Sisters.



Systermys.

Först måste jag gratulera syster som tog sitt körkort idag! :D

Matteprovet var helkonstigt. Hon hade med saker som vi inte ens hade gått igenom. Jaja, hoppas att det gick bra... Tandläkaren sa att jag hade fina tänder, och att jag kommer få tandställningen inom det närmsta halvåret. Skönt, vill få den så fort som möjligt så att jag slipper den så fort som möjligt.
Innan tandläkaren hade jag en 45minuter och gick in på biblan och satte min med min laptop och historiaboken. Fick inte läst så mycket dock, pillade mest med datorn. ;)
Har nu haft en mysig eftermiddag med syster. Vi har fotat varandra och så har jag lagat mat. En nyttig pizza från vv (viktväktarna) som var inbakad med en fyllning av champinioner, paprika och skinka. Gjorde även kladdkaka för att fira körtkortet!
Nu ska jag redigera bilderna, och vrida alla åt rätt håll...

//Josefin♥

Handbollsträning.

Lagade en riktigt god mat, tandoorikyckling med ris, helt eget recept. Ska jag göra igen; gott, enkelt och nyttigt!
Träningen gick väl sådär, passningarna satt inte riktigt där det skulle för någon av oss... Får hoppas att de blir bättre till på fredag och matchen på söndag.
Imorgon är det matteprov, så ska fortsätta räkna lite precis som jag gjorde innan träningen. Önska mig lycka till!

//Josefin♥

Onsdag.




Idag fick vi våra datorer! Små, vita acers. Verkar fungera bra, men fattar inte hur man använder webcameran...
Nu måste jag räkna matte för vi har matteprov imon! :s

//Josefin♥

Nu bär det av till drömarnas värld.

Gjorde precis som jag sa, vilade. Har fått städat lite, struckit morgondagens kläder och sytt på en knapp på blusen. Dåligt att den nästan ramlade av så jag behövde sy fast den hådare när jag aldrig använt den! :s

Nu ska jag gå och lägga mig och titta klart på ett satc ansnitt, sedan blir det nog sova!
God natt.
//Josefin♥

Smidigt, verkligen....!



Skolan som vanligt. Hade svenska, engelska, psykologi och spanska. Och det var sååå nära att vi fick datorerna men nej. Ska få dem imon, men så blir det säkert inte. :p Fick jättegod skollunch, fiskgryta med smak av curry och ris. Efter lunchen var jag med söta Ida. Vi gick in och shoppade på H&M, köpte en fin mossgrön-färgad klänning på rea för 100kr! 
Åkte bussen hem och sedan var det bara att ta moppen hem, tänkte jag.... Men nej, lyckades låsa in moppenycklarna i moppen när jag skulle lägga i låsen. Kändes kanske inte som det mest smidiga... Men som tur var var jag på gott humör och skrattade åt det hela istället. Fick vänta på pappa som kom med extra nycklarna, under tiden väntade jag med de gulliga barnen på förskolan. Vi ritade fjärilar. ;)
Nu blir det bara ta det lugnt. Städa lite kanske, läsa lite eller bara helt enkelt ta det lugnt.

//Josefin♥


Nyklippt!


    tunika- ullared, sjal - indiska, väska - accent(NY!), armband - lindex

Gick bra på italienska-provet, fick mvg - 92,5/100. Men hade antecknat fel, så fick massa stavfel på buona hela tiden... Men men resultaten blev ju ändå det bästa så. Och klarade delen där läraren stod där framme och sa ord som vi aldrig hört tidigare och vi skulle stava dem, det är jag nöjd med!
På hemvägen mötte jag Louice. Så himla kul, för det var en evighet sedan.. <3 Klippte mig, man ser inte sådan stor skillnad. Det blev lite kortare, men de äckligt, slitna topparna är nu borta. Känns mycket bättre!
Nu ska jag ner till farmor och farfar för att hämta Engla.
//Josefin♥

Datorkunskap

Halloj!

Sitter i skolan och har datorkunskap, den mest onödiga kursen enligt mig. Har haft idrott där vi orgenterat, och historia där vi hade genomgång inför provet nästa vecka. Efter denna lektion blir det italienska prov och sedan klippa mig. :)

//Josefin

Himla skit !

