CXworx

Sitter på tåget påväg hem efter skolan och träning. Idag var jag för andra gången på ett cx-worx pass. Det är core, mycket mage och rygg, men vidarutvecklad så man använder hela kroppen samtidigt. Det är bara en halvtimme vilket gör att orkar man trots att det är jobbigt, dessutom tiden går superfort eftersom det är skön smärta som gör passet roligt och effektivt!
Nu ska jag hem och plugga lite, måste få gjort matte idag!


Kallt

Usch, det är typ -15 grader ute! Men solen skiner och snön glittrar så det är nästan bättre än lite varmare men mulet och snöslask tycker jag!
Va och tränade löpning imorse, sen skola, gick hem och nu ska jag plugga matte och allt annat som kag borde..


Spontankväll

Har haft en grym kväll med dom bästa! Åkte och överraska dompå myskvällen som jag sagt att jag inte kunde vara med på. Vi tjöta massa, myste och sen åkte jag och Becka på en liten utflykt till Näset, Örgryte medmera. När jag körde hem sen var jag nästan ensam hela tiden, superskönt! Nu ligger jag nedkrypen i sängen och ska sova, god natt!


PA-eftermiddag

Har idag jobbat med projektarbetet och ändå kommit en bit så det känns bra. Har både skrivit på uppsatsen, hittat fakta och gjort post-it lappar så är nöjd med dagens arbete.
Gjorde mig precis hemmagjord kesellacitrus - kesella lätt bladat med apelsin- och citron skal och saft, toppat med apelsin. Ger mig lite energi att hålla på en liten stund till innan läggdags!


15 januari

Vill börja med att säga grattis till min faster/fadder som fyller år idag!!

Var på första invägningen ikväll. Jag och alla tanter, haha! Inget speciellt, man fick väga sig och så stod hon där framme och hade ett litet pep-talk. Nu har jag iaf fått mig ett eget häfte där det står propoints värde och sånt så det är bra!
Annars har dagen bestått av skola, träning och matte. Har träningsvärk från fysen igår, som det ska vara, hehe!
Nu blir det sänggång, puss och god natt!


Motivation.


Jag vann!

Överlycklig tjej här! Ni vet hur man tävlar i grejer och tänker, jaja, jag kommer ju ändå inte vinna, menändå har man ett litet hopp så man skickar ändå iväg formuläret. Senaste gången jag gjorde det var bland de sista dagarna i december då jag hittade en tävling om ett månadsmedlemskap hos viktväktarna eftersom jag då bestämt mig att ta tag i mitt liv. Och visste även att de idag skulle utse vinnarna. Men ändå blev jag störtförvånad när jag faktiskt fick ett mail i eftermiddags där det stod att jag hade vunnit, JAG! Wihoo! Bara det att jag vunnit gör mig superglad, sen ger det mig väldigt bra motivation att det var just det jag vann!
Har varit och tränat ett gött träningspass med lite magövningar och löpintervall. Nu ska jag till min ingifta mosters föräldrar och testa balklänningar!


Träningsdag!

Idag har jag varit duktig och tränat två gånger och klockan är inte mer äntolv än! Började med att köra löpning klockan 7.20 på bandet 20min. när jag ändå väntade på att skolan skulle börja för jag åkte med pappa och var inne i stan redan fem över sju. Sen hade jag spanska och företagsekonomi, och därefter återvände jag till gymmet för att köra benstyrka 40 minuter.
Nu är jag på bussen påväg hem. Ska sätta mig i soffan när jag kommer hem, äta laxwok och kolla på grey's anatomy, love!


Torsdag

Sitter nu på bussen påväg till pappas jobb för att åka med honom hem. Idag har jag varit i skolan, sprungit en halvtimma på löpbandet, haft utvecklingssamtal och suttit med när tjejerna luncha. Jag fick hålla mig till en quinoasallad med avokado och fetaost som var god så mig gick det ingen nöd på!
Nu ska jag ringa till en man ang. projektarbetet som jag inte känner, är lite nervös..! Håll tummarna att han är snäll och kan hjälpa mig!


Grattis!

Idag säger vi grattis till min underbara mamma som fyller 47år och till världens bästa Rebecka som har tagit körkort! Ni är så himla bra båda två!!
Dagen har bestått av skola, plugg och kalas. Har varit väldigt trött på em/kvällen så ligger redo i sängen (min bästa vän, hehe!) för att sova faktiskt.
Till middagen blev det supergod GI-burgare och till efterrätt gjorde jag en skål med tärnad apelsin och kesella citrus. Aldrig smakat på innan, men det kan jag verkligen rekommendera!!
God natt!


