bra mat tips!

Kom hem för en stund sedan från träningen. Började med att springa en runda ute. Det gick faktiskt bra, kände inget i foten, eller iaf inte där jag stukade den. När jag är ute och springer får jag ont på undersidan av foten ibland. "/ Sedan gick vi in i hallen där vi körde passningar springa över planen och passa/växla tre och tre, sedan gjorde vi 6-0 försvar, spelade lite och slutade med spurter. Hata det, vi gör alltod det och man vill bara lägga sig ner på golvet och dö, men överlever varje gång. ;p

Nu till tipset. När man har varit och tränat måste man äta något. Jag gillar inte mackor alltd på kvällen, och då har jag en bra kvällsmat jag gör. Man tar en skål med fil, corn flakes, banan och kanel. Det blir kanon gott! :)

Nu ska jag ta och sova. Imon blir det skola och packa inför helgen, annars inget spec.

Sov gott!
//Josefin♥

onsdag

Skolan idag. Svenska, engelska, SO, bild och gympa. Var inte jobbiga, eftersom detta var andra skoldagen vi arbetade, och vi hade nya ämnen idag så det var mest vad vi ska göra under terminen. I engelskan har vi fått en ny lärare, vår 5:e under högstadiet, men Åsa ska stanna hela detta läsåret. Hon verkar bra och hoppas ja lär mig mycket. ;)

Nu ska jag äta pastasalad och sedan ska jag träna. Ska testa att följa med dom ut och springa. Se hur det går med foten, men det känns som den är bra så. Och på fredag kan jag inte vara med på träningen så får köra hårt idag. ;) Till helgen ska jag nämligen på läger i Berghem med kyrkan och massa annat roligt folk. Det kommer nog bli skitkul! :D

//Josefin♥

dagens outfit


Svart tröja - ullared, turkost linne - Rut m. fl., sjal - ullared, armband - oriflame, väska - H&M

//Josefin♥

a man from argentina


Fick denna låten av Jullan i fredags. Hon och ajg har väldigt lik musik smak och har hittat många bra låtar på hennes mobil. Mest är det Håkan Hellström som jag skickat till min egen, men den viktigaste är a drop in the oean som är den bästa låten jag någonsin hört (eller i alla fall bland de bästa!). Den här är lite mer fart i och jag blir glad av den! :)

//Josefin♥

1408

Dagen blev bra. Fick åka med mamma imorse och vi åkte inte förren vid kl. 07.50, vilket var skönt. I skolan spelade vi först kubb och kort och sedan kollade vi på film, 1408. Det var typ en skräckfilm och jag hatar skräckisar. Satt under hela filmen och var berädd på att något skulle hända, men den var inte spec. läskigt. Men dålig tycker jag! Kanske jag inte ska säga, det är Stephen King som har gjort boken bakom den, och pappa gillar hans böcker. Fast det behöver inte betyda att filmen blir bra!

När vi satt och väntade på bussen så kastade jag och Simon gräs på varandra och han sa till mig; mogett. Då sa jag att han inte heller var speciellt mogen och då sa Filip till oss; mogtvå. HAHAHAHAHAHAHA xD Så himla kul!!! ;D Fattarni? XP

//Josefin♥

äkta fans!

Så här tjusiga var jag och Anna när vi vandrade ner till matchen. Vi mötte en liten kille på vägen och han sa till mig; Vilken konstig mössa hon har! Haha, visst är det bra att man kan ge någon lite skratt med sin mössa. xp
Tyvärr verkar inte IFK ha fått känslan av våran support upp till Stockholm för det blev lika, 0-0. Djurgården var bäst, vi tappade massor av bollar, och spelet var inte alls bra. Tobias Hysén byttes ut redan i 1:a halvlek p.g.a skada vilket också var en stor förlust för matchen. Hoppas han blir frisk och kan gå på 120 på söndag då det är 6 poängs match mot elfsborg. Den måste vi vinna!