Det gick skit för ifk. De missade en straff och då blev jag lite förbannad, sedan tog inte Sandberg en enkel boll och då blev jag så förbannad att jag behövde gå ut och springa. Sprang 3km och det gick väldigt fort. Men det hjälpte tyvärr inte så mycket, var fortfarande sur när jag kom hem... Matchen slutade 2-1, och om de hade satt straff och tagit bollen hade de vunnit! :@

Nu ska jag snart lägga mig och plugga italienska och historia. Imorgon ska jag klippa mig efter skolan, ska bli så himla skönt, det är så slitet nu.

//Josefin♥

Bokmässan.








Hade en trevlig tur till bokmässan. Det var rätt mycket folk, har varit mer, men ändå lite för mycket. :p Anna storshoppade och gick hem med ungefär 5 böcker. Själv köpte jag Camilla Läckbergs sjätte bok; sjöjungfrun i pocket och en viktväktarbok för 15kr i emmaus monter.

För dagens kläder gick jag in i pappas gaderob och lånade en skjorta. :) Har nu läst historia och kollat på malmö - ifk. Nu är det halvlek och malmö leder med 1-0... "/ KOM IGEN BLÅVITT !

//Josefin♥

God morgon.

Somnade halv 10 igår, skööönt! Sov åtta timmar och vaknade alltså halv 8. Läste då lite historia och gick sedan upp och åt frukost. Har gjort iordning mig och ska åka om 10 minuter in till bokmässan med Anna och Jullan. Jag skriver när jag är hemma igen. :)

Och lycka till pappa idag, som just nu springer Berlin maraton!

//Josefin♥

Mysig måltid med mamma.



Det blev inte gå till Anna, är så fruktansvärt trött att jag faktiskt ska bege mig till sängen... Detta beror nog på en blandning av skolvecka, sovit på luftmadrass borta inatt och på att spänningen släppt från matchen och hur mycket jag kämpade där.
Ska nog gå och lägga mig. Troligtvis läsa lite historia och naturkunskap. Och så måste jag plugga italienska som jag ska ha prov på på måndag.
Lagade iallafall en god middag till mig och mor, bulgursallad med ruccola, physalis och cocktailtomater, kycklingfilé och en sås med creme fraiche, sweet chili och ingefära. Satt och hade en mysig måltid med tända ljus och jag berättade om matchen pch mamma om loppisen som hon, mormor och morfar haft idag. Meningen var att jag också skulle varit med men jag spelade hellre match, och är så himla nöjd med mitt val!
Imorgon ska jag troligtvis åka in rätt tidigt med Anna till bokmässan beroende på när jag vaknar och kommer i säng ikväll. Hade inte tänkt åka in, för kände att jag ville vila upp mig först och så spelar ifk borta mot malmö, men tycker det är kul och är nöjd att jag ändå fått in det på schemat. Matchen börjar nämligen inte förrän halv 5 på tv så hinner hem tills dess. :)

Ni får ha en fortsatt trevlig lördagskväll ! :)
//Josefin♥

VICTORY !

JJJAAAAA!
Vi vann mot sävehof idag! Innan hade vi tänkt att det skulle bli svårt och inte bli för deppiga om vi förlorade. Det är en stor klubb som verkligen sattsar, men vi skulle gå in och göra vårt bästa. Och det blev bra! Ledde hela matchen, i halvlek stod det 13-4 till oss och jag var alldeles chockad! OCh vi fortsatte lika bra i andra och vann tillslut med 24-11! Jag väldigt lycklig! Och själv lade jag två mål, första matchen jag gjort det tror jag. Det första var mellan benen och det andra som jag är mest nöjd med var i bortre kryssen. Så himla skönt att äntligen få in bollen där. Annars är jag väldigt ducktig på att alltid skjuta i närmsta nere...

Träningen igår var bra, var bara a-flickor så det var inte så många med. Jag gillar det för då blir det mer personligt och tränarna kan säga till en vad man måste träna och ändra på. Hade en mysig kväll hos persson sedan med ost och kex och se upp för dårarna. Fick sova på luftmadrass, exakt som det ska vara, hehe, ända gången jag sovit på luftmadrass är när jag varit på handbolls- cup eller läger.

Ska chilla lite nu, tittar på coco; livet före chanel, träna italienska och troligtvis laga lite mat. Ikväll ska jag nog till Anna.

//Josefin♥

Iväg och träna.



Nu sicker jag iväg och tränar, och peppar inför imon! :D
Ha en toppen kväll allihopa!
//Josefin♥

Nu är det fredagsmyyyys


        tröja - 2ond hand, linne - Rut m. fl., skor - skopunkten, armband - vila, ring - accent

Kom med i laget till matchen imon! Blev jätteglad och hoppade runt lite ! Hoppas nu att det går bra, att vi ger allt vi har och har kul!

Sista skoldagen för veckan, hääärligt! Hade engelska, samhällskunskap och naturkunskap. Idag fick naturklassen sina datorer så nästa vecka är det våran tur, och nu är det säkert! Datorerna är på skolan och han som har hand om dem måste bara hinna ge ut dem till alla ettor. :D De är små, vita acers i svart fodral med blå dragkedja, iaf naturarnas.

Imorse när jag åkte bussen till skolan satt kvinnan brevid mig och läste tidningen och jag tjuvtittade lite för historiaboken var inte direkt rolig. Hehe, men i alla fall så var det i tidningen en annons från accent med en fin väska så efter skolan gick jag dit och införskaffade mig den. Och denna tror jag faktiskt att jag kommer behålla... :p Den är brun med både korta och långa band vilket är bra. Den är även stor så jag kan ha alla mina böcker plus datorn i!

Nu ska jag vila lite, äta middag, träna och efter träningen åker jag hem till söta Jennifer och sover över hos henne. :) Imorgon kl 12 blir det match i ica kvantum arena i Stora Höga, Stenungsunds hk - Sävehof, heja oss !

//Josefin♥

Frölunda!

Wow, frölunda kammade hem 3 poäng idag mot färjestad! Jag hejar på frölunda, och har alltid gjort, men måste säga att de har bara blivit ssämre och sämre och nu är de dåliga. För ett par år sedan tyckte jag fotboll och hockey var lika roligt att kolla på, men det har ändrats rejält och nu är det fotboll som gäller! Hockey är bara för mycket, match nästan varannan dag, och det är direkt inget plus att laget man hejar på inte spelar bra hockey....
Men nu har de bärjat en seger iaf och det är ju bra !

Sitter och väntar med spänning. Våra tränare sa igår att de skulle ta ut laget till våran seriepremiär på lördag och lägga ut på laget idag, men än så länge är det tomt. Jag hoppas verkligen att jag blir uttagen, men har inte den blekaste aning om jag kommer bli det eller ej. Jag är någonstans där mittimellan... Håll tummarna !

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa slut boken, har inte kommit dit förrän nu. Imorgon har vi sovmorgon + att det är fredag, yey!

//Josefin♥

23 sept.


               blus - ellos, jeans - gina tricot, skor - skopunkten
 
Torsdag vilket betyder tråkigaste dagen i veckan. Hade historia på morgonen och läraren bara har genomgång framme på tavlan hela tiden. Fick även reda på att till provet om två veckor ska vi läsa på ca 30sidor, niiice...
Hade sedan naturkunskap och matte. Pratade med matteläraren om att jag vill läsa ända upp till matte D. Måste nog då läsa både A och B i årskurs 1 istället för bara A, men det fixar jag nog! Sista lektionen hade vi spanska.

Fick 2 till nya tjejer i klassen, Patricia och Malin. De verkade snälla, hoppas de kommer trivas i klassen. :)

När jag kom hem, åkte jag direkt ner och jobbade, städar hos en handikappad man. Har även räknat lite matte, nu ska jag vila lite och läsa slut tyskungen, har bara ca tio sidor kvar.

//Josefin♥

New shoes.


                         tunika - H&M, kofta - topshop, skor - skopunkten

Skola idag, har haft samhällkunskap, matte, svenska och italienska. Åt lunch i naturskolan med Delnia och Mikaela från italienskan. På bilden har jag mina nya kängor, me like! Jag kanske ska köpa ett par till höstskor med lite lägre hals tillsammans med Delnia och Lanja. Om vi köper ett par var på skopunkten behöver vi bara betala för två, så delar