Åre, here we are

Hejsan!

Förlåt för att det inte blev ett inlägg igår, men packade, städade och massor annat så hann inte. Och sen var jag på kalas hos Elin. Gav henne ett par örhängen. Tror hon gillade dom.Vi var tjejgänget i klassen och Anna.Hade mysigt och pratade. :) <3

Imorse åkte vi halv sju till Åre. Vi kom fram vid fem.Låååång resa. Men kul att komma fram. :) Lägenheten är fin. Bilder kommer senare i veckan.  :)

Vet inte hur många inlägg det blir, men försöker uppdatera varje dag. Men om inte, så vet ni varför. :)

Nu blir det melodifestivalen och snart kommer Peter, Charlotte och Linnea också som ska vara här uppe med oss. Sen Sova gott, så jag är redo att attakera backarna imon. xD

Puss & Kram och ha en trevlig lördagskväll //Josefin♥

torsdagens klädsel



Linnen, svart & turkos - Rut m. fl.
Skjorta i bolero modell - Lånat av Emilia
Leggins - Kapphalh
Halsband - Glitter

//Josefin♥

plugg

Har suttit och pluggat sen jag kom hem vid kvart över tre. Ok, gick och åt vid halv åtta, men bortsett från det har jag pluggat hela kvällen och eftermiddagen. Och nu blir det mera. "/ Men det är skönt när det är gjort. Om det blir det någon gång. Engelskan är hopplös, och vi får inte jobba med den på lektionstid heller. Vi flyttar bara fram deadlinen hela tiden. Nu är jag trött, blir lite hemkunskap. Svara på frågor som står i en bok, jätte enkelt. Lagom för nu när jag inte känner mig som smartast. Och inte det viktigaste ämnet heller så.

Hoppas ni har det bättre än jag. :)

Puss & Kram //Josefin

kväll


Hade det bra på träningen, vi tränade växlar för er som bryr er. Utan killarna. Det är skojigast då. xD
När jag kom hem fick jag göra so, antar att jag skrivit om inlämningen och provet vi ska ha på fredag. Men nu är jag i alla fall klar med inlämningen, så i morgon kan jag satsa på att läsa på inför provet, vilket är det tråkigaste. Sen har jag MASSOR av extra eftersom jag är borta nästa vecka så det blir inte skojigt imon. + att vi ska ha inlämning av bokrecension på fredag också. Jippi!! "/

Nu får jag gå och lägga mig och vila hjärnan så jag kan plugga snabbt och effektivt! ;P

Puss //Josefin♥

HK och NO

Onsdag idag som betyder lugn dag. Hade hemkunskap på morgonen, vi gjorde bullar. Mina och Evelinas blev bäst. Enligt läraren också. Egentligen inte så snällt av en lärare att säga vems som var bäst, men hon är lite udda.
Sedan no-labb och håltimma, då gick vi hem och började kolla på wild child hemma hos linnea och åt bullar och mjölk. Filmen var en typisk amerikansk ungdomsfilm. Får väl se slutet någon annan gång. Sedan hade vi no labb och sedan var det slut. :) Var jättetrött då, men nu är jag piggare efter att ha ätit lite. :)

Nu blir det läxor och träning. :)

//Josefin♥

peak performance


Hittade denna fina på peaks hemsida. Me like! :D

//Josefin♥

tisdag och dagens outfit

Idag säger vi grattis till Elin som fyller 15 år. :)

Skolan idag, hade no, so, matte, svenska och kval. Fick sluta lite tidigare så jag hann med kvart över bussen, jag och Louice åkte till Stenungsund. Åt först en hamburgare på donken, där vi hade lite skojigt. Haha. xD Gick sedan till busshållplatsen bakom statoil och åkte till torget. Vet, vi är lata med det blåste som skam och frös öronen av oss, plus att vi åker gratis. Åkte in för att köpa termobyxor till Åre, men hittade inga. Köpte ett par vantar och ett par träningsstrumpor. Det blir bra det med, har ett par gamla termosar hemma. Köpte semlor på Jörlanda bageri som vi ska äta när mamma kommer hem från mitt föräldrarmöte.

