Glass i hamnen

Det blev en eftermiddagstripp till Stenungsund där jag, Anna, Jullan och Emma köpte oss varsin glass och satte oss och avnjöt den med härligt utsikt över hamnen och Stenungsön. Det var superhärligt väder och fick nog tom lite färg.
Nu har jag kollat på det programmet där några ungdomar åker på semester och blir filmade, men de vet inte att deras föräldrar är med och ser allt. Haha, alltså, så stelt. Och killens föräldrar var ju de töntigaste! När de avslöja sig så sa de; vi är så stolta, du har mognat och börjat vara med framåt! Fast han hade typ varit på stripklubb och allt möjligt 😂 Skulle nog ändå inte gått med på att bli filmad under en festresa vad de än sa att konceptet va, för när det sen visas på tv kommer ju ändå föräldrarna se allting. Dah, hur långt tänker de? Och så blev jag så taggad på Kos så har kollat igenom bilder från gamla solsemestrar. Om typ en månad åker vi, omg, sooo fun!!!
God natt


Veckan

Veckan har rullat påpch det har hänt saker varje dag i stort sätt.
Söndag - Danni och Frillan kom till ida och vi hade supermysig sleepover.
Måndag - träffade Mina och åt sushi, sedan var jag på fotboll med Ardner. Blåvitt vann och vi är fortfarande serieledare!
Tisdag - Ullared med samma girls som i söndags! Köpte mig lite toppar, trosor, sötaste solkrämskitet till Kos mm. På kvällen var jag hos frissan. Luggen är kortare, först ogillade jag det, men har börjat trivas i den mer och mer! 👍
Onsdag - jag och Ida körde utgång. Hade grym förning hemma hos mig med drinkar, lite för bra för när vi väl kom in så vart jag stupfull och vi fick åka hem till mormor och morfar rätt så snart efter... Även de bästa har sina kvällar, haha!
Torsdag - vi vaknar upp och Ida inser att hennes plånbok är borta. Vi letar och ringer runt, men hittar tyvärr inte den.. Åkte hem och sov på eftermiddagen, sen blev det en promenix med Anna som jag inte sett sen studenten, dåligt!!
Fredag - åkte in till stan och gymmade första gången i juni. Så skönt, vad jag saknat träningen! Sen gick jag på bio och såg Tyskungen. Den va la ingen höjdarfilm direkt. Dock många söta killar i den, det gör alltid att betyget ökar, hehe.
Lördag - var ute och sprang på förmiddagen, sen åkte jag till Danni där jag hängde med henne och Annie. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och drog några av våra trevliga, och mindre trevliga, historier. En jättebra kväll!


Midsommar

Hade en riktigt grym midsommar igår! Började dagen med en pw och blomsterplockning tillsammans med Lotta innan Ida vaknade och vi åt frukost. Jag och Ida gick ner och badade i sjön innan sillunchen. Sen gick vi ner till stora ängen, klädde stången och dansade kring den. Efter det gick vi upp till stugan och grillade innan vi gick ner igen för att spendera resten av kvällen där med alla i grannskapet. Vi hittade några trevliga killar och tjejer i vår ålder som vi var med hela kvällen, supertrevligt!
Idag har vi bara tagit det lugnt. Gick upp vid tolv, åkte från stugan vid fyra. Sen har vi rensat Idas gaderob sett på film och ätit pizza. Nu är det läggdags!

Bästa

Åhhh, hon kom hem igår! Fick deligering för medicin på förmiddagen, sedan åt jag och mamma thailunch. Den andra utbildningen blev inställd så åkte direkt till Hålanda. Efter typ fem minuter kom det och fick världens goaste kram! Så härligt att se henne igen!! Men samtidigt kändes det som jag var med henne igår eftersom vi skrivit med varandra varje dag. Vi mös lite i hennes säng, åt middag med hennes familj och kollade igenom the yearbook och en scrapbook hon gjort. Vi var alla ganska trötta, men det var ett behagligt och lyckligt lugn, hela familjen var samlad igen.
Idag ska jag åka ut till henne igen, vi ska ut och springa innan vi åker ut till deras sommarstuga där vi ska fira midsommar.

Min frulle


19 juni är ÄNTLIGEN här!!!!

Idag är en dag jag väntat på i 293 dagar. Idag kommer Ida hem till Sverige igen!! Kan inte riktigt förstå det, ska bli så härligt att få krama och prata med henne irl igen. Åhhh, längtar till klockan är ca halv fem!
För först ska jag på deligeringsutbildning för medicin och insulin. Missar henne därför på flygplatsen men tar mammas lilla svarta och gasar direkt efter jobbet till henne. Detta blir en bra dag!


Mys på Hönö

Idag blev det spontantripp till Hönö. Åkte på chans in till stan för hade tävlat om biobiljetter. Vann inte, men blev inbjuden av Olivia med Dino och hans kompis så drog mig ut till skärgården istället.
Vi har haft picknick nere vid havet, spelat kubb och sitter nu på altanen och pratar och njuter av sommarlov. Älska sommarkvällar!


