Trött chey

Idag har jag:
  • legat i min säng och nördat rollercoaster tycon
  • varit ute på hundpromenad med syster och Engla
  • firat pappa med släkten
Men fyy vad trött jag är, jag måste bära något virus eller något. Sitter här med tandborsten i mun och har faktiskt planer på att gå och lägga mig! Sooova riktigt länge för jag måste ju vara frisk imon när jag ska träffa Ida!

Jag bjuder på min favvo låt från love actually - finns med på julklappsskivan och den är såååå fin!

Norah Jones - Turn me on


Kisses!

Grattis pappa!


Idag fyller pappa 46år - grattis! Blev väckt av syster och mamma så gick vi och sjöng för honom och han fick sina presenter.
Senare idag kommer släkten på kalas, men innan dess har jag inga planer. Får se vad dagen leder. Förhoppningsvis mycket vila, hehe!

//Josefin♥

Christmas is the happiest time a year






Hade en mysig julafton med mycket liv. Kusinerna är inte direkt lugna och plus en livlig laberadorvalp blev det inte så mycket vila. Men det var väldigt kul att träffa kussarna igen, har inte gjort det sedan vi var i Antibes i Augusti...
Vi såg Kalle Anka, åt gott julbord, åt mina supergoda hemmagjorda bounty(!!), tomten kom och vi fick våra presenter. Jag fick massa fina grejer bl.a. beigea converse, J.Lo:s parfym L.A. glow, en klocka, pengar och skivor - Håkan hellstrom, känn ingen sorg för mig i Göteborg och soundtracket till love actually, jättebra låtar!

Idag har det varit en familjedag. Jag och pappa var på en liten resa och jag köpte kamera fodral, pappa en 3D blu-ray spelare och så hälsade vi på gammelmormor på sjukhuset. Sedan åt vi familje middag - rester från julbordet, haha och nu ska vi se på Harry Potter första filmen. Trevligt att ha hela familjen samlad!

Hoppas er jul har varit toppen!
puss ♥

God jul


Idag är det julafton och jag önskar er alla en jättefin dag med massa glädje! Om en timme kommer släkten och sedan är det julfirande hela dagen lång med kalle anka, julbord och tomten. Hihi, tycker det ska bli så kul och se vad alla tycker om de paket som jag ger dem. Speciellt dem som har fått ett rim med, hihi!

Så åter igen - god jul alla goingar, njut av dagen! ♥

Julbak



Usch, jag har gått och sjukat ner mig såhär dagen före julafton... Har ont i halsen och har känt mig hängig hela dagen... Men tog en dusch nu på kvällen och det känns bättre! Ska sova nu så att jag blir piggare - vi håller tummarna på att det hjälper!

I kväll kom mormor, morfar och farfar och vi åt minijulbord och har bakat till julgodiset. Jag har gjort vaniljfudge och kokosbitar, de liknar väldigt mycket bounty. Ser goda ut, hoppas de smakar lika gott! Fudgen är jag lite osäker på, men den blev nog bra också...!

Nu ska jag sova, och imorgon är det julafton!!!
//Josefin♥

Ni är allt bra!






Tack för en jättemysig kväll tjejer! Och att ni fanns där för mig, det gjorde så otroligt mycket! Ni fick mig att känna mig trygg, tack ♥

Vi åt korv och köttbullar, rimmade på paket (som vi kanske inte var så bra på förutom jullan som klämde till med flera bra!) och såg love actually.

Inatt fick jag äntligen sova ut! Vaknade vid nio och det är tre timmar längre än på vardagarna så det känns riktigt skönt. Idag ska jag slå in alla mina paket, ta det lugnt och hjälpa mamma med julstöket. Ikväll kommer släkten och då ska vi julbaka och tjuvstarta på julbordet, hihi. Idag är det 23 december! :D

puss & kram!

My friends keep me going


Loooooooov! Finally! Nu ska jag bara glömma bort skolan i två veckor och skita i att tänka på det - min hjärna behöver semester!

Försov mig imorse! Skulle åka med pappa för det var det enda sättet jag kunde ta mig fram, men hade lyckats stänga av väckarklockan igår. En minut innan vi skulle åka kom pappa in och frågade om jag inte skulle åka med honom. Fick lite smått panik - på med kläder, ta väskan och gå. Vilken tur att jag redan innan bestämt att jag skulle fixa mig och äta frulle på hans jobb! När jag kom till jobbet lockade jag mitt hår, hihi. Fiiint blev det!
  Var i kyrkan en timme på avslutningen. Efteråt gick jag, Olivia, Ida och Merlinda och fika på fröken olsons. Vi kom dit halv elva, Ida gick runt kvart över, mellis vid kanske kvar i och jag och Olle att kvar till ett och tjöta - jättemysigt! Sedan gick vi och hon hittade sin nyårsklänning!
  Nu är jag hemma, ska ta tag i mig själ och köra en snabb städning på fem minuter för snart kommer tjejerna! Vi ska ha mini jul och äta lite prinskorvar, köttbullar och vörtbröd och rimma på paket. Åh, ska bli så oerhört kul att alla ska vara samlade, det var så himla längesedan!