Nu sitter jag och kollar på SATC och förrut tittade jag på Victoria och Daniel - Förlovningen, för det är väl ingen som undgott det. Är glad för deras skull, det var på tiden. De har varit tillsammans i 7 år. Grattis säger vi även till dom! :)

Dagens outfit:

Övertröja - Peak Performance
Linne - Indiska
Chinos - Gina Tricot (:D)

//Josefin♥

måndag

Första skoldagen på två veckor. "/ Snacka om tråkigt, men det var kul att träffa alla kompisar igen. När jag kom hem fick jag göra läxor. "/ Tråk tråk idag då, men nu ikväll blir det träning igen och sedan får jag skynda mig hem till lipstick jungle. Det är kul! :)

Dagens outfit:
jeans - gina
svart linne - Rut m. fl.
rutig kofta - cubus

//Josefin♥

jullan och anna

Idag åkte jag till Kyrkenorum och var med Jullan och Anna. Vi spela kort och guitar hero med trummor, trummor var skojigare än gitarr tycker jag. Hennes pappa hade spelat in matchen vi spelade mot Mellerud, så den filmen tittade vi på. Haha, man ser väldigt rolig ut. Och vi satt och pratade med oss själva. xD Sen åt vi våfflor och tog en promenad då vi hälsade lite på Johanna, en annan i handbollslaget. :)

//Josefin♥

melodifestivalen

E.M.D och Molly Sandén gick vidare till finalen. Det tyckte jag var rätt oc Molly blev så himla lycklig, jag blir glad av att bara se det. Och tänk att få duellera mot B.W.O, inget drömläge, men det gick ju bra. :)
Till andra chansen gick då B.W.O och någon konstig sydamrikans grupp. B.W.O körde en lugn låt, den var inte lika bra som dom andra, men den var bra. Har inte mycket att säga om den andra gruppen, lite tjatig. Juryns val blev Sofia som sjöng en låt på grekiska, tycker: var med i den grekiska i stället. Men om den nu skulle ta och vinna svenska så får vi nog poäng från grekland. Hehe. xD

Någon mer som kollade och har någon åsikt? Skriv så gärna en kommentar! :)

//Josefin♥

hemma igen

Förlåt för den dåliga uppdateringen denna veckan, men internet funkade inte i Stockholm och hade inte tid, men nu är jag back on track igen. Hoppas ni har haft det bra. Det har jag, alla har varit jättesnälla mot mig och det har varit inressant. Hade nog skojigast på tisdagen när jag var på kontoret. De andra dagarna var jag på Rissne och i Kungsträdgården igen. Fick en fin present på fredagen av de som arbetade. :) Efter jobbet lekte jag med Linnea, tittade på tv och pratade med Charlotte. Jätte mysig och om en vecka kommer jag få träffa dom igen om en vecka när vi ska till Åre. I torsdags kom Peter hem från Barcelona så det var trevligt att få träffa honom lite också.
Efter jobbet på fredagen gick jag och shoppade och köpte en skjort tunika på rea för 80kr på H&M. Sedan åkte jag och hämtade Linnea från förskolan och mamma kom och mötte oss för hon var uppe på möte, hon kom i torsdags och bodde på hotell första natten, men andra natten sov hon med oss.
Vi åkte hem idag vid 11 och var hemma i Göteborg vid 4, så åkte inte x2000 direkt. Segt var det, men jag och mamma fick sitta brevid varandra, bytte med den som satt brevid. Men vi kom inte hem förren vid 6 för vi fick vänta på tåg till kode och sedan köpte vi pizza och fick vänta på den.
Vill tacka Charlotte och alla på SEB som tagit hand om mig och varit så snälla mot mig. :D
Nu blir det packa upp och melodifestivalen och i morgon ska jag vara med Anna och Jullan. Skojsigt! :D

//Josefin♥

mina chinos

Tisdag idag då. :) I natt fick jag sova nere i soffan och sov hela natten vilket var skönt, kände mig utvilad när jag steg upp kl. 07.50.
Idag var jag på Östermalm och arbetsdagen började med möte med alla som satt på detta kontoret och sedan ett med kundtjänst precis innan öppningstid. Fick stå och titta lite vad de höll på med i kassan och äta lunch, thiamat, på förmiddagen och på erfetermiddagen fick jag gå upp på kontoret och se vad dom höll på med. Det var intressant, lärde mig nya saker. :) Fick sluta fyra så gick på stan en liten stund och köpte mina efterlängtade chinos i beige. Är så himla glad !!! Och hade tänkt att köpa en skjorta också, men den jag sätt fanns inte så det finns nog i GBG. Vi har så himla mycket bättre utbud på västkusten. xD