Sommarlov

Nu har jag börjat förstå att det är sommarlov och kommit in i det sköna lunket samtidigt som jag börjar skaffa mig sommarrutiner.
Sista delen av Istanbul var lika bra som den första. Var på härligt turkiskt bad och gick på stora basaren.
När jag kom hem fick jag magsjuka, finns det något värre? Därför har helgen varit väldigt lugn. Har typ städat mitt rum och börjat spela the sims igen. Hardärigenom fått reda på att the sims 4 kommer ut 2014, cooolt!
Igår var jag på utbildning med jobbet för alla sommarvikarier. Fick åka i en lyftkran med sele som vi använder för att förflytta omvårdnadstagare från sängen till en rullstol. Det var faktiskt kul, och har undrat hur det känns för den boende när den behöver använda en så. Nu vet jag! Sen var det en del bra lyftteknik och ganska mycket prat och hygien osv. Efter kursen åkte jag in till underbara Göteborg (hur ska jag klara mig ute på landsbyggden hela sommaren? Behöver min dos av stan minst en gång i veckan typ!!! Haha) för att se IFK - Djurgården. 0-0. Slutet av första halvlek var de bra men stora delar av matchen var man bara trött... Det känns lite som att vi närmar oss förra årets spel och placering om vi fortsätter såhär...
Idag ska jag chilla mycket, träna lite för att starta försiktigt efter alla sjukdomar jag haft och spela the sims.

Underbara studentdagen 😍


Istanbul

Har det grymt nice här borta! Turistade i Sultanens gamla palats och åkte över till Asien och shoppade lite. (Samt gick vilse men det löste vi till slut, haha.) idag har vi varit på ett hamambad och gjort oss rena och fått massage. Så sjuuukt skönt och avkopplande. Känner att hela kroppen är lugn och fräsch.
Nu ska vi dra vidare till stora basaren och se om vi hittar några fynd. Ciao!


Håkan

Blev sjuk efter studenten så har tagit det lugnt så mycket som möjligt, jobbat och igår va Håkan på Slottsskogsvallen. Big love som alltid. Han sjöng man måste dö några gånger vilket är en av mina favvisar, sååå bra! Plus nu kan du få mig så lätt som alltid är lika bra. Och låtarna från nya plattan! Han är helt enkelt bäst!


Tack

Från en lycklig tjej till alla som är så fina att fira med och för mig!!

Shit pommes frites vilken bra dag jag hade igår, typ bästa ever faktiskt.
Mottagningen var supertrevligt. Så himla kul att alla ville komma och gratta mig. Fick ett va vackert tal från faster och massa fina paket av alla.
Kvällen var vi först hos Rebecka; jag, hon och Hanna x2. Kalasmysigt! Sen park Lane var niiice! Dansa, tjöta, träffa massa gammalt folk och nya som jag självklart var tvungen att prata med, haha. Var vaken i nästan exakt 24h, de bästa i mitt liv!!!


Dagen D

Alltså ni fattar inte. Det är så grymt. Påväg hem, har hunnit twittra, skypea med Ida, facebooka och nu blogga. Kung är jag!! Ännu mer kung är jag för jag vann stipendium på 7500kr som bösta samhällselev!
Flaket var bland det bästa jag gjort, och champangefrukosten var majestätisk. Nu blir det mottagning, förning med tjejerna och Park Lane. Bästa dagen.


Champangefrukost

Dagen är här och shit vad bra den ska bli! Nu är det dags för champangefrukost med klassen.


Jyfpghvfåuxä

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!! Fattar det inte, längtar så mycket. Hur mycket kommer jag få sovit inatt? Typ nada för jag är så hyper redan nu men om jag börjar nu kanske det blir lite mer iaf. Plus att om jag somnar nu så går timmarna fortare till jag får vakna och dagen med största D:et är här!!!!


McFlurry Magnum

Till efterrätt på lunchen tog vi och testade McFlurry magnum brownie. Den var supergod, kan jag absolut rekommendera!
När vi kom hem åkte jag och mamma direkt och handlade mat till studenten, sen tog jag en härlig promenad med Anna så vi fick pratat av oss lite om balen och livet. Under kvällen har jag testat klänningar och bestämt mig hur, när och vilka jag ska ha på studentdagen. Stort beslut att ta, haha! Nu ska jag sova, natti!


Rullar hemåt

Är i Mjölby där vi ska äta lunch. Har sovit en stund, ringt runt till alla cubus längst vägen vi åker och gbg/stkhlm såklart men den har inte funnits i 34 någonstans. Kan de inte bara säga att den inte finns i den storleken??


Stockholm marathon

Har varit innei centrum idag och letat studentklänning. Har hittat finaste klänningen, dock är den lite stor så ringer runt till alla cubusbutiker och ser ifall de har den i 34. Köpte den iaf så ska hem och känna på den, annars är det ju bara att lämna tillbaka den.
Anledningen till att vi är i huvudstaden är för att se pappa när han springer marathon och det har gått bra för honom. Han såg riktigt pigg ut på upploppet!
Till lunch åt jag och mamma taco bar, sjukt gott! Tog en nacho de luxe tallrik med extra majs och guacemole efter rekommendation av Rebecka, och det var supermumsigt!


RSS 2.0