//Josefin♥

the holiday


Nu har jag myst ner mig i sängen och ser på the holiday. Åh, längtar tills Jude Law kommer, honom vill man ju bara skronka!!
Idag ska jag bara njuta av att det i stort sätt är lov - ska vara i kyrkan imon 9-10 också, men det är inget! Ska slå in lite julklappar och tror att det blir träning.


Done!


Mums - har köpt mig en chokladtomte!

Nu är jag klar med allt skolarbete för 2011! Lämnade in sista arbetet idag, underbar känsla!

Nu har jag julstädat och pyntat min rum så det är så fint så.Sitter i sängen med alla levande ljus tända och ser på mysteriet på greveholm. Ska fixa med ett hemlig julöverraskning nu... Hihi!

Jul på Liseberg


Åh, skönt med tre av fyra saker av veckans skolgrejer avklarade! Den inprovencerande engelska texten blev nog ändå helt okej. Skrev på om hur kärlek kan riktas mot någon som den inte borde, eller något sånt! Svenskafilmen var bara att klicka på play. Men hahaha vad fail vi såg ut och lät - hahahahaha! Rättskunskapen var rätt eller fel frågor så det var också lätt - skööönt! Nu är det bara företagsekonomi kvar som ska bli kvar imorgon!

Efter skolan blev det promenad på stan med Ida, Daniella och Felicia. När det blivit mörkt (vi inväntade mörkret för mysfaktorn) så åkte vi till Liseberg och vandrade runt där - myyys! Åt churros och souvos, renkött i pitabröd med sås. Ida vann twist och vi gick runt där och hade det allmänt bra.

Massa kärlek!♥

Julkänslan är här!



Julkonsert igår.
Ett tunt lager snö idag och minusgrader.
Pepparkakshuset fixat.
Julpyntningen är påbörjad.
Julbord på tofta inhämtat.
Granen är klädd.

Nu har jag äntligen hittat den efterlängtade julstämningen!! 

Julkonsert i Fiskebäck


Hejsan!
Har haft en jättebra helg. I fredags åkte jag till Gustav i Kungälv och han, jag, Ida och William satt och tjöta, spela kort och hade allmänt trevligt! Uppskattad kväll!
Igår låg jag i min säng hela dagen för att läsa slut engelska boken - och jag lyckades! 408 sidor gammelengelska är finally over! Men så tråkig var inte dagen att jag bara läste utan på kvällen åkte jag till Fiskebäck med Ebba och kollade på en julkonsert - jättefin! Alida var med och sjöng, och det var en jättebra kör, så hade det superbra. Tycker det är mysigt att vara i kyrkan, borde egentligen vara det oftare. Men på lördag ska jag dit igen, fast då till Solberga! Idag blir det plugga rättskunskap och företagsekonomi, julpynta, göra pepparkakshus och sist men inte minst - gå på julbord, muuuums!
puss & kram♥

Nu eré helg!

Jag fick mvg på matten!!! Wiie, vad glad jag blev! Jag och Ida är så duktiga!
Ida var så snäll och köpte en present till mig bär hon var i London ( vi behöver inte nämna den riktiga anledningen, hehe). Och hon hade köpt ett fint, brett, bromsfärgat armband - shitsnyggt! Tack skrokan! <3
Har haft en härlig dag med italienska på morgonen där vi åt lussekatt, pepparkaka och drack julmust, hihi och sedan matten där vi fick tillbaka provet. Sedan var skildagen slut! Åkte och hälsade på min gammelmormor och åkte sen hem.
Nu blir det chilla lite innan träning och till kvällen ska jag till Kungälv och vara med några kompisar, kul!