När jag kom hem blev det lite bus med Linnea och en liten jogging tur faktiskt. Känner mig stolt eftersom jag är här uppe, men det behövs ju eftersom jag inte kan träna handboll under veckan. Duschade och åt middag, köttbullar med mos, och nu blir det mys och sova. :)

Får tänka lite extra på mamma som får stå i bollhallens kafeteria i kväll alldeles själv. När jag pratade med henne hade hon stått en timma och det hade kommit två kunder så det var rätt lugnt.

I morgon blir det Rissne.

//Josefin♥

Stockholm

Hejsan!

Nu sitter jag här i soffan med Charlotte och tittar på charterhjältar. Kom hit till Stockholm igår vid fyra då Linnea och Charlotte hämtade mig vid centralen. Vi åt mat, mös och lekte. Linnea fick en bok av mig och  den tycker den är bra. Vi gick och lade oss bra tid.

I dag gick vi upp vid tio i sju vilket är senare tid än jag brukar så. Åt frukost och lämnade kussen på dagis. Sen bar det iväg till praon, SE banken. Var på kontoret i kungsträdgården. Först hade jag ett litet intruditions möte med Carina, min handledare. Hon berättade om vad de gjorde och visade mig runt. Sedan fick jag gå till trading avdelningen. Där jobbade man med valörer över hela världen, eller nåt sånt. :P Sedan lunch i matsalen som var nästan som skolans fast mycket större och med mer olika varianter och godare. 
  På eftermiddagen fick jag först sitta hos Renate som jobbade med kommun ekonomi och hon berättade hur det var och sedan åkte jag till Rissne och gick på ett möte där. Fick då träffa folket jag ska vara med på onsdag och torsdag. Efter mötet åkte jag hem och när jag kom hem kom Linnea springande med boken hon fick. Hihi, så sööt! <3 Men var och är så himla trött så blir tidig sängdags.
Till middag åt vi pasta med pesto. Behövde bara skriva det. Haha, första gången sen jag skaffa bloggen. :)

Imorgon blir det kontoret på Östermalmstorg.

//Josefin♥

mumsmums till final



Hehe, så stog det på aftonbladet när Måns hade gått vidare till finalen. Yey, hejade på honom och tyckte rockgruppen som gick vidare var bra. Kanske inte de snyggaste och störde mig på trummisen utan tröja och som flörtade. Aå hemskt pinsamt! Och såg ni hans byxor? Taights. Haha ;P Men låten var bra. Och Måns var som han brukar, söt och bra. Finns inte mer att säga. Men såg ni hans ådra i pannan som blev så stor när han tog i? Den var lite skojig. xD
 Amy lät också som hon brukar, hon speciell röst så man hör när det är hon som sjungeer, men det låter bra. Det ända som inte var bra var Lili och Sussi. Två gamla tanter som tror att de är unga, snygga och att de kan sjunga. Ungefär samma nivå som Caroline förra deltävlingen. I stället för dom två tycker jag country tjejerna skulle gå vidare. Men tyckte det var bra. Gillar melodifestivalen och måste säga, Amy är väldigt

Resultat deltävling 2:
Måns Zelmerlöv - final
H.E.A.T - final
Amy Diamond - andra chansen
Lilli och Sussi - andra chansen
Amy Diamond - internationella juryns röst
Ute:
Lasse Lindh
Jessica Brown
Markoolio
cookies n beans

//Josefin♥

alla <3 dag

Har ni fått något kärleksfullt idag då nu när det är alla hjärtans dag? Vi får hoppas på deet. :)

Har haft en lugn och skön dag. Gick ut och sprang med mamma på förmiddagen och så tittade jag på slalom, anja blev 9:a. Sedan har det varit packning och läsning. Har läst slut min bok nu så kan börja på en ny på tåget i morgon. Ska ju åka upp till Stockholm och praoa. Tar med mig datorn så kan kanske blogga där ifrån också hoppas jag på. :)

