Grattis Annie!



Idag fyller bästa Annie 16 år, grattis !

Imorse var bussen försenad så jag kom försent till samhällslektionen. Vi skulle vara förberedda för att redovisa men inga grupper var det förutom vi. Jag har inte riktigt orkat lägga ner tid på den, men kände på bussen dit att det vore väldigt skönt att ha det gjort, så gjorde talkort imorse på bussen. Men det gick bra, och nu är det ur vägen!
På svenskan hade vi grekisk litteraturhistorieprov. Det kändes som det gick bra!
Efter skolan åkte jag in till Stenungsund och gick till tandläkaren. Satte in tandställning på underkäken, men själva ståltråden var för lång, så den låg och skavde. De klippte till den, så nu slipper jag den. Men har fortfarande fruktansvärt ont! Hela min mun är full av blåsor och att äta är en pina. Får tugga maten med tungan... Därför blev det soppa till middag!
Efter tandläkaren gick jag till guldfynd och köpte den snygga klockan för bara 99kr! Wow, vilket fynd! Har sett dem länge nu och tyckt att de varit häftiga, men aldrig vetat vilken färg jag ska ha. När jag såg att de sålde ut dem så billigt i ett reklamblad tog jag mig äntligen dit och fastnade för denna orangea! Har gått hela eftermiddagen och kollat vad klockan är. ;)
Mötte upp Annie med resten av gänget - Anna, Jullan och Emma. Vi satte oss på sandbergs café och bjöd annie på en födelsedagsfika. Själv åt jag en god rabarberpaj (jag tuggade med tungan...)
//Josefin♥

Glad påsk!



Nu bär det av till Danmark och Rödspätte! Väskan är packad och allt är med (förhoppningsvis). Vi åker idag, och kommer hem på söndag - om vi inte går till final som är på måndag.
Ha en trevlig påskhelg!
//Josefin♥

Gult som påsken.


Hade det jättemysigt med Mina igår. Vi satt på en uteservering i Vasa med varsin bagel och frappino.
Idag har jag: 
- städat och påskpyntat rummet
- börjat packa inför helgen
- varit ute och fotat med Engla
- hälsat på farfar
- gjort pannkakor
Nu sitter jag och ser på sex and the city 2 som jag fick i påskpresent och äter ur mitt påskägg.
Ikväll blir det spinning med laget.
//Josefin♥

Eva & Adam

Jag älskar lov!
I natt har jag sovit 11h, så har tagit igen från igår natt när jag sov ca 5h.
Nu sitter jag ser på de första avsnitten av Eva & Adam, något man bara har tid med på lov. Nostalgi! Har ätit frukost - macka m. påskkaka och jordgubbsfil m. k-special, gott! Mammas påskkaka på jörlandalimpa hör påsken till, det är ägg, smör och ost till en röra. :)
När frukosten har lagt sig ska jag ut på en jogging runda, och sedan ut på promenad med hundarna och Anna. Eller i omvänd ordning.
I eftermiddag ska jag in till Göteborg och äta afternoon tea med min mammas kusin Mina. Ska bli jättekul, har inte träffat henne på väldigt länge nu...!
//Josefin♥

Lyckad helg!



Bilderna beskriver min lyckliga dag i solskenet i Göteborg.
Promenerade i fyra timmar och satt ner typ tjugo minuter - trevligt värre.
Nu är jag värd vila!
LOVE!

Kära vårsol


    jacka - H&M, kofta - H&M, tunika - twilfit, sjal - H&M, halsband - glitter


Har haft en fantastiskt dag i solskenet. Skolan var rätt kass, matteprovet gick helt åt pipan, men skit samma!
Efter skolan tog jag en promenad längst Avenyn till statsbibloteket där jag lämnade tillbaka en bok. Överallt såg man folk sitta uta och njuta på uteserveringarna - vilken vårkänsla jag hade! Dagen till ära hade jag på mig min nya, fina vårjacka och mina solglasögon som jag är kääär i! Gick sedan tillbaka till skolan för att hämta en bok. Åkte sedan till Kungälv och handlade kakor som jag nu sitter och smaskar på. Gick bort till maxi och sedan bussen hem. Cyklade hem från bussen, så har fått mycket luft och motion idag.
Nu blir det att chilla och lägga mig tidigt. Sov jättedåligt igårkväll...
//Josefin♥

Väntan inför utecklingsamtal

Idag har varit en bra dag.
Började med sovmorgon och kom inte hit förrän halv tio. Sedan har jag haft en skön mattte lektion, svenska där vi antecknade och italienska som vi bara repeterade. Sedan dess har jag suttit med Linnea och min spanska lärare Gudrun och pratat. I början gillade jag inte henne, men hon är ju störtskön ! Sitter nu i skolan alldeles själv och ska vänta här i en timme tills mitt utvecklingsamtal börjar. Förra gången gick det på fem minuter... Hem snabbt efter det, käka och sedan träna.
//Josefin♥

Kycklingsallad


Morgonen började inte speciellt bra. Precis när jag skulle gå ut genom dörren började det regna och jag fick cykla i regn... Regnet har fortfarande inte slutat.
Dagen har varit rätt enformig, men fick sluta klockan tolv så det var ändå ganska nice. När jag kom hem städade jag rummet, räknade matte och gjorde denna goda sallad till mig och mamma. Nu ska jag iväg och träna.
//Josefin♥

Lunes

Hej!
Hade en rolig gympalektion idag på slottskogsvallen. Spelade fotboll och brännboll med spanjorerna som är och hälsar på vår skola! Haha, lite svårt att kommunisera och veta vilka som var i laget, men roligt att tjuvlyssna och se hur mycket spanska man förstår. Lite, men inte mycket...
Nu har jag kommit hem och försöker dra ut på tiden så att jag slipper börja räkna matte. Men måste ju göra det, så varför inte börja nu och bli klar fortare? Ikväll blir det extra insatt träning och jag ska äntligen få träna igen efter en och en halv vecka. Om jag är frisk? Det vet jag inte riktigt, men frisk nog att känna att jag iaf kan försöka!
//Josefin♥

Fotbolls söndag


God morgon!
Ligger och ser på gossip girl. Om en timme ska jag ut på orientering i Timmervik med mamma, Anna och hela hennes kalas.
I eftermiddag blir det Rambergsvallen och Göteborgsderby! Kul att säsongen äntligen är igång, och hoppas innerligt på en seger eftersom domarn snådde den i måndags.
//Josefin♥

Milano


Här är jag den 9 juni!

Sitter i mitt rum med solen skinandes utanför och fönstret öppet så jag får in frisk luft. Sitter och läser genom, rättar och förbättrar min historie uppsats om Finska vinterkriget. Det hade kunnat vara sämre... Det hade kunnat vara regnigt och noll gradigt och jag kunde haft panik om att jag bara skrivit inledningen på uppsatsen och den ska in på måndag. Så jag har det faktiskt ganska bra.
Jag har en lugn lördag framför mig. Att göra klart uppsatsen är dagens prio ett. Sedan ska jag försöka ta mig ut på en promenad i det härliga vårvädret. Hade egentligen velat gå ut och springa, men har varit sjuk en vecka nu, och är inte helt frisk än så det får jag stå över.
I torsdags bokade vi en resa till Milano - jag, mamma och Emilia ! Vi ska turista och shoppa i det härliga juni vädret och det fina Italien, jag längtar !
//Josefin♥

RSS 2.0