Sooool!

Hejsan!

Kom ut och sprang igår, men väldigt långsamt och kort. Hehe, men ändå! Har problem med foten ibland när jag är ute och springer, och det fick jag igår.... Inte bra.

Idag tog jag moppen till skolan, det är första gången jag gjort det. Har haft moppekortet och mopeden sedan början av oktober, men det har inte blivit av att jag tagit den förrän nu. Det funkade alldeles utmärkt!
Hade inlämning av teknik uppgiften idag, den blev väll sådär, men skit samma. Slipper spendera mer tid med den nu iaf. På hemkunskapen gjorde vi påskmiddag, mums! Det godaste vi gjort faktiskt. Min grupp gjorde räkrullar, med riktiga räkor som vi fick skala, lyxigt för att vara skolan. Fast de hade varit frysta, men ändå! De andra gjorde citronkykling med ris, bröd, kladdkaka, och skinkfrestelse. Frestelsen var riktigt god, bra gjort Emil! ;)

Kom hem kl.14.10, tjänade 50minuter på att slippa vänta på bussen. Fast om man räknar med andra onsdagar sparade jag 1h och 50min. för vi hade ingen gympa. Visste om det, det var därför jag tog moppen. :)
Så när jag kom hem tog jag minitur med Engla och hämta posten (Emilia kom ca 20min. senare och gick riktig promenad). Sen satte jag mig ute på altanen och läste kvinno orkestern som handlar om en läger under andra världskriget.

Nu ska kjag chilla lite, äta en bit paj och sen ikväll blir det träning. :)

//Josefin♥

Nu drar jag!

Kläderna är på och ipoden i öronen, redo att springa !

Den stora frågan...

Varit i skolan idag. Känner mig mycket piggare och gladare nu efter ett härligt lov som blev lyckat och det härliga vädret.
Sitter och funderar om jag ska gå ut och springa eller ej, och gör ett taktiskt drag genom att lägga upp det här. Det betyder att nu måste jag gå ut, för annars känner jag mig lat. Haha, fast jag kanske inte kommer ut ändå.... Jo, nu ska jag gå och byta om.... Tror jag... Hehe... xp

//Josefin♥

Hobbe....

Igår var det 6 år sedan vår katt Hobbe dog. Han blev 14 år och var med hela min barndom. Jag minns när pappa låg i soffan med Hobbe på magen. Båda låg där och latade sig... Han var jättemysig. :) Miss ya!


Lördag

Halloj!

Sitter här och skriver på min teknik, ovanligt... :p Men den håller faktiskt på att bli klar. Jag ska skriva lite mer, och sedan även reklektera. Detta kommer bli intressant.

Ikväll kommer tjejerna som jag träffa på berghemslägret 2008 hit! Vi har inte träffats på evigheter, och vi kommer inte vara fullt manskap idag heller. Men vi som kunde tänkte att skit samma, vi kan väll träffas ändå! Bättre det än ingenting, fast vi kommer sakna dom som inte är med... <3

Igår tränade Emilia med Engla första gången för i år ute. Och som familjens fotograf fick jag gå ut och fota händelsen. :p Ni fick ett smakprov igår med cykeln, men den tog jag när de hade tränat klart och jag och Engla tog en kortis promenad för att fota lite extra. ;)//Josefin♥ 

Retro bike


Glassar i solen !

Nu sitter jag och har det skönt ute på altanen. Tog fram mitt utebord och stolar, tog med datorn ut och sitter nu här och jobbar istället. Grymt härligt! Himlen är blå och jag kan sitta här i t-shirt! Försöker få lite färg i ansiktet och mitt hår att bleka sig. Det jobbiga är att jag ser inte vad jag skriver, haha. Men det är smällar man får ta. ;)

//Josefin♥

Någongång borde jag väll börja...

Trevlig torsdag allesammans!

Vaknade kl. 10 av att farmor ringde. Hon är en morgonmänniska som går upp vid 5, så för henne var det inte spec. tidigt. Sedan var det ingen annan hemma förutom jag och Engla så ingen svarade tidigt. Då hade jag kunnat somna om, men nu gick det inte. Det var nog ändå lika bra, behövde gå upp och få något gjort.
Åt frukost framför sex and the city, så börjar det bästa dagarna... Och äntligen fick jag börjat skriva på teknik uppgiften. Har haft den i ca två månader, men inte haft orken att sätta igång. Så nu, sex dagar innan den ska vara inne passa det väll bra! Blir lite smått trött på mig själv. Vet inte heller om jag ska skriva om bara mjölk eller fil. Det blir nog bara mjölk, fattar inte det med alla bakterier de stoppar i filen, och arla vill inte svara på de frågor jag skickar till dem. Jag fick bara andra saker, men inget svar på det jag ville ha. :s Tacka vet jag Bengt på milko. Han svarade snabbt och bra, det gillar vi! ;)
Så nu sitter jag och skriver om fodrets väg genom kons alla fyra magar. Det ska jag bli klar med idag. Ska även gå ut på promenad med hunden, och läsa lite engelska bok. Varför valde jag en FEMHUNDRATJUGO sidor tjock bok på engelska?!? Det var inte speciellt klokt, men det kan förhoppningsvis ge mig ett mvg, och den är faktiskt bra. Men jag fattar inte att det har gått 420sid. Det har inte hänt något speciellt än. Hon har mest varit hemma och legat i sängen. Hahaha, jaja. Bara jag får läst ut den. Måste vara klar på måndag, men det tror jag att jag hinner. By the way, jag läser boken watermelon av Marian Keyes.

Ni får en liten bild på mitt fönsterbräde. Det ända i mitt rum som är påskigt. Tänkte att jag fick mysa till det lite med ett levande ljus medans jag pluggar. Det går lättare då... :)//Josefin♥


Mumsigt!

Hej!

Hade en underbar helg i Danmark med tjejerna! Vi vann 3 matcher, spela oavgjord 1 och förlorade 4. Men vi var grymt duktiga och endast 8 spelare med som kunde spela. Alltid bara 1 på bänken... Vi kämpa på bra, och lyckades komma till kvartsfinal i b-slutspel. Om ni vill läsa en lång genomgång av helgen kan ni gå in på min tränare Anders blogg, han har skrivit en del kan man säga!

Idag har jag och Anna cyklat till Jörlanda, tog bussen till Stenungsund där vi träffade Jullan. Vi gick runt lite på torget och kolla. Sedan vandrade vi hem till henne. Bakade kladdkaka som blev lite misslyckad, skulle kunna kalla det kladdkakesmet med ett chokladlock. x) Spelade pictionary med Jullans syster ebba. Jag och Ebba förlora tråkigt nog.

Nu försöker jag få mig själv att börja göra teknik uppgift. :p Haha, denna kommer bli kass. Men har tänkt, det vore ju roligt att testa att få g i något också! :p

//Josefin

RSS 2.0