Nu ska jag ta och lägga mig, läsa lite Camilla Läckberg och släcka tidigt. Imorgon är det klassdag, ska kanske se på film och får sluta kl. 12.15, så det blir en lugn och skön skoldag. :)

//Josefin♥

lagdag i bottenstugan

Hej!

Dagen har faktiskt varit helt ok. Åkte hemifrån 20 över 8, vilket är väldigt sent för mig, brukar få åka vid kvart över 7. Sedan åkte vi buss upp till Bottenstugan där vi gjorde några lekar, vi behövde inte göra dom men 7:orna och 8:orna. Sen grillades det korv och man hade massa fritid. Gick då ner till en bad strand och vissa badade. Dock inte jag, tyckte det såg jättekallt ut. xp Hade en poängpromenad med frågor som; vem vet bäst? och vem har störst? o.s.v. Bussen hämtade oss 4 och var hemma vid ca 5. Sen dess har jag bara hunnit ät och spela lite the sims 3. Nu bär det av ner till farfar och kolla på tv. Blåvitt spelar mot djurgården på stadion och har inte ppv. Jag och Anna ska sätta på oss våra fina blåvita hattar som ser ut som en boll och våra halsdukar och machera ner. Haha, kommer skämma ut oss, men hejar man på blåvitt så är det inget att skämmas över! ;D

//Josefin♥

prat med kusse

Hejsan!

Dagen har varit bra, gjort saker som jag gillar. :) Har kollat på grey´s anatomy,  varit ute och tränat lite, sparkade lite fotboll, gjorde grodhopp och kastade handboll. Men det gick inte så bra eftersom jag vaar själv, men ändå. xp Har städat lite i mitt slarvskåp, håller på att inte vara så slarvigt länge, vilket är bra. ;) Samtidigt lyssnade jag på fotbollen och gais vann! Så helsingborg förlorade och tappade poäng i toppstriden och gais ligger ovanför bottensträcket. :) har även pratat med min kusin i telefonen. Hon är snart 2år och hon visste vem jag var när jag frågade vilket är ett framsteg. Och nu pratar hon på mycket, förut lyssnade hon mest. Idag hade hon ridit en ponny och jag fick ett MMS av henne på hästen. Hjälmen var lite stor, hon ser jättesöt ut. Hon tyckte det var kul och blev förkrossad när hon behövde gå av. F år snart träffa henne för jag ska ha kalas den 5:e och den 6:e fyller hon år och ska ha kalas. :)

Imorgon är det lagdag med 7c, 8c och våran klass då, 9c i Bottenviken, ett riktigt tråkigt ställe vid en sjö. Hoppas det blir fint väder för då kanske det kan bli lite kul. Men varje år får 9:orna ordna lekar och en poängpromenad för de andra klasserna så det kommer nog bli kul. Är i samma grupp som Evelina, Jesper och Viktor så det kommer nog bli bra ändå. :)

//Josefin♥

söndag

Hejsan!

Hoppas ni sovit gott, det har jag gjort. Vaknade vid halv elva, vilket inte är vanligt när det gäller mig. Igår blev det handboll med Anna och var där hela eftermiddagen. :) <3 Sedan träffade jag henne när vi var ute med våra hundar. :) Annars lagade jag mat till mig själv, klyftpotatis och en köttbit som jag tog ut från frysen. Sedan gjorde jag en liten kladdkaka till mig själv, den blev inte så god. Gör inte små, det är bättre att göra en stor och frysa det som blir över, för den smakade konstigt och konsistensen var skum. Sedan kollade jag på en spansk film, piedas, tror jag att den hette. Handlade om 5 singel tjejer och deras fötter. xp Den var också skum, men det brukar deras filmer vara. Men det är bra för min lärning av spanska. :)

  Idag blir det chilla, har inga planer alls, får se vad som händer.
Vad ska ni hitta på? :)


Låt med Elin ruth Sigvarsson och Lars Eriksson från idol. Jag tycker den är bra, hittade den på aftonbladet idag, antar att den är rätt ny. :) Gillar kombinationen av de två och musiken är jättebra. Lyssna! :)

//Josefin♥

Kalas hos Emma

Hejsan!

