gott nytt år! :)

Idag är det en grå nyårs afton. På förmiddagen spelade hela familjen wii. Lite familjemys. Sedan gick de andra upp och jag sjöng lite kareoke. Nu ska jag ut och springa. "/ Har ingen lust som vanligt men har sagt att jag inte kan ta Engla på promenad bara för jag ska ut och springa, så måste ändå göra det och det är bättre att göra det nu i stället för sen när det är mörkt.

I kväll befinner jag mig nere hos fam. Erlandson med någon annan familj som jag inte känner, men dom verkar inte så skojiga för barnen är typ 10år. Hoppas ni får en bra kväll med roligt folk och mycket fyrverkerier. :) Om jag inte skriver mer i dag så hörs vi nästa år! :)

Tack alla för 2008! Hoppas 2009 blir bra!

// Josefin :) <3


Tjena banan XD

Det gick bra på träningen, jag och Emma var lite flamsiga, så det var mycket flams, men det kändes bättre efteråt precis som jag trodde. På vägen hem såg vi från bilen ett rådjur precis framför oss och jag använde mig av mitt nya uttryck, tjena banan! Hahaha XD Väldigt patetiskt, måste sluta använda det!

Idag fick mamma med mig att handla mat, inte jätte skojigt! "/ Var först på City Gross, sedan Maxi i Kungälv. Där träffade jag Sandra, Elin, Jennifer och Sofie från lägret i somras. Skoj! :) <3
Mår inte så bra nu, har ont i huvudet, så håller på att vila. Hoppas det blir bättre tills imon och  nyårsafton!


//Josefin

Shopping med anna :)

Halloj!

Idag har jag varit inne i stan med Anna och kollade in mellandagsrean. Det var jättemycket folk, så dt var trångt och stökigt. Hittade en blus, ett linne och en sjal. Blusen och linnet från Rut m. fl. och sjalen från H&M. Sjalen och linnet är egentligen julklappar som jag bytte. xp


Till lunch åt vi på pizzahut, lunchbuffé. Gott, blev väldigt mätt. Hittade inte tunikan på topshop. "/ Men hade skojigt, men är trött nu och har egentligen ingen lust att träna nu om 45 minuter, men det behövs efter all julmat och det känns bra efteråt. xp

//Josefin

Julkänslan...

Inför julen så så är det mycket förväntan och stämning överallt. Städerna pyntas med ljus, Liseberg blir ett vinterland, massa reklam på vad man ska köpa sina julklappar någonstans, julbakning, julmat och massa mer. Jag tycker det är mysigt, jag älskar julen! Sedan kommer julafton. Man äter jullunch, tittar på Kalle Anka, äter knäck, ischoklad och julgröt, tomten kommer och man får paket. Och sedan, när släkten åkt hem känns det som allt är slut, det känns tomt. Nu dröjer det ett helt år innan nästa jul och hela denna prcossen börjar om igen. Man har ju fortfarande paketen kvar att "leka" med och vi går alltid på bio den 25:e, men känslan är borta, eller vad tycker ni?


Randig tunika!

Ska in till Göteborg i morgon med Anna och spana in mellandagsrean. Jag hoppas på att denna tunika från topshop finns på rea! :)



Lill kussen Linnea :)

Halloj!

Idag har det varit mycket bus och mys med min kusin, Linnea, som är ca 1 1/2år. Vi var ute på promenad, diggade till Katy Pery och Britney Spears, läste om Rom, lekte med min mobil och spelade wii. På wii har jag en egen profil och den vet hur mycket jag väger. När Linnea ställde sig på plattan på min profil sa spelet: Det verkar som din vikt har förändrats väldigt mycket sendan sist. Är du verkligen säker att du vill fortsätta? Haha XD

Sötnos till kusin! <3


Fina bilder från promenaden. Nere vid Timmerviks strand med Ramsön utanför.



