spanska trappan




I Rom bodde vi på en gata som heter via sistina och vid änden av gatan låg spanska trappan. Det var inte alls långt att gå.
På torsdagen när vi kom gick vi ut och turistade direkt. Gick såklart till trappan eftersom det var så nära. Och det var proppfullt! Fick knappt plats att komma ner, men vi tog kort och tänkte att så här är det alltid.
Morgonen efter gick mamma ut och sprang och vid frukosten fick vi höra om hur tom trappan var när hon var där. Hon och någon till. Det lät bra så jag och Emilia bestämde att om vi vaknar tidigt nästa dag ska vi bara klä på oss, ta kameran med oss och gå och titta. Det gjorde vi. Tog även med mormor och morfar. När vi kom fram såg vi först mamma som kom uppspringande och ville vara med på kort (som vanligt xp), sedan sprang hon hem för att duscha och vi gick nerför trappan. Vi var helt ensamma förutom ett japanskt par och en tvättbil med gubbar som skulle tvätta den innan alla turister kom. Det var helt klart värt att gå upp så tidigt och om ni åker till Rom och bor nära där gör det med ! Himla fint var det! :)

//Josefin♥

Kommentarer
Postat av: Sofia

fina bilder! :)

2009-05-06 @ 13:38:07
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: Paulina

åh vad mysigt med rom, var det längesedan ni var där?

2009-05-09 @ 11:36:03
URL: http://pliinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0