Kom hem från Emma för en liten stund sedan. Det var kul. Vi åt tacos, fruktsalad med glass, kollade på film, yes man (dålig, tycker jag) och pratade. Hon fick en sjal av mig och Anna som hon iaf sa att hon gillade. :)
  Jag var så himla trött redan innan jag åkte till henne, kunde ha gått och lagt mig redan då, och förstod inte hur jag skulle överleva men det gjorde jag. Vi somnade vid 1 så det var inte så sent. Och fick ändå sova i 8 timmar för klockan 9 vaknade vi. Tog inte några bilder, glömde av det, så tyvärr kan ni inte få se något från kvällen. "/
  Nu ska jag vila, kanske träna lite handboll med Anna eller springa en runda. Behöver också göra läan vi fick första riktiga skoldagen. Det har vi aldrig fått förut, men någon gång måste väl vara den första. Sen var den inte jättestor. Läsa några sidor i fysik och svara på några frågor om texten. Men ändå. Fick ni någon läxa första arbetsdagen i skolan?

//Josefin♥

Skolstart

Hej!

Jag överlevde. Halvt. Är trött, inget skojigt hade hänt. Visst, det var skojigt att träffa klasskompisarna igen, men usch vad jag är skoltrött, och terminen har precis börjat........ Hur ska detta sluta?
  Men det var en lugn dag, som alltid första dagen är. Planerade inför lagdagen på måndag och fick massa lappar. Nu är det bara resten av läsåret kvar.....

   När jag kom hem gick jag och Engla ut på promenad och träffade på fabror Älg. Är livrädd för älgar och vände så fort jag så honom, men hunden är inte lika smart-tänkt, men vi överlevde då också. ;) Sedan har jag vilat, är jättetrött, ska lägga mig nu. xp

  Imorgon är det riktig skoldag, sedan ska jag på kalas hos Emma. :D

Outfit:
Blus - Rut m. fl., vitt linne - ullared, leggins - Rom, skor - din sko, väska - H&M, armband - lindex & utomlands

//Josefin♥

kvällsdopp

Ska ner till stranden och ta ett kvällsdopp med tjejerna. Skriver om dagen när jag kommer tillbaka!

Puss
//Josefin♥

god natt

Rubriken säger mycket. ;) Nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt i morgon, halv 7. "/ Men först får jag läsa lite, för lär inte kunna sonma än, men snart tror jag. jag är trött efter träningen. Den var väldigt kul och tuff. Vi tränade olika positioner, lite spurtt och kontringar. det var kul! :D

Hoppas ni får en bra dag imon och att ni som börjar skolan som jag överlever. ;p

//Josefin♥

butterfly



//Josefin♥

blåvitt!

Tröja - H&M, shorts - Gina, ballerina skor - din sko, armband - Danmark


//Josefin♥

sista dagen

Hejsan!

Idag är det sista dagen på lovet. "/ En dag att sörja, men det har varit en bra dag. Har chillat. Spelat the sims 3, varit ute och fotat lite i det fina vädret fast nu har det blivit molningt och kallare nu. Kollade på förmiddagspasset från VM i friidrott. Såg när Linus Thörnblad hoppade sg till finalen i höjdhopp och början av 10-kampen för män.
 Nu i eftermiddag har jag varit ute på promenad med Engla och hälsade på farmor och farfar, där även mormor och morfar var och hälsade på.

Nu vilaar jag, är jättetrött, ska snart äta och sedan träna. Nu börjar handbollsträningen igen! Yey! Denna säsongen ska vi komma till A-slutspel! :D

//Josefin♥

Dagens outfit


Kofta - second hand
Skärp - second hand
Tröja - Zara
Linne - ullared
Leggins - H&M
Armband - Thomas Sabo / smycka
Väska - Mammas från när hon var liten


   Idag hade jag på mig min älskade gamla farmor väst. Köpte den för någon månad sen när jag och Sandra var inne och second hand shoppade. Fick betala 50kronor för den, riktigt bra pris! Och den är väldigt fint stickad, men verkar ändå vara hemmagjord, ett bra köp enligt mig! :)
 

  Nu ska jag ta och gå lägga mig.

