Skolan.

Ja, allt blev kaos. Ja skulle vilja ta bort gårdagen ur hela systemet och säga att det var idag jag började skolan.

Får ta och berätta för er om igår. Jag började på gymnasiet, kitas - samhäll. Åkte in och träffade och blev där indelad till två klasser. Ja hamnade i s1a. Min syster Emilia ska börja sitt tredje år på kitas och de två åren hon gått där har de klagat på mentorn så de fick nu byta. Den klassen jag hamnade i fick henne istället. På något sätt kände jag att det inte kändes bra. Lärarna kände jag inte igen från Emilia, och hörde inte hemma i klassen på något sätt. Jag är en tjej som ofta känner mycket och dumt nog inte följer mina känslor alla gånger. Men det här kände jag så starkt att jag tyckte det var värt att sattsa för den känslan jag gick runt med igår eftermiddag/kväll hade jag inte klarat av i tre år.

Så imorse åkte jag och syster in lite tidigare för att prata med rektorn. Vi förberedde ett litet tal och gick in till Jonas (rektorn). Jag sa till honom att det inte kändes så bra med klassen och att jag ville byta till en annan samhällsklass. Inga problem sa han och så var det klart. Behövde inte ens ange anledning. Tror att det kan bero på att Emilia var med och han visste förhållanderna med hennes gamla lärare.

Min nya klassföreståndare var jättetrevlig, tror hon är väldigt sträng, men bra. Hon är lärare i svenska. Klassen bestod bara av 16 elever - 7 killar och 9 tjejer, vilket är jätteskönt. Där gick en tjej, Linnea, som jag träffat en gång innan på ett kalas. :)

Så känslan när jag kom hem idag var positiv och nu känns det bra. Imorgon ska vi till Linnéplatsen och göra lekar! ;)

//Josefin♥

Kommentarer
Postat av: Emma

SVAR: vad fint. :) okej.

2010-08-19 @ 18:49:57
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: malin

sv: jaa okej :D

2010-08-19 @ 19:14:49
URL: http://maliningvarsson.blogg.se/
Postat av: Esther

Jag ska åka till Alanya en vecka :)

Jaha :)

2010-08-19 @ 23:15:07
URL: http://esthersverrisdottir.blogspot.com
Postat av: Michelle

SV: Vi har tre akvarium, ett sötvatten och två saltvatten. I sötvattensakvariet har vi mosaikgurami och i det största saltvattenakvariet har vi en drakfisk,tre orangea clownfiskar + en svart clownfisk. Två räkor, två sjöstjärnor, en gul kiurg, någon lite större blå fisk och en liten blå fisk, samt en del turbosniglar.

I vårat lilla saltvatten har vi för tillfället ingenting men vi har planer på att skaffa några fiskar till det.



Kan lägga upp lite bilder samt skriva lite mer om det i bloggen. :)

/Michelle

2010-08-19 @ 23:24:48
URL: http://michelleelle.blogg.se/
Postat av: F I L I P P A

SVAR ignet!

gjort idag?:)

2010-08-20 @ 00:33:57
URL: http://filippaochmichelle.blogg.se/
Postat av: mellis

SV: jag vill också få gymnasiet nu, inte roligt att vara arbetslös. Skulle faktiskt hellre gå i skolan än försöka söka jobb. det är skit svårt att få jobb som barnskötare som jag är utbildad till, eftersom dom sparkar alla barnskötare nu, dom vill bara ha förskolelärare.



Det blir roligt för dig med 4 träningar, det är tufft, men det är roligt.

De mesta träningarna jag vabrit uppe i var när jag spelade på elitnivå, då var det 5 handbollsträningar, 3 fys och två gym, det var tufft kan jag säga ^^

Åh vad kul att du varit konfafadder, det är verkligen sjukt roligt ! :D

Jag kommer sluta som det, detta var min sista gång, eftersom det tar för mycket tid och nu när jag ska söka jobb o så blir det för mkt :)

2010-08-20 @ 07:56:41
URL: http://handbollstokig.blogg.se/
Postat av: Sofia

sv; Tack så jätte mycket, kul att du gillade dem! ^^

2010-08-20 @ 14:52:42
URL: http://thestoryofsofia.blogg.se/
Postat av: malin.

sv: oh nej :( vad jobbigt.. jag kände verkligen inte för min klass innan skolan började men det blev riktigt bra ändå tycker jag och trots att mina bästa kompisar går samhäll så klarar jag mig fint :) hoppas det blir bra, det tror jag :) det gäller att smälta allt liksom tror jag.

2010-08-20 @ 23:43:25
URL: http://maliningvarsson.blogg.se/
Postat av: felizia Höök

lekar är alltid roligt ;)

2010-08-22 @ 08:06:09
URL: http://feliziahooks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0