redan idag - jag fick mvg, yey! Hade bara 1,5 poäng fel, så är riktigt nöjd! Hoppas bara jag kan hålla i den här trenden som jag hittills haft i matte B då hade jag blivit glad!

puss & kram ♥


Sweet


Detta inlägg tillägnar jag min fina vän Daniella! ♥

Idag hade vi matte prov, har ingen aning om hur det gick. Kan ha gått bra, kan ha gått rakt åt skogen...
Efter skolan träffade jag Lovisa, jättekul! Möttes igår på ekonomiskolan, för första gången sedan Spanien och var mysigt to catch-up. Satt på sweet bakery och jag åt en smarrig rocky road och drack varm choklad. Medan vi pratade föll regnet och mörkret utanför. Shit, vad snabbt det blir mörkt ute nu! Det var mörkare när jag cyklade hem än när jag cyklade till skolan...
När jag kom hem fick jag massage av mamma, mmmh. Gjorde mig härligt avslappnad och redo för en sömnrik natt!
Kramar ♥

RSS 2.0