Nu blir det melodifestivalen och tidigt sängdags. Är jätte trött. Men hoppas ni får en trevlig kväll och så får vi se om jag skriver imon innan resan ! :)

Puss på er //Josefin♥

boat


brygga


sun light



tång


Engla

Engla följde såklart med. Det var så kallt så hennes skägg frös till frost. Stackarn, hon darrade ibland när vi stog stilla.

svan


Gillar den andra bilden. xD

//Josefin♥

grattis syster

Idag säger vi grattis till min syster Emilia som fyller 17 år dagen till ära. Hon fick en rosa sony Ericsson mobil, w540 eller något, vet inte riktigt. :p Av mig fick hon filmen the holiday och en miranda nalle. Den såg ut som en liten kärleks insekt med hjärte vingar, hjärta på tröjan och känselsprön formade som hjärtan. Den vara jätte söt. :)

Till frukost åt vi spelcial K med jordgubbar och mörkchoklad. Ny smak tror jag som man bara får äta vid speciella tillfällen. Men jag fick 1 chokladflinga, mesigt. Tycker det var dåligt, för man ville ju smaka hur de smakade så den åt man ju upp innan. Det fanns alltså ingen i själva blandningen med yorgurt. Det fanns såklart mer i förpackningen men om det fanns så man fick en chokladflinga i varje portinon kunde det lika gärna kvitta. Hoppas jag får någon mer nästa gång jag äter dom.

Fick gå upp tidigt på morgonen eftersom vi skulle sjunga för Emilia så var lite rastlös redan vid nio och idag är det riktigt drömväder så bestämde mig för att ta en liten promenad ner till havet och fota lite. Den blev inte så liten, var ute i två timmar, men vädret var underbart och hade nästan kunnat vara ute mera. Kommer snart göra en bildbombning med bilderna från promenaden. Har inte tittat på dom än men det borde väl finnas några fina.

I kväll blir det kalas för syster med hela släkten är hemma med smörgåstårta och underbart goda cup-cakes som hon gör själv. :)
Hoppas ni har haft en bra fredag hittills och att den förtsätter den vägen också :)

//Josefin♥

torsdagens klädsel


Tröja - Gina, mysbyxor - Team sportia

Kunde inte lägga upp det igår för pappa mådde inte så bra och måste göra det på deras dator.

//Josefin♥

bokläsning

Har legat och läst min bok jag saknar dig, jag saknar dig med Engla i sängen. Mysigt. :)


Dagen har bestått av städning, joggning, mys och lite packning inför söndag. Kristina ringde också och sa att Anna var borta, hennes mamma alltså. Blev orolig, men testade själv att ringa hem till dom och då svarade hon så det var lugnt. Haha xD

Och varje dag när jag ska äta lunch eller mellanmål etfer skolan har jag inte något roligt att göra. Är det någon som har något bra recept så dela med er mer än gärna till mig. :)

//Josefin♥

kyla



Blir en liten bild på en kall blomma med snö. :) Nu ska jag ut och springa med min nya musik på ipoden. :)

Puss & Kram //Josefin♥

onsdagens outfit


Linne - Rut m. fl.
Kofta - Fått den
Jeans - Gina Tricot
Väska - Second hand
Halsband - Glitter

//Josefin♥

ipod

Sitter här nu framför tven med datorn i knät och tittar på landskamp mellan Österrike och Sverige. Det står 2-0 till Sverige."Min" Marcus Berg spelarde och gjorde så att Sverige fick frikast och på den gjorde Kim Källström mål. Nu har de bytt ut honnom. Det första gjorde en debutant, det är ju alltid skojigt. Kommer ihåg när jag lade mål i min första match, var väldigt stolt. ;) Men det är 20 minuter kvar av matchen och det känns som om vi kommer ta hem det här.

Jobbar också med min ipod, eftersom när min dator fick virus försvann allting och även min spellista, så nu får jag göra om allt från första början."/ Men nu blir det ju sådana låtar jag gillar och om jag lagt in någon dålig på den gamla är ju inte den med. Man måste se från den ljusa sidan, annars blir allting så tråkigt. x)

Innan jag satte mig här var det träning, där det gick skit rent ut sagt. I slutet körde kontringar och där gick det lite bättre. Gjorde inte tramp vilket är ett framstetg. xP

God natt och hoppas ni får en bra torsdag :)

//Josefin♥

bowling och torget

Halloj!

