YEY, VINST !

Hemma från en mycket trevlig vistelse på Rambergsvallen. Jätteroligt att träffa Simon och Viktor igen, vi hade mycket att prata om. <3
Matchen kanske inte började så bra, häcken lade mål i fjärde minuten. Då kändes det inte så ljust och man tänkte, inte en sådan här match....!? Men efter elva minuter stod det 1-1 på klockan och med jämna mellanrum sparkade IFK in några till mål. Slutresultatet blev 5-1 och dagens kung var Stefan Selakovic, som lade tre av målen. Bland dom tre en lobb snyggt över målvakten. De andra två lades av Elmar Bjarnarsson och Hannes Stiller. :D
I pausen gick vi till v.i.p. tältet där vi fick goda bakelser och kakor samt mineralvatten. Mycket lyxigt! Detta för att pappas jobb sponsar häcken (varför nu häcken?!) och genom det fick vi biljetterna och då även tillgång till v.i.p.-rummet, helt okej faktiskt. ;)