Tidig morgon till sen kväll

Vaknade klockan 5.40 en lördag för att vara snäll och köra mamma och pappa till flygplatsen. Började nästan gråta när jag krama mamma hejdå. Och jag som sällan gråter (förutom när mina hormoner spökar). Men är ju så van att se henne varje dag och få kramar och prata med henne. Nu ska jag inte få göra det på 16 dagar, så länge har hon aldrig varit borta från mig. Men tacka världen för facebook! Sen ringde hon några timmar senare när de mellanlandade på Arlanda och då kändes det som vanligt.
 
Åkte hem till mormor och morfar och åt frukost. Hjälpte även mormor att skaffa facebook. Efter lite tid och tålamod så tror jag hon hängde med. Nu på eftermiddagen har jag sett henne skriva ett inlägg och gillat ett status i alla fall. Är ganska stolt över henne!
 
Resten av dagen har spenderats i soffan med makroekonomi och försökt bli klok på växelkursen och hur allt händer ihop med varandra. Det är ganska mycket kaos i huvudet. Sex dagar kvar. Blev även en promenad till havet där jag fångade solnedgången och de lugnande vågorna mot klipporna. Lol.
 
Ikväll kommer tjejerna hit för mys och avkoppling från allt tentaplugg (vi försöker få till, haha).
Åter till boken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0