Kom hem för en stund sedan från Stenungsund. Det blev jag, Anna och Elin som åkte. Först bowlade vi. Anna vann, haha. Jag och Elin var inte jättebra. xD Sedan skulle vi till torget, men mina lata kompisar orkade inte gå dit så vi åkte buss. Och sedan gick dom och tjatade att de var sugna på donken glass, skyll er själva, om vi gott hade ni kunnat köpa det. Haha.
Vi gick till bibloteket och lånade ljudböcker till tågresan på söndag, 6:e Harry Potter och Martina haags underbar och älskad av alla. :) Och Gina hade fortfarande rea. Massa saker för 29kr. Köpte en tröja som jag viljat ha länge och som förrut kostat 199kr, men nu då bara 29. Är glad. :D


Nu blir det träning :)

//Josefin♥

tjejkväll

Hejsan!

Igår gick jag ut på promenad med Anna, hennes hund Tilda och Engla. Det var jätte halt, så vi ramlade. Det var skojigt. xD Anna hade tilda i koppel och Tilda drar mycket så Anna åkte åkte bara efter, haha, det såg jättekul ut.

På kvällen kom Anna och Caroline hit och vi hade en mysig kväll. Vi spelade lite wii, tittade på film, legally blond 2 och a cinderella story och pratade. Jätte mysigt, vi måste göra om det snart. :) <3

Idag blir det kanske Stenungsund och bowling, det beror på om vi kan få en tid. Men det hoppas jag att vi får. Sen måste jag väl städa mitt rum för det ser för hemskt ut. :p
Hoppas ni får en bra dag :)

//Josefin♥

snö

Det har snöat under natten och jag och Engla gick ut och fotade lite. :)



//Josefin♥

god natt

Träningen var tuff. Blev trött efter första ,vilket inte är konstigt eftersom jag brukar träna bara en timme, så kunde inte träna fullt ut den andra timman. Vi var väldigt få på båda träningarn så man fick ta i mer och göra mer och på så sätt blev det även tuffare. Men jag överlevde och är rätt stolt nu och kan gå och lägga mig trött och nöjd. :)

I morgon ska jag och Anna gå promenad med hundarna tillsammans och kanske göra något på kvällen, vi får se hur det blir med den saken.

//Josefin♥

dubbelträning

Nu bär det iväg att träna handboll. Blir dubbelpass idag för ska även träna med 95:orna som tränar en timme innnan oss så det blir två timmars träning idag. Det ska bli skoj. :) Ska kanske träna med dom imon igen mellan 12-13, men får se. Vet inte hur vi ska komma dit, för om vi cyklar är det så halt på vägen och jag har Engla hemma, men hon kan varar ensam i två timmar, men vi får se hur vi löser problemet. Hoppas ni får en bra måndagskväll. :)

//Josefin♥

dagens drömoutfit


livet enligt Rosa marathon

Första lovdagen. Skönt! Har gått promenad där jag bara mötte människor med hund, barnvagn eller gamla. Inte så konstigt, men det bevisar att alla som har lov är rätt lata. ;P Sedan har jag försökt att sy lite, ingen höjdare och tittat på Livet enligt Rosa. Han som spelar RobbyT i livet enligt Rosa är med i taket lyser stjärnorna och gav mig lust att titta på serien igen. Har inte sett den på jättelänge. Rosa har blivit liten. xP Ikväll blir det träning. :)

//Josefin♥

bingolotto

Nu sitter jag och sappar mellan Gossip girl och bingolotto. Inte riktigt samma stil på programmen om man säger så. Brukar inte spela bingolotto, men köpte en julkalender av handbollen och vann faktiskt en Sverigelotten och en bingolott, men är lite seg och har inte lämnat in den förren i veckan, så nu sitter jag och tittar på det som alla andra gamla tanter och gubbar. xP Har inte vunnit än men...... De har ändrat mycket sen när jag tittade förut, det var bättre förr(känner mig gammal). Gossip girl är mycket bättre, älskar det. Någon mer som tittar på det? :D

//Josefin♥

shorts


Vill ha dessa till sommarn. Perfakta att ha under en lite för kort tunika, men det är för varmt med ett par leggins. Dessa kommer från H&M och kostar bara 98kr. Väldigt bra pris. De finns även i svart, brunt, ljusröd, grönt och beige.