Lyxar till det hos mormor & morfar


Matten gick helt okej tror jag. Första delen kändes jättelätt och gick på ca 20min. Satt kvar och lyckades rätta en del slarvfel innan vi fick tillåtelse att gå. Andra delen var betydligt svårare. Blev lite smått rädd när jag insåg hur lång tid det tog med första uppgiften... Men hann med allt, och fick ändå rimliga svar, men undrar om jag lyckades kamma ihop mvg-stjärnorna.
Efter provet åkte jag till mormor och morfar i Hindås och har haft en jättemysig eftermiddag. Vi åt våfflor till lunch, jag körde en gó sov i soffan, jag och mormor har spelat TP (hon vann...) och har ätit tacos till middag. Gissa om det är jag som har gjort matvalen, hihi! Nu ska vi  se på tomten är far till alla barnen och mys!
puss!♥

Matteplugg och dammatch

Hejsan!
Idag här dagen bestått av skola, matteplugg inför terminsprovet imorgon och avslutades med att spela dammatch. Vi förlorade tyvärr med 16-19 men det var jämnt och jagfick lagt ett mål, hehe.
Nu blir det sänggång. Håll gärna tummarna för mig på provet imorgon, iiiih!


Fyspass & mince pie


Har kommit hem från träningen. Tog en lite längre runda idag och det var en bra för själva fys-passet var förhållandevis rätt lugn. I början kör vi alltid knäövningar som någon av oss spelare som håller i det - idag var det min tur, haha! Fungera bra tror jag. Sedan spelade vi annan version av basket, hoppade över häckar (mina störta fiender!) och avslutade med en stafett!
Har duschat och ätit apelson, och sitter och kollar på Jamie Oliver som lagar engelsk julmat - man gör vad som helst för att hitta julkänslan this days! Snart blir det sängen för imorgon måste jag tillbaka till skolan...

Hoppas ni haft en trevlig lucia!

Effektiv dag


Har faktiskt fått gjort ganska mycket företagsekonomi idag! Har ringt och pratat med Erik på trygg-hansas kunservice för att se vad det kostat att försäkra cafét, utvecklat texten mycket, fixat marknadsföring och klar med försäljning och löner. Nu har jag lokal och lån kvar som är ganska jobbiga... Just nu är det i en köpt lokal och då kommer jag ha massa lån och det vill jag inte, men hittar inga lediga lokaler som jag kan använda... Får se hur det blir!
Är så stolt över mig själv att jag lyckats vara nyttig idag! Frukosten, okej, men behövde ju ändå äta frukost och det är en tradition! Sedan åt jag scones till lunch och inget mer och till middagen lagade jag en jättegod kyckling-tjolafräs! Första gången jag gjorde den och det smakade riktigt smarrigt, ska jag göra om! Men igår hade jag planer på att jag skulle göra en kladdkaka idag eftersom det är kladdkakans dag på torsdag och då vet jag inte om jag har möjlighet att göra det. Men så kände jag inte idag att jag var så himla sugen och då motstod jag! Good girl, fortsätt att göra det! Nu har jag målet att bli så hungrig och sugen som möjligt till julbordet på söndag, hehe!
Nu ska jag köra igenom matteboken så jag har en bra grund till provet på torsdag och panik plugget imorgon. Hav åtta blir det fys träning!
kramar!

Mysig luciamorgon


Åh, har haft em mysig morgon!
Har sett på luciatåget på teven som iår sändes från Göteborgs domkyrka, ätit vörtbröd, pepparkakor och lussekatt till frukost. Det hade inte knde att bli bättre!
Nu ska jag sätta igång med pluggandet. Ju fortare jag börjar desto snabbare blir jag klar och kan slappa, hehe!

puss ♥

Robin och Juliana


Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Vi i Göteborg har haft en regnig start... Har regnat nästan konstant hela dagen, så tråkigt! Om det är någon månad man vill ha snö så är det december!
Efter skolan åkte jag, Emma, Ebba och Alida hem till Emma i Bildal och spelade in en film som vi ska göra i svenskan. Det är en modern version av Romeo och Julia - Robin och Juliana. Den handlar om en svensk kille och en irakisk tjej som blir kära. Jag spelade killens pappa så hade gó ölmage och mustarsch, haha!
Sedan åkte jag in till stan igen och träffade Louice. Tanken var att vi skulle gå till Liseberg men ingen av oss kände väl egentligen att det lockade när vädret var som det var så istället åkte vi bort till vasa och satte oss på Garbo café och åt varsin macka. Jag tog en panini med kyckling och curry röra - supergott!

Imorgon är jag ledig! Spanskan ledig för läraren har gått på mammaledighet, ingen naturkunskap för han är borta någonstans och mailade till företagsekonomiläraren som sa att jag kunde jobba hemifrån istället. Så himla skönt! Det blir en mysig lucia!

