You are sweet like a cookie

Idag har jag bakat fantastiskt goda kakor (som jag gav bort delvis till mamma med en söt liten lapp), degat och varit ute på promenad. Nu bär det snart iväg till stenungsund för att kolla lokalkändis-konsert. Har aldrig hört honom, går mest för sällskapsskull, men det ska bli kul!

Ha en bra fredagskväll allihop!


Kesofrulle á la Josefin


image description

God morgon goingar!

Min smarriga frukost bestod av keso, banan, müsli, russin och nötter - så gott är det! Så har avnjutit den och ser på when Harry met Sally.
Idag ska jag träna fys på förmiddag och i eftermiddag ska jag och Anna in till Göteborg. Först blir det lite shopping och vid sex har vi bokat ett bord på resturang söder för att fira alla hjärtans dag. Ska bli mysigt, lyxa till det lite med min fina vän!

Hoppas ni får en kärleksfull dag, det är ni värda!
Josefin

 


Lagom är perfekt!

image description

Grattis syrran på 20-årsdagen!!

När det är lov brukar jag alltid ha en tid där jg tillåter mig själv att unna mig och äta vad jag vill. Dock har jag svårt att sätta gränser och det blir att jag bara äter för att jag kan och inte har något annat att göra. Därför har jag bestämt mig för att köra på lagom detta lov. Äta gott, men i rätt mängd och få in lite träning också.
Så idag har jag tagit en joggingtur fram till affären där jag köpte skinka. Hehe, inte livsviktigt att ha skinkan men det gav mig motivation att komma ut och springa. Efter sex kilometer började det kännas tungt och jag märkte att jag inte löptränat på länge. Skärpning Josefin!
Så när jag kom hem var jag välförtjänst av pannkakor, mumsigt!

Kram!

 

 


All day. All night.

Hade en superbra kväll igår. Träffade en mängd nya, trevliga människor plus de underbara fem jag redan kände, och dansade tills fötterna värkte. Gick inte och lade oss förrän klockan sex, har aldrig varit uppe så länge. Dock sov jag lite i soffan innan vi gick från lokalen, hehe.
Idag vaknade jag klockan tolv, mös med flickorna innan vi tog tre tåget hem. Handlade mat med mamma på vägen hem och såg gårdagens melodifestival när jag kom hem. Tyckte Ulrik Munther var riktigt bra faktiskt!

Puss!


Everybody has a secret..

Det blev she's the man. Haha, längesedan jag såg den, men den är faktiskt rolig! Har skrattat lite här för mig själv och skådespelarna är inte så fel att se på, mums! Ett perfekt filmval för kvällen. Nu blir det att läsa lite och sedan tidig kväll för att tagga 18-årsfest för Hanna imorgon!

God natt!


Hej lov!

Äntligen säger jag bara!
Varit och tränat lite handboll och ätit goda chicken wraps denna eftermiddag, nu blir det att se någon alldeles för enkel tonårsfilm bara för att slippa behöva tänka, hehe.

Puss på er!


Ny friss


Var hos frisören idag och klippte mig och är så nöjd med resultatet! Kortare, lite mer uppklippt och luggen kortare. Blev superbra!

RSS 2.0