//Josefin♥

Utmanad

Väl, nu har jag sett detta på många bloggar. Och nu var det min tur. Jag blev utmanad av www.fearcandy.blogg.no. Detta skulle jag göra:

1. Gå in på min bilder
2. Tryck på den 6. mappen
3. Välj den 6. bilden
4. Lägg in det på din blogg och skriv lite om den.
5. Välj 6 nye som du skall utmana.

Bild från Egypten nar jag var där första gången 2006. Det är röda havets klarblåa vatten som jag tog när vi var på snorkel båt utflykt. :)



Jag utmanar:
punkfeber.blogg.se
matildadenvildah.blogg.se
mypic.blogg.se
amandajosefine.blogg.se
heejevelina.blogg.se
m0nster.blogg.se

//Josefin♥


melodifestivalen

Har varit ute och sprungit idag, annars har det inte hänt något annat kul. Hade tänkt att sy någonting nu. :) Och nu är det lov! Så himla skönt. Ska bara ta det lugnt och vara med kompisar. Och om en vecka åker jag till Stockholm. yey! :D

Såg någon på melodiferstivaken igår då? Det gjorde jag. Tyckte mest om Emilia och Alkazar så det var bra att de gick till finalen, men att Caroline af Ugglas gick till andra chansen och var internationella juryns favorit? Hon var bättre om man blundade och bara lyssnade men det sitter ju inte hela europa och gör på ESC. Vi får se till att hon inte kommer till finalen.Tyckte hoon nina var bättre och skulle gå till andra chansen. Blev förvånad, men glad när hon inte direkt till finalen. :)

//Josefin♥

fredag och lördag

Förlåt för att jag inte skrev igår men direkt efter skolan åkte jag, Anna, Evelina och Julia in till Göteborg för att gå på bio. När vi kom in var alla jättehungriga utom jag så vi skulle hitta ett ställe och äta på. Vi ville gå till ett mysigare ställe än donken och Burger king, men hittade ingenting, så efter en och en halv timmas letande gick vi ändå till Burger king. xD Sen gick vi och köpte godis och sedan började bion, I taket lyser stjärnorna. Den var bra, men inte alls lika bra som boken. Men han som spelade Sakke var så himla snygg !!!!! Det var han som spelade tzatsiki, fast nu var han äldre och så galet snygg. Jag och Evelina blev helt vilda, och Anna och Julia tyckte vi var lite udda. xD Men ni som sett den. Erkänn att han var snygg! Alla tjejers dröm. :D
Men tjejer, ni är bäst, har så himla kul med er! Massa pussar på er! <3

Åkte sedan efter filmen hem till mormor och morfar i Hindås och har varit där hela dagen. Vi har eldat och firat mormors födelsedag lite sent. :)

Nu blir det melodifestivalen som går av stapeln ikväll i GÖTEBORG !! :D

//Josefin♥

torsdag

Skola idag, lång och tråkig. Evelina och Julia var min räddning idag. :) <3 Sedan åkte jag till Stenungsund och hämtade ut mitt ID-kort och tog spruta mot livmoderhalscancer. Det var den tredje och sista sprutan så det var skönt. Hoppas eran dag varit bra. :)

//Josefin♥

yey! Vi är bäst! :D

Vi vann matchen idag igen! Spelade mot mellerud och vann med 25-15. Jag spelade faktiskt bra, är nöjd för en gångs skull. Gjorde inget mål men var tuff i försvaret och gjorde ett antal assister. :) Alla var bra, skit bra spelat tjejer!!! :D
Nu blir det lägga sig och läsa bok. Gud vad skönt att inte ha något stort prov eller stor läxa att träna inför. Bara spanska, men den är inte så svår så gör inte den ikväll. Är glad. :D

Puss&Kram //Josefin♥

tisdag


                   tunika & leggins - ullared, sjal - indiska

Hejsan!
Nu har det varit skola. På hemkunskapen gick det inget bra, vi gjorde friterad kyckling. Det var inte så skojigt idag tycker jag. Sedan gick jag och Evelina på promenad på håltimman. Det var skönt. Sedan hade vi no - labb där vi tränade inför provet och sen var det provet. Skrev på alla frågor, det kändes rätt bra. Måste ha tillbaka det innan lovet, annars blir jag galen! xD Nu blir det spanska läxa och sällskaplig mot moror och morfar som är här. I kväll blir det match mot Mellerud hemma. :D Heja SHK!!!