Kramizar Josefin! :) <3

Julstig :)

Hoppas ni har haft en bra jul, det har jag! Fick massa fina paket t.ex en ny tv till mitt rum, wii, en klocka, en sjal som jag är förälskad i :), kläder, m.m. Tack alla! :) 

Igår spelade jag wii hela förmiddagen, min wii fit ålder var 18år. Haha, men idag var jag 14. :) Sedan gick jag ut och sprang och sedan åkte jag och familjen på bio inne i Göteborg. The duchess. Den handlade om en tjej som blev hertiginna i england på 1800-talet. Den var rätt bra, men sorglig. Jag och mamma satt och grät. :)

Idag har jag också spelat wii och gått på promenad med Engla. På en stig mellan timmervik och aröd hade någon pyntat med julgranskulor och glitter. Det såg jag ingår när jag sprang, så idag tog jag med mig kameran och fotade. Här är bilderna: :)

   



       

Nu ska vi ha kalas för pappa som fyller år idag!
Grattis på dig! :D

JULAFTON!!! :D <3

God jul allihopa!

Nu är det paus mellan allt firande. Kom precis hem från farmor och farfar och snart kommer alla upp hit för att titta på Kalle Anka. Jag och mamma var i kyrkan innan jul lunchen, det var rätt långtråkigt. Bättre förra året. Men maten var god igår och idag hos F&F. Är väldigt mätt. Det är bra. :)
Under granen ligger det massa klappar! Spännande! :)

Hoppas alla har en jättemysig kväll och får många fina paket! :)
 
Årets juloutfit 2008!

svarta leggins från ullared
långt vitt linne från ullared
röd tunika från indiska
långt halsband från glitter
&
armband från köpenhemn :)


Pussar Josefin :) <3

23 december :)

Hejsan!

Vaknade vid 6.15 i dag, låg och läste och vid halv åtta släckte jag och sov till tio! :) Fick hemlagad gröt till frukost! Gott! :) Sydde lite´, hjälpte Emilia att trimma Engla och tittade på vänner på förmiddagen. Rätt lugnt. Vid ett gick jag till Anna och spelade NHL. Förlorade med 7-0, tror jag. Men har spelat det typ en gång innan och hennes hund kom och lade sig på mitt ansikte hela tiden så jag inte såg något.:p Sedan gick vi ut och sprang, jag Anna och Tilda(Annas hund). Kände inte för det direkt, men när vi väl var ute var det skönt. När man sitter hemma och inte rör på sig så mycket känns det som man hela tiden är mätt och jag mådde lite illa, men när jag gick ut och sprang försvann det.
När jag kom hem efter rundan duschade jag och städade lite, så nu är rummet städat och julfint. Måste det ju vara eftersom släkten kommer imon och vill titta på det.

Nu ska jag ner till farmor och farfar och äta julbord, en tradition. Hela släkten är där och imon äter vi resterna till lunch. Gott!! Riktig julstämning! :)

Idag har det varit minusgrader! Gillar kallt vid jul, det ska det vara. :)Och helst snö också men det tror jag jag får! Hoppas bara kylan är kvar till imon, så att det inte blir regn och plusgrader.

IMORGON ÄR DET JULAFTON!! :D

Ha det så bra, och GOD JUL om jag inte skriver imon. Får se om det finns tid!!! :D

Paketinslagning :)

Vaknade vid nio, låg kvar i sängen ett tag och sappade mellan kanalerna, gick upp och åt frukost och nu på förmiddagen har jag slått in resten av mina paket. Nu tittar jag på skidor, herrar och ska snart sy på klänningen jag gör. :)


Ikväll blir det handbollsträning! :D

Bara TVÅ dagar till julafton! :D


4:e advent! :)

Har haft en mysig familje 4:e advents kväll. :) Vid halv fyra åkte vi och hämtade Emilia i stallet och åkte sedan till Liseberg. Det regnade och var jätte tråkigt väder, men men, så är det. Hela jag var blöt när vi åkte hem. För att undvika regnet gick vi in i de små affärerna som var inomhus längst vägen. I ett av de små stånden köpte jag och mamma fudge, xom vanligt. Valde vanilj, gräddkola och vit choklad med vanilj. Har bara smakat vanilj, den smakade som de vanliga du köper i affären och jag tror de andra är godare! :) Vi köpte en påse med brända mandlar och delade på. Det var gott att äta något varm i ruskvädret. Egentligen gillar jag inte så mycket brända mandlar, men det var gott att äta något varmt i ruskvädret.
 