//Josefin♥

shopping och handboll

Hejsan!

Hade en bra dag inne i stan med m & m. Hittade många fina saker, mest kläder, men tänker inte säa vad för det har jag "glömt". Ni får veta när jag får dom. xD Jag fyller alltså inte år idag, utan vi köper presenter som jag ska få när jag fyller år, den 7:e september. :D
  Vi var och lunchade på Steinbrenner och Nyberg där man fick soppa, hemmagjort bröd och en dessert buffé. Det var ett riktigt mysigt ställe. Låg bakom sas Radisson på en tvärgata där, så inte mitt i centrum, men inte alls jobbigt att gå till. Idag serverade de kyckling och nudel soppa som var god. :)
  Sedan hittade jag också en födelsedagspresent till Emma som ska ha kalas på fredag! :D <3

Nu ska jag iväg till Anna för att spela lite handboll ute på gräsmattan, nu ska vi bli bäst! ;D Lägger ut en bild på dagens outfit när jag kommer tillbaka. :)

//Josefin♥

till göteborg

Hej!

Morgonen har varit bra, vaknade så tidigt som vid valv 9 och gick då upp och gjorde pannkakor som jag åt till frukost, lyxigt. :) Tittade även på ett avsnitt av grey´s anatomy som jag tycker är riktigt bra. Håller på att titta om alla avsnitt. :)

  Om ca 40 minuter ska jag cykla fram till Jörlanda och sedan ta bussen in till GBG där jag ska träffa mormor och morfar. Vi ska födelsedagsshoppa! De tycker det är svårt att veta vad jag vill ha så då bestämmer vi en dag så går vi runt och så får jag köpa det jag önskar mig, sen får jag det som födelsedagspresenter på mitt kalas! Det är bra att göra så för då får man ju saker man vill ha! :) Men innan dess ska jag ta en kort promenad med Engla.

Puss
//Josefin♥

god natt

Hoppas ni alla har haft en trevlig kväll, det har jag. Spelade lite tennis med mamma och Emilia, fick tejpa foten och kunde inte spela så mycket, men det var mysigt ändå. När vi kom hem åt vi kvällsmat med rostat bröd, varm choklad med grädde och levande ljus. Mysigt i detta blåsiga väder. :) Det är bara vi tjejer hemma i veckan för pappa är uppe i Norrland och jobbar.

  Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Har börjat på Camilla Läckbergs första bok. Har inte gillat deckare, tycker de är läskiga,  men än så länge har det inte varit läskigt att läsa. Får se hur det blir längre fram, men det läskiga är ju i början.....

  I morgon ska jag in till stan och shoppa. Får se om det blir ett morgon inlägg. :)

//Josefin♥

höstig outfit


Jag har gjort en fin outfit jag gärna hade tagit på mig nu till hösten när skolan börjat. Jag gillar stora tröjor som man kan gömma sig och mysa i. Denna är från Monki. De är lagom stora att ha till ett par jeansleggins till. Älskar dessa stentvättade från Gina Tricot. Rosetten i håret från monki gör den liten gulligare, även den på de svarta pumpsen som kommer ifån sko punkten. Axelväska är alltid rätt och denna söta som kommer från monki är roliga eftersom den är rund och lite annorlunda, men ändå enkel. Som toppenöver i:t ett Thomas Sabo armband med söta berlocker. :)

//Josefin♥  

måndag

Första dagen på sista veckan. På torsdag börjar skolan igen. "/ Har absolut ingen lust alls att gå dit igen. Men detta är sista året på högstadiet och Stora Höga, snart får jag lämna Stenungsunds kommun! Det är därimot bra. ;)

