Vänner

Tack för att ni finns!


Ta vara på vardagen

Det gjorde jag idag. Efter skolan tränade jag, sedan blev det lite plugg i skolan tillsammans med Danni innan vi gick till qué pasa. Där åt vi lyxig middag; fläskfilé med klyftpotatis och ett glas vitt vin för att fira att jag fick mvg på projektarbetet och att vi är bäst helt enkelt!
Efter middagen drog vi oss till ett fullsatt Gamla Ullevi och såg IFK - Malmö. Trodde malmö skulle vinna med 1-0, men Sam la mål i sista sekunden, tuuur! För annars spelade vi inget vidare bra. Jag satt och skällde på både spelarna och domarn som inte heller va på topp idag..
Nu ska jag sova, imorgon är det svenska nationelltprov i fem timmar, yeeey... Håll tummarna för oss alla!


Fotbollsspelaretorsk

Jag har en så söt vän som känner mig allt förväl! Igår smsade vi och hon berättade om hur söt hennes pojkvän är och jag klaga att jag var ensam. Då sa hon att jag kunde få bli tillsammans med vem jag vill på hennes the sims. Några minuter skickar hon att nu har hon gjort Sam Larsson och vi är tillsammans. Asså, jag behövde inte skicka att det var honom hon skulle göra, hon kände mina tankar, haha. Och ja, jag är världens största fotbollsspelaretorsk; säger du att du spelar fotboll blir du direkt 10x mer intressant, hehe. Men Sam alltså... Mums!
Imorgon är det en viktig match mot Malmö och då ska hon följa med och spana in min the sims boyfriend, hoppas han sköter sig och skjuter in ett mål eller två!


Träning inför GBG-varvet

Idag har jag sprungit 19km. Duktig tjej! Dock har jag fått största blåsan på vänster hålfot och högra foten har svullnat upp så den gör ont att gå på.. Blåsan är jag inte oroad för, jag är nog den som får mest blåsor på fötterna i världen; hela tiden!! Men att högern är så svullen och gör ont är inte bra alls. Brukar få ont i den när jag springer långa sträckor men det brukar gå över snabbt vilket det inte gjort idag. Hoppas att det är borta när jag vaknar i morgon! Men trots det negativa sprang jag hela vägen och skaffade mig en grymt snygg bränna på köpet, tackar jag för!
Sen vann IFK bortamatch mot Åtvidaberg idag också, kalasbra. Har tagit 13 av 15 möjliga såhär långt in på säsongen. Nu är det härligt att vara ängel!

DKAVÖFM

Har börjat sova dåligt och vaknade halv sju på en lördag när jag egentligen behöver sova so bad! Blir så trött på min egen kropp...
Så har ätit frulle till ett Beverly Hills - avsnitt och pluggar nu företagsekonomi samtidigt som jag lyssnar på min fina nya skiva. Duktig tjej halv nio på morgonen!


Ullared

Har haft en grymt bra dag i ullared med tre fantastiska tjejer. Åkte hemifrån halv sju, kom hem halv sju, sedan åt vi tacos och kollade på magic mike som jag köpte där. Lite besviken ändå, men visst, de va snygga! Har varit och lämnat dem vid bussen nu. Det blev verkligen en heldag och kan säga att man blir väldigt trött av det. Men är nöjd med mina inköp; bl.a. Håkans nya skiva(!!!!), ett par svarta byxor med fläckar, tröja, halsband, tallrikar, och massa smått och gott!


Tisdagsmys

Har en superbra tisdag! Efter skolan sprang jag till ett soligt Slottskogen och körde backträning, sedan gick jag och Danni och letade balklänningar till henne. Hon testa typ hela affären, haha, men hittade en superfin!
Sen åkte vi hem till mig och har skrivit en grymt bra låt, kungar är vi! Nya popduon! Nu ska vi göra fruktsallad och kolla på biggest looser.


Livet

Jag är dålig bloggare nu, jag vet.
Var på 19-årsmiddag i fredags hos Hanna. Tacos och vin, fin kväll var det!
I lördags åkte jag till mormor och morfar en liten stund. Annars har jag inte mått så bra i helgen så har inte gjort ett piss.
Imorse var jag på gymmet och tränade lite styrka med Emilia och sprang 30min. på löpbandet.
Borde plugga mer, orkar inte.. Ska ta tag i det snart.. Men matten är hopplös, fattar inget och då går det inte att göra något hemma och ekonomin ärbara massa konteringar som är långtråkiga.. Men nu är det 49 dagar till studenten, kämpa!!!
Nu är det blåvitt borta mot elfsborg. Alltså jag säger det igen; Sam Larsson - jag dör! För övrigt står det 0-0, hoppas på ett snyggt kontringsmål från DMK eller Hysén.


Skooor

Love my new shoes! Ska ha dem till balen, men kommer använda dem under hela sommaren! Sköna, gör mig lite längre och snygga!


Resa bokad

Åhh, är så glad!! Har ikväll haft finbesök av Rebecka, Daniella och Felicia och vi bokade sommarens resa för oss plus Hanna och Ida, så grymt kul!! Det blir Kos stad en vecka i augusti, vi kommer ha det så awesome, längtar redan!!


Jobb och vår

Har igår och idag varit på Tallåsen, äldreboendet i Stenungsund, och provjobbat inför troligt vikariat i sommar. Kändes jättebra och trivdes på avdelningen med både boende och personal, så det är stor chans att jag hamnar där i sommar. Hade varit superkul!
Åt premiärmåltid utomhus på vårt lilla bord med mamma i eftermiddag. Gjorde supergod tacosallad och njöt i solen, älskar att våren och ljuset är här!