      
När vi kom hem klädde vi granen, mamma lyckades göra söder två kulor. Smidigt. :P Men granen blev bra ändå. Det spelar egentligen ingen roll hur granen ser ut. Med glitter, ljus och kulor blir den fin ändå! :) Sedan hade julklappsverkstad och slog in klappar till alla andra som mormor, morfar, farmor och farfar. Det var riktigt mysigt. Fick lite julkänsla, med granen, paketen och julmusiken. :) <3

  

Bara TRE dagar till julafton!! :D

Resultat av pepparkakshus :)



Pepparkakshus

Bakar pepparkakshus med Emilia men jag får inte göra så mycket och hon blir lite arg när det inte går, så tyckte det var bäst att dra mig undan tills vi ska granera den med godis, det är det roligaste! :)
Lägger ut bilder på det sedan när det är klart. :D

Groda :)

Anna med familj kom och firade vår seger hemma hos oss. Vi åt julmustkyckling med potatisgratäng och glass med chokladsås och/eller varma jordgubbar till efterrätt. Sedan spelade vi pictionary. Familjerna mot varandra. Fick se väldigt många konstiga blilder med väldigt konstiga förslag på vad det kunde vara. Fam. Abrahamsson vann, men det var jämt, säger jag till vårt försvar. :P

I morgon blir det jul på Liseberg ,med familjen. Tycker det är jättemysigt! Ett måste varje jul. Har inte varit på Liseberg på hela sommaren, men jul måste man gå på. Men till sommarn ska jag åka till Liseberg. :)
Är det någon som vet om dom ska bygga någon ny attraktion?

Julloooovv!!!!! :D

Nu är det äntligen jullov! :D

Fick våra betyg, blev jättenöjd! :D

Kom hem vid kvart över elva, och då började jag sy en ny klänning som jag ska hålla på med över lovet och så städade jag. Gjorde hamburgare till mig och pappa. Väldigt goda:P Kl. sex kom Julia och Anna och vi drack glögg och började med ischoklad. Elin kom efter en stund, hon hade tittat på Carro och Linneas dansuppvisning.

Ischoklad!   
ca:50st

100g cocos fett
200g blockchoklad (Ljus tycker jag är godast men man kan även ha mörk, men den får inte innerhålla mer en 55%
cacao för då skär sig det med cocosfettet)
1 ägg

Bryt chokladen i små bitar. Ta sedan en kastrull och fyll den med vatten, ungefär till mitten. Sätt en skål ovanför kastrullen och lägg i chokladen och cocosfettet i skålen. Sätt den på en platta på medelstark värme och låt det smälta. Vispa sedan ägget så att det blir "lufftigt och fluffigt". Häll i choklad- och cocos smeten i ägget och blanda ihop. Häll sedan den i små formar och ställ den i kylen och låt den stelna. Det blir jättegott och är jättelätt att göra!  :D



Bakade även pepparkakor av köpt pepparkaksdeg. Gillar mer hemmagjord, men det är skojigt att göra. Glaryrade dem med grönt och rött, fast den röda var mer lila, rosa än röd.
Sedan tittade vi på Linas kvällsbok och footloose och åt vårat godis. Det var mysigt.

Idag har jag julpyntat mitt rum, det blev bra. Sedan åkte jag till Uddevalla och spelade match mot kropps 95:or. Vi vann med 22-18! Jätte bra spelat allihop! Det var skönt att vinna sista matchen för året. Vi har blivit mycket bättre och är tuffare i försvaret. Väldigt bra!! :D

Nu ska jag ha kul med Anna. :)

Puss & kram! :)

do it

Följ min blogg med bloglovin

Sista "riktiga" skoldagen! :D

Hejsan hoppsan!