Den lilla gröna

Oj, vilken bra dag jag har haft, trots att skolan började!
Jättekul att träffa klasskamraterna igen och prata om allt som hänt på lovet, när jag kom hem fick jag mig en liten uppenbarelse med projektarbetet. Innan har jag bara suttit och kollat på fakta utan att kunna strukturera det. Nu har jag ett block där jag kan skriva ner allt statsdel för statsdel och enkelt jämföra - den lilla gröna boken, den kommer nog bli min bästa vän under arbetet, är redan förtjust i den, hehe! Plus att jag hitta användbar, bra fakta så är nöjd med dagens pluggning. Ska pilla lite mer med det nu innan jag och mamma ska köra ett träningspass och sedan blir det läggning, är tröööött!
PUSSAR!


GI-turbo

Fick en trevlig motivationskick imorse på vågen, första veckan har gått kanon. Det gör att man bara vill fortsätta!
Bloggen kommer nog handla mycket om träning och mat framöver eftersom det just nu tar en stor del av mitt liv plus att det är motivation för mig (och kanske även kan motivera er). 
Idag börjar jag och mamma på ett litet två veckorsprojekt som vi hittade i tidningen MåBra. Det är en GI diet men innehåller även kolhydrater så man kan träna samtidigt. Recepten ser väldigt goda ut och det är riktig mat som man kan leva på, ingen "bara äta grapefrukt" skit, sådant tror jag inte på!! Det ska bli spännande att se hur det går!
Idag börjar skolan, men har sovmorgon till 10.40 så fick en lugn och skön morgon ändå. Åt mixad kesella/banan/hallon/jordgubbar med granatäpple och knäckebröd, väldigt gott! Granatäpplerna blev nästan som flingor eftersom de är så krispiga. 

Supergod laxsmörgås

Åh, gjorde en kalasgod macka till lunch på rågbröd med philadelphia, grönsaker och lax, muums!!


Sista lovdagarna

Hej!
Igår var jag på restaurangen Vasastan med Mina och åt en god ceasarsallad. Min första faktiskt, vilket är konstigt eftersom jag är en sån som brukar äta sallad. Men nu har jag äntligen testat det och tyckte det var supergått! Det var även väldigt trevligt att träffa Mina igen, vi hade en del att ta igen sen sist..!
Blev en promenad hem och lite mys framför tv:n, såg förälskad i Rom innansängdags.
Idag är det sista dagen innan skolan börjar igen, usch, men jaja, det ska bli skönt att få komma in till stan varje dag igen iaf! Nu väntar crosstraining framför ett avsnitt av grey's anatomy, loove på den serien alltså!!


Fredagsmys

Har gott superbra med mitt nyårslöfte, både mat och motion! Nu sitter jag i soffan med denna goda fruktsallad och ska kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del ett med hela familjen. Blir så sällan så det är alltid mysigt när det händer!

Ha en trevlig fredagskväll!


Milen

Idag har jag varit ute och gått en mil. Har hittat min nya hobby, promenader! Det är så himla skönt, och man blir inte utmattad och kan ge upp på samma sätt som med löpning. Kan bara gå och gå!
Nu är jag rastlös och behöver hitta på något utanför huset med någon trevlig människa känner jag. Instängd hemma gör mig lite halvgalen.. Frivilliga accepteras gärna, hihi!

PUSS!


Nytt år, nya möjligheter

För att summera 2012 så har det varit ett händelserikt år. Jag har lärt känna många nya människor, däribland de som kommit att betyda mest för mig, jag har börjat inta dansgolvet både på fest och nattklubbarna då jag fyllt 18 och iom födelsedagen kunde jag skaffa mig ett körkort. Mycket har varit bra, stundtals det bästa jag varit med om men hösten har jag tappat mig själv under.. Jag har varit sjuk mycket vilket lett till att jag tränat väldigt lite, ätit onyttigt vilket verkligen inte är jag egentligen och haft för många tankar som farit fram och tillbaka och gjort mig alldeles förvirrad. Så 2013 ska jag satsa på mig! Jag ska se till att vara lycklig, glad och bli mig själv igen!

Nu kör vi!


RSS 2.0