   Vaknade lite innan 10 imorse och gick då upp och åt frukost. Sedan tog jag och Engla en frisk promenad runt havet. Det blåste jättemycket, skägget på henne flög överallt likasom mitt hår, men det var skönt. Mötte väldigt få och hon var snäll och skällde inte. :)

  När jag kom hem var Emilia hemma. Hon började skolan idag, men var bara där i 1h och 10minuter. Haha, det kan man kalla en bra skoldag! Det hade t.o.m jag klarat av. xp Jag åt lunch, hemmagjorda piroger från frysen och kollade på en film som var inspelad på boxern. Jag hittar ofta filmer jag tycker verkar bra och ber pappa spela in dom, men sen glömmer jag av dom. Så efter ett tag kommer alltid pappa och frågar när jag har tänkt kolla på dom, och denna sista veckan är gjord för lat och mys, så varför inte nu? 
  Kolllade på en film som hette queen sized som handlade om en tjock tjej som blev baldrottning. Den var helt ok, smo en amerikansk tonårsfilm, fast med en bra tanke och handling. :)

   Nu håller jag på att laga mat, ost och skink paj, den står i ugnen och piper när som helst! :)

//Josefin♥

Aranäs handbollsläger

Hejsan!

Tänkte berätta för er om lägret jag var på i veckan. Kom hem i fredags kväll, men då var jag sjukt trött. Gick och lade mig kvart i nio, läste en stund och somnade vid halv tio. Vaknade sedan 9 på lördagsmorgonen. ;) Igår latade jag mig bara, orkade inte göra en större ansträgning. xp

  Ok, resan nu då. Åkte hemifrån kl. halv 7 på måndags morgonen. Tog ungefär en timme att ta sig ner till Kungbacka och vi var först där. Gick runt och kollade lite och fler folk droppade in. När alla många kommit fick vi skriva in oss, fick var sin påse med t-shirt, shorts, handboll och vattenflaska i. Sedan upp till stället vi skulle sova på. Man behövde gå upp för en brand stege varje gång och det var inte lätt att få upp och ner packningen där, speciellt inte min stora resväska som jag köpte i Rom som vagde några kilon. xp
  När vi hade ställt upp grejerna var det träningspass direkt. Dagens pass handlade om försvar och efter en timme skulle jag hoppa upp och försvara ett skott och stukade foten. "/ Så min fot har varit tejpad och svullen hela veckan, men jag har varit med på det mesta ändå.  Mer än två handbollspass på måndagen hade vi MAQ, som är som styrka lite och knä övningar. 
  När vi var klara för dagen kl. 5 var jag och Anna så trötta att vi somnade nästsan, men då hade det blivit svårare att svåva på kvällen så vi försökte verkligen hålla oss vakna. Gick och kollade när Aranäs juniorer (killar) tränade.
   Maten under veckan var jättegod! Fick lagad mat, lunch och middag, frukost på morgonen, och på kvällen. Kvällsmat var hamburgare, toast m.m. 
  Resten av måndags kvällen var vi med tjejerna från f-95, Stenungsund, de var dom vi var med. :)

Tisdagen hade vi ett träningspass då vi tränade anfall, tror jag. ;p På morgonen hade vi friidrott ute och under tiden regnade det. Hela tiden. "/ Efter lunch hade vi målvaktsträning, då det var kantskott så den var kul. ;) Sen hade vi lite lek och minihandbolls tunering som mitt lag vann, efter straffar. :D

   På onsdagen hade vi ett tre timmar långt träningspass, som de första två var kul, men när vi bytte ledare blev det tråkigare. Sedan gick vi på bio och såg G.I. Joe. Det var katastrofalt dålig! Se den inte! Det enda som var bra var den snygga huvudpersonen och att vi fick popkorn och cola som var gott. ;) På kvällen hade vi fyrkamp med fotboll, kubb, brännboll och varpa. Det var inte jättekul, men fick vara med Ebba och en tjej från aranäs som hetr Emelie som är snälla. :)