Idag var det sista "riktiga" skoldagen! I morgon ska vi till skolan, men då är det inga riktiga lektioner, utan först prat och sedan får vi våra betyg! Slutar halv elva! :)
Idag var det rätt lugn dag också, har varit det nästan hela veckan. Först hade vi matte då jag körde sänka skepp mot Evelina. Jag vann! :) Sen hade vi spanska. Vi gjorde jul kort och pratade om vad alla julgrejer heter på spanska. Feliz Navidad! Sedan hade vi no, där vi tittade på planet earth. Det var djur som dödade massa andra djur, t.ex. någon varg som tog små gässungar. Det var inte så trevligt......."/ Sedan hade vi lunch, inte så god kebabgryta. Åt salad och knäckemacka istället. Sedan hade vi redovisning i svenska, vi hade gjort ett pjäs som vi spelade upp. Våran handlade om Julia, som spelade Zandra, som var över fjortis, mig som var Alva, som var "normal" fjortis, Daniel, som spelade en "snygg gaykille" som hette Max och Erik, som spelade Joel, en tönt. Zandra och Alva gillar Max för han är så snygg, Max gillar Joel och Joel gillar Zandra. Det slutar med att Max blir tillsammans med Wille, som Simon spelade, Alva och Joel blir tillsammans och Zandra och Alva glider ifrån varandra och är inte kompisar. :)
Hade sedan en håltimma, då satt vi och jobbade engelska med 7:orna #P Vi bröt arm. Evelina bröt arm med Fredrik i sjuan och när han vann sa hon:- Jag trodde du var svag! Hahaha :D Sedan hade vi gympa, gjorde någon konsig lek och sedan killerball. Sen var dagen slut! :) Nu ligger jag och tittar på vänner och äter pepparkakor. Jag vet, är en tjockis! :)

I monkväll blir det julkväll med Anna, Julia och Elin. Vi ska baka pepparkakor och ischoklad och titta på någon film. Mysigt värre!:D <3 Synd att Evelina inte kunde komma"/

Dagens kläder:
jul T-thirt från Cubus
svart kofta och jeans från Gina Tricot

Snygga dansare! :)

Hejsan alla!

Igår tränade jag igen vanlig träning för första gången på tre eller fyra veckor! :) Har varit förkyld och förra veckan tränade vi med 95:orna och hade match på onsdagen! Vi vann, 16.13!! :D

Idag var det en rätt lugn och skön dag. Först hade vi bild, redovisade våra bilder vi gjort, vilket betyder: hon tog bilderna, satte upp dem på tavlan och stälde några frågor. Inte alls svårt. Och så fick vi pepparkakor. :) Sedan var det no-labb. Där hade vi en frågesport på no och matte frågor. Jag, Elin, Linnea och Carro fick 20/35! Vi var inte jätte bra! :P Lunch, stekt fisk, helt ok. Efter lunchen hade vi so, där gick vi en poängpromenad. Jag och Evelina fick alla rätt!! Här ägde vi!! :D Och sedan hade vi kval och då tittade vi på Bridget Jones dagbok, ettan. Så det var rätt bra skoldag. :)

Följde med Louice hem efter skolan. Vi tittade på en film när vi var typ 3-4 år och dansade till Markolio och Spice Girls. Hade på oss magtröja, kjol och strumpbyxor. :P :D Vi var jätte söta! Höll på att skratta ihjäl!!! :D:D:D <3
Nu sitter jag och håller på med syror och baser. Jippi........ Ska ha diskussion på det i morgon. "/


Dagen outfit:
vinterstövlar från DNA
leggins från ullared
skjort tunika från H&M
kofta från Gina Tricot
armband från Köpenhamn :)


Kramar! :)


Linnea! :) <3

Hej! :)

Idag har jag tagit det lugnt. När jag tog en promenad träffade jag två söta, små tjejer. :) Vi pratade :) Gjorde lite no och so efter promenaden.
Var på musik- och adventsgudtjänst i Jörlanda kyrka med Anna, mamma och Kristina (annas mamma).

