The Halmstad-experience

Hej!

Hemma från Halmstad nu. Är riktigt trött, men har det väldigt mysigt med Anna. Igår var det riktigt grått och trist väder, hela staden var död. Vi gick och tittade på det man kunde, alltså kyrkan och "slottet". Åt lunch och efter det fick vi checka in på hotellet. Fick ett jättefint rum, med två enkelsängar. La oss och vilade lite, gick sedan bort till Örjans vall. En väldigt mesig arena måste jag säga, men vi satt bra under tak, fast det regnade aldrig under matchen, men ändå! Matchen var tråkig, inget roligt och ifk förlorade, 1-0 till Halmstad.... "/

Gick in till stan och åt fläskfilé grillspätt med klyftpotatis och tzatsiki. Hela dagen gick vi och längtade tills vi fick lägga oss i bubbelpoolen på högsta våningen på hotellet, och det gjorde vi efter middagen. Poolen en stund, sedan lite bastu. :) Gick ner till hemköp och köpte Ben and Jerry glass-caramel chew chew. Den var god, men jag tycker fort. inte de är såå spec. goda.

När jag vaknade imorse var det blå himmel, och försökte låta extra högt så Anna skulle vakna. :p Gick ner och åt fantastisk hotell frukost, bland det godaste man kan äta! Packade ihop oss, och checkade ut. Man fick låna cyklar av hotellet så det gjorde vi och cyklade 9km bort till Tylösand! Dit gick det inte så bra, körde fel, men hem flög vi fram! När vi kom ner var det molnigt och inte mycket folk, men molnen försvann och folket kom. Vi hoppade från sandklipporna, vilket Anna hade gjort när hon var liten och fort. tyckte var jättekul! Jag sov lite på stranden och badade snabbt, väldigt kallt i vattnet, 17grader!

När vi cyklat tillbaka var det liv och rörelse i stan, inget alls som igår. Vi lämna tillbaka cyklarna och hämtade väskorna och lunchade på den mysigaste resturangen av de tre vi åt på. Valde en pizza med mozzarella, parmaskinka, championer och ruccola, mums! Gick till stationen och åkte hem till Göteborg igen!
Hade en väldigt trevlig resa, vi har bestämt att vi ska åka till en annan svensk stad snart!

//Josefin♥

Anna njuter :)

Min fina cykel ! ;D

Jag på Tylesands strand

Anna <3


Kommentarer
Postat av: Hanna

sv; Den smaken o cookie dough elr vafan den heter :P

2010-07-26 @ 22:40:38
URL: http://hanaas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0