Veckorna som gått.

Dålig uppdatering men har haft saker för mig.

Hade en jättemysig resa till London med mamma och Emilia. Vi gick hela dagarna och såg mycket. Jag tycker London är en väldigt fin stad. Rätt vanlig men ändå med det lilla extra. ;)
På lovet åkte jag även till ullared, kollade på underbara Håkan Hellström och sista allsvenska omgången, där ifk speglade hela säsongen ungefär, 2-2. Köpte en ny mobil i söndags, xperia x10 mini som jag hållt på att fixa med under veckan. Börjar få koll på den nu, idag har jag lagt över musik till den och fixat så jag vet hur man skickar över via bluetooth. :)

I måndags på träningen fick jag en armbåge rakt på näsan. Det sa knak och blodet flög. I tisdags åkte jag runt bland olika doktorer och det visa sig vara en fraktur, man kan säga att den är bruten. :s Men var hos en specialist igår och det visa sig att jag i alla fall inte behöver operera den eftersom den inte blev sne. Det är skönt. Dock blir det inget handbollsspel på ca 10dagar... Får motionera på annat sätt. ;)

Eftersom jag nu inte kan spela sm till helgen åker jag med familjen upp till Stockholm. Så något är positivt, även fast jag helst hade velat spela... Men nu blir det huvudstaden istället och det är ingen nitlott det inte. Ska få träffa kussarna, moster, morbror och det blir även en liten träff med Sandra och Sarah. ♥

//Josefin♥

RSS 2.0