Tänkte berätta om gårdagen. Först åkte vi till torget och gav ut pepperkakor, glögg och sålde lotter med handbollsgänget. Fick sålt mycket, tror jag. :) Åkte sedan till mormor och morfar på julgranshuggning med hela släkten. :) Linnea var där och var jättesöt :) <3 Ska träffa henne igen om två veckor! :D



puss & kram :)

min design! :)

Louice hemma hos mig. :) Stylade henne :) Sen var hon modell för mina egendesignade kläder. Jag vet att de inte är jättefina men tycker det är kul så bryr mig inte så mycket. Visst är det roligare när grejerna blir fina, men det blir de ju inte alltid. :P Och den lila klänningen är sydd av ett par byxor, gardintyg och en trasig duschskrubb (hahahaXD) så den är inte så konstigt att det inte är ett mästerverk.










Hon gjorde ett bra jobb! :)
Kul kväll! :) <3

Ska försöka hinna skriva i morgon, annars på söndag. Har varit dålig på det denna veckan.
Puss & kram :) <3

Kevin vann idol!! Jippi! :)


Lucia :)

Har inte haft tid att skriva på länge. Förlåt :(

Idag hade vi luciatåg i skolan :) Jag var tärna. Det är lite läskigt att ha levande ljus, men i år var det ingen(!) som svimmade eller hår som brann upp! Det var bra! :) Jag och Carolina stod och var jätte nervösa. Vi darrade. =P Men allt gick ju bra som sagt så. :)
Sjöng solo, tredje versen i änglarna. :)

Himmelen ligger och slumrar,
på jordens gula halm.
Vi känner fröjd och  förundran,
för vi har kommit fram.

Stackars Caroline och Matilda, som var sjuka idag. "/ Små stackare! Saknade er, inte lika skojigt i skolan utan er! <3

Snart kommer Louice, vi ska ha liten myskväll. Baka kladdkaka, äta god tacos- mojsigojs (;P) som vi åt på Julias kalas med grönsaker och tacochips. Gott! :) Sen blir det idol och kanske film, heja Kevin! :D <3

I morgon ska vi sälja glögg på torget med handbollslaget! Kom gärna och hälsa på. :) På eftermiddagen är det julgranshuggning, en tradition i släkten. Mormor och morfar äger en skog så varje år kommer släkten dit och vi väljer var sin gran som vi vill ha i våra hus som julgran. Sedan äter vi rådjur som morfar har skjutit. Det är gott. I år ska jag och Linnea, min ett åriga kusin som inte kan säga något mer än pappa och kaka, ha ett luciatåg. Haha! XD Men har inte träffat henne sen i somras så det ska bli skojsigt!! :)

Jag har kippt mig kort! Känns skumt! XD


Puss och kram! :)

Caroline! :) <33

Sitter och chattar med världens underbaraste Caroline Hallman!! :D <3333
Älskar diig gumman!!<3333
Du betyder MEGA MEST!!! :) <33333

Titta vad söt hon är! :) <3


Annars har jag varit i skolan idag som vanligt. Hade busskul med Simon och Elin! :D
Sen åkte jag hem och latade mig med en smoothie av jordgubbar, blåbär yourgurt och banan, en pizzabulle och grey´s anatomy! Och lilla Engla!! :)
Hade egentligen inte tid med mys för är inte klar med Vasco da Gama och har spanska glosor tills i morgon! "/ Så har suttit och jobbat med det resten av eftermiddagen och kvällen. Är snart klar med da Gama och kan glosorna halft! :)
Behövde frisk luft för jag hade ont i huvudet så följde med mamma och Engla på kvällspromenaden.

Dagens kläder:
rutig tunika från JC
bruna leggins från Gina Tricot
vita benvärmare
och
korta svarta stövlar från wedins :)

puss & kram :)

Längtar tillbaka till Egypten! :)

















Min ängel just nu! Sötast är du Matilda! :) <3


Vasco Da Gama "/

Just nu sitter jag och jobbar med so om Vasco Da Gama. Han som hittade sjövägen till Indien. Inte jätteskojigt måste jag säga. Är lite efter kan man säga och allt ska vara klart på torsdag! Önska mig lycka till! "/

Idag var det skola som vanligt. Var inte riktigt mig själv idag, eller vad säger du Linnea? :P
Imorgon kanske vi får tillbaka våra no.prov! Hoppas det gick bra!! :)

RSS 2.0