  På torsdagen hade vi handboll två pass då det var genombrott och så hade vi beachhandboll, det var jättekul! Hade en landskamp mellan Sverige och de norska tjejerna, Norge vann. "/ Men det var kul ändå. :D På kvällen lyssnade vi på musik, pratade och hade kul. :)

  Fredagen var den sista dagen och vi var jättetrötta. Hade positionsträning, vilket var en av de roligaste under veckan. Lärde mig under den att knorra, "snurra" bollen runt målvakten och in i mål, det ska jag bli grym på! ;) På eftermiddagen hade vi tunering, sen duschade vi och åkte hem. Hade en bra, kul och lärorik vecka. Tror inte jag hade åkt tillbaka, men lärde mig ändå nya saker och det var kul!

Om ni vill se bilder från veckan så gå in på HK Aranäs hemsida där bilder finns som en fotograf tagit som gick runt under veckan och fotade.

//Josefin♥

derby

Matchen var spännande. Öis lade ett mål i 15:e minuten och under hela första fick jag sitta och vara orolig över att de skulle lägga mera mål för då spelade inte blåvitt bra. De hade mest bollinnehav, men de tappade bollarna och öis kunde kontra. Men som tur var släppte Kim inte in några mer bollar, fast han skrämde oss ibland. xp I andra halvlek förbättrade de sig och äntligen efter en lång tid utan mål slog skyttekungen Tobias Hysén till och lade två mål. Ett i 53:e minutern som öisarna ville få till offside, men mål dömdes. :D Andra målet kom i 90:e minutern, så nu leder han med 2 mål över Rasmus Elm och Wandersson. :D                                                                                               Visst är den fin? ;D
   De andra topplagen spelade också idag, och alla förlorade. Elfsborg har inte förlorade en ända match på hemmaplan, men idag kom den mot Gefle. Och Halmstad fick sin första vinst sen i maj, och helsingborg förlorade också, så nu leder vi allsvenskan igen! :D <3
   
Nu ska jag sova för imon morgon klockan halv 7 åker vi hemifrån. Det ska bli jättekul och spännande, men är lite orolig för träningen om det kommer bli tufft, är inte direkt vältränad, men på något sätt ska jag väl överleva. xp

Hoppas ni får en trevlig vecka så hörs vi när jag kommer hem på fredag, så skriver nog på lördag. :)

//Josefin♥

kräftskivan

Hej!

Hade det kul igår kväll .Hade egentligen igen lust att gå, hade jätte huvudvärk, kan ha varit vätskebrist eller solsting, men tänkte att jag få gå och vara lite social ändå. Huvudvärken försvann inte men hade kul med den. xp Först gick jag till Julia där hela gänget var och vi åt räkor och kräftor. Fick smaka lite av Evelina och Julia, jag hade redan ätit men tog en liten smakis. ;) Sedan gick vi ut och pratade, fotade lite och spelade twister. Det var faktiskt jättekul! Väldigt längesedan jag spelade det, men det var roligt. Jag vann en gång, haha. xp Evelina hade klänning på sig så man såg allt där under. Haha, det var lite kul, det tyckte inte hon. xp

  Sedan gick vi vidare till den riktiga kräftskivan. Först var det lite lamt, inga dansade och det var bara tråkigt folk där, men sedan kom det några i vår ålder och vi började dansa. Då var det jättekul. Vi tjejer stod i en ring och hoppade, dansade och sjöng. Det var väldigt varmt uppe i ladan så man fick gå ut och svalka av sig ibland. ;) Det var en kille i vår ålder som stod och såg uttråkad ut så vi bjöd upp honom och han var med oss, han tyckte nog vi var lite skumma, men roligare än att bara stå och titta. ;)

  Nu måste jag packa klart inför lägret i morgon och göra mig iordning. Klockan 4 blir det gamla ullevi och derby mellan öis och ifk. Detta måste vi ta och hoppas på att alla andra topplag förlorar, för då leder vi! :D

GULDET SKA HEM TILL GÖTEBORG! <3

//Josefin♥

stranden och kräftkväll med tjejerna

Hej!