Nu ska jag fixa iordning mig och lägga mig  i sängen och läsa min engelska bok och sedan somna tidigt. Känner att mitt huvud behöver det. Och så kan jag sova hur länge jag vill imorgonbitti, jaaaaaaa!
//Josefin♥

Julklappsshopping

Idag har jag varit inne i stan med bästa Anna. Fick handlat klart alla mina julklappar och vissa blev jag faktiskt riktigt nöjd med! Det blev även en liten present till mig själv hehe...
Det var riktigt mysigt, dock var det inte så mycket julkänsla. Men på slutet när det blev mörkt kändes det ändå som om det kunde bli en jul även i år!
Och jag har äntligen läst mig att man kan ladda upp bilder från digitalkameran till denna datorn, min skoldator. Så nu kan det bli mer bilder här!

Min julklapp. Ska ha den här till en dag jag känner att jag behöver lite uppmuntan, hihi!



Nu sitter jag och gör lite företagsekonomi och ser på sunes jul. Alltså inte så serriöst skolarbete, hehe.
//Josefin♥


Granhuggning


Vi hittade en gran (utan min medverkan - det regnade så jag stannade inne, hehe). Sedan åt vi en jättegod förrätt med bröd, räkor och romröra - mums! Till huvudrätt var det rådjur som alltid och paj till efterrätt. Nu känns det som julen är påväg - granhuggningen är ett stort tecken!
Nu ska jag försöka få läst lite ur min engelskabok och sedan en titt på el classico så klart!

Puss & god natt (när det nu blir...) ♥

Vad hände där?!


God morgon kära läsare!
Vaknade klockan åtta i morse och gick då upp på toa och kollade på gårdagens julkalender-avsnitt. Sedan somnade jag faktiskt om vilket är ett under för det brukar jag inte göra. Är ingen snoozare, om jag vaknat är jag vaken. Men jag somnade iaf om och vaknade igen vid tjugo i elva! Shit, så länge sover jag aldrig! Men då var det att gå upp och äta frukost och det tar ett tag på en helgdag och sedan göra mig iordning och nu ska vi åker iväg till julgranshuggningen hos mormor och morfar så fick inte pluggat idag... Men får köra speed imorgon istället innan jag ska träffa Anna, hehe!
Så nu drar jag iväg till Hindås för att välja ut årets julgran och umgås med släkten, myys!
Kram!

Fredagsmys.

Sitter nu här i soffan med brasan tänd, mamma stickandes bredvid mig soffan och ser på "på spåret". Är så stolt att jag kunde svara på en fråga som de inte kunde, inte päronen heller! Smart tjej här va, haha!
Kom nyss hem från träningen, den fjärde dagen i rad. Det har även betytt att jag inte somnat förrän halv tolv alla dessa dagar så är fruktansvärt trött! Ska bli en tidig sänggång idag, skönt! Efter skolan somnade jag i sängen en stund och så kom mamma in och sa attmaten var klar. Jag titta på klockan, men fatta varken vad den visade eller vad jag var, hehe.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Puss & kram!


Håll tummarna!

Chill skoldag!
Spanskan hjorde vi inget, läraren i företagsekonomin (fe) var hemma så hade ingen lektion, engelskan lätt som vanligt, gjorde någon lapp och på matten blev det mest sköt med Ida, William, Oskar, Gustav och Ekis. Hehe, kanske inte riktigt vad vi skulle göra, men trevligt var det!
Nu ska jag plugga lite - fixa med att starta ett företag i fe:n och läsa den otroligt sega engelskaboken, Manfield park. Snark, kommer typ inte framåt!
Ikväll väntar kross av wassarna i Angered - vi får hämta lite ny värdighet efter helgens SM som inte gick toppen, hehe...
Kramar!

 


Rättskunskap & julmusik

Idag slutade jag så jag hann med bussen som är i Jörlanda 14.10, och då går det jämnt ut om man går eller väntar på skolbussen hem, så tog en frisk promenad hem på 40 minuter. Himlen hade klarnat upp och temperaturen låg runt noll, så det var härligt!
Nu har jag gjort klart rättskunskapsuppgiften om FN och Saif al-Islam och jag vet inte riktigt va, hehe. Men skönt att ha den klart iallafall!
Kände för att få lite julstämning, men ville inte slösa mina spotify timmar (hehe) så sökte på julmusik på google för tänkte att det måste ju finnas någon hemsida där du kan lyssna på jullåtar, och såklart fanns det det! Så ett tips till er som vill lyssna på jullåtar hela december - julradio !

Kan väl även inviga julen här på bloggen och dela med mig av en härlig jullåt med favvo-Håkan:
Håkan Hellström feat. Plura Jonsson - fairytale of New York



puss & kram sötnosar! ♥

RSS 2.0