//Josefin♥

give me a pink

       //Josefin♥

knopp



//Josefin♥

klänning

Min klänning jag jag sydde i slöjden. Blev nöjd, vad tycker ni? :)


Första bilden är lite flumm xD

//Josefin♥

tisdagens outfit



               Kjol - Gina, Linne - Rut m. fl., Sjal - mammas

//Josefin♥

no, no och no

Nu blir det plugga resten av dagen inför provet på organisk kemi vi har imon och på spanska läxan. Hoppas ni kommer ha det roligare än jag, men det blir nog något annat också. Orkar bara inte sitta och rå-plugga en hel eeftermiddag.


Haha, Stenungsund är med i våran no bok för industrin. xD

//Josefin♥

god morgon

Nu bär det iväg till skolan. Hoppas ni får en bra dag :)

//Josefin♥

love you sis <3



Emilia du är bäst! Även fast vi har våra utbrott och vi säger att vi hatar varandra så älskar jag dig, utan dig skulle mitt liv vara så trist. Du har alltid mig om du vill prata och jag är här för dig. Älskar dig syster♥

Träning

Hemma från träningen nu. Det var skönt att träna, men blev inte så svättig. Men tränade lite på kantskott (min position) som vi inte tränar så mycket så det var bra. Måste lära mig få in bollen från kanten!! Nu blir det träna inför NO provet på onsdag, spanska glosor och läsa. Hoppas eran första dag i veckan varit bra och att den fortsätter så :)

//Josefin♥

dagens låt



                             Listen - Beyonce

Hörde denna i filmen Dream Girls, bra film, se den!

//Josefin♥

måndag

Skolan började idag igen efter helgen. "/ Hade matte på morgonen, det gick bra, MVG. :) Sedan hade vi slöjd, där jag gjorde klart min klänning. Den blev väldigt fin enligt mig. Lägger ut en bild senare om jag hinner. Började också på en väska, hoppas den blir bra. :) Sedan var det lunch, där vi fick kycklinggryta. Kycklingen hade ett hål i sig, jätteäklig. Gick inte att äta. Sen var det gitarr och so och sist spanska.

Nu sitter jag och tittar på vänner och ska snart plugga. "/ Och sedan blir det tränign ikväll.

Puss & kram //Josefin♥

lat söndag

Idag har det bara varit chilla och ta det lugnt. Gjort lite läxor och tittat på teve.
Nu är det bara en vecka kvar av skolan innan lovet och praon. Det gör att man kan stå ut med den sista veckan. :D

//Josefin♥

dagens låt



                         Måndagsbarn - Veronica Maggio

Hon gör så många bra låtar, detta är en av dom. :)

//Josefin♥

green light




//Josefin♥

fota

Gick ut och fotade lite runt om vårt hus i skogen med Engla. Här kommer några av bilderna. :)





//Josefin♥

Engla





//Josefin♥

Gina tricot



jeans leggins - 299kr  chinos - 199kr

Jag tycker dessa är fina. Jeansen är kanske lite väl dyra men chinosen är väldigt billiga. Får se om de kanske hamnar i min gaderob. :)

//Josefin♥

lördag

Igår var jag med Matilda till tre då jag åkte med Anna, jullan och Emma och tittade på Sävehof - spårvägen i Partillebo hallen. Sävehof vann med 28-25. :) Det var kul, men var jättetrött. Somnade nästan i bilen på väg hem och åt middag hos Annas familj med min också och då var jag också trött, så var inte speciellt social. Jag och Anna tittade på finalen av körslaget, fel kör vann. Hannas. Tycker Eriks skulle vunnit, men de kom två, det ärju bra det med. :)

Idag  blir det lata sig och plugga. Puss♥


RSS 2.0