Ligger nu i sängen och lyssnar på fotboll, och vilar. Har ont i huvudet, antar att det är för att jag druckit för lite vatten idag. HAr legat nere på stranden hela dagen, eller i alla fall mellan elva till tre. :) Det var jag, Anna och Jossan som var där nere av kompisarna, men vi hade det mysigt. Badade, spelade kort, solade och pratade. Jag har blivit brun under dessa dagarna, kanske inte om man jämför med människor som blir jättebruna, till exempel mamma och Julia, men i jämnförelse med hur jag brukar vara.  Det gillar vi! ;)



Gillar skylten på den trasiga bryggan; beträdes på egen risk. :p

Nu ska jag äta lite middag och sedan gå till Julia och vara där en liten stund med "gänget" och sedan på kraftskiva. :)

//Josefin♥

äntligen sommarsol

Hej!

Äntligen har solen och sommar värmen landat över oss på västkusten! Har legat på stranden varje dag och stekt tillsammans med kompisar och familj. :) På Timmerviksstranden är det inte speciellt mycket folk, nästan bara vårat gäng och några mer så det är härligt, får hela, i alla fall halva, stranden för oss själva. Vattenet har bara blivit varmareunder dessa få dagar. Tog ett kvällsdopp igår och då var det riktigt härligt! :)

Idag är inget undantag, ska ner till playan och sola och sen ikväll får jag se om jag ska till en kompis och gå på kräftskiva, vet inte riktigt om jag känner för det, men blir kanske en liten stund där. Sen får jag vila ut för på mpndag åker jag och Anna på Aranäs handbollsläger, och då blir det ingen vila och sova på luftmadrass, men det kommer nog bli kul. ;D

Pussar
//Josefin♥

sommar med göran

Hejsan!

Igår åkte jag, Anna, Evelina och Elin in till Göteborg och kollade på sommar med Göran. Det var kul. Först gick vi lite på stan och Evelina köpte en väska. Sen tog vi spårvagn bort till bergakungen för Elin går på kryckor så hon kunde inte gå den biten och hämtade ut biljetterna. Vi var väldigt tidiga så vi gick till netto som ligger på andra sidan gatan för att köpa godis, eftersom det är jättedyrt med bions godis. Inne på netto stod vi och funderade på att köpa cider. Då kom en gubbe, kanske 40, och till oss: Den där cidern är jättegod, den tycker jag att ni ska köpa tjejer. Och alkoholfri. Jag har en hemma i kylskåpet. Haha, och så log han överdrivet mycket och gick. Vi skattade och tyckte han var väääldigt udda. Sen träffade vi honom igen och då såg han att vi tagit cider och sa med sitt stora smile: Så ni tog cidern, den är god! Haha. Sen gick vi vidare till godiset och han skulle ställa sig i kön, men kom till oss igen. Jag vill inte vara jobbig tjejer, men ni glömmer väl inte tandkrämen. Nu skrattade vi hysteriskt, vad var den för snubbe? Men rolig var han. xp

   När godiset och drickan var köpt gick vi in på bergakungen och satte oss på golvet på övervåningen, väntade på att den skulle börj aoch pratade. :)

  Filmen var bra, väldigt rolig, men jag tycker inte de är speciellt bra skådespelare, till exempel Peter Magnusson, men manuset var kul och man skrattade ett par gånger. Det är ingen film som blir bättre på bio, funkar nog bra en fredagskväll hemma i soffan. ;)

  Vi gick ner till korsvägen för att ta bussen hem och vi gick i vanlig tackt men vid scandinavium såg vi bussen komma och vi fick springa för att hinna med, lite jobbigt för Elin med kryckor, men det var många som skulle med så vi hann. Pratade massor på bussen, om allt och inget. Hade kul kväll iaf. :) <3

//Josefin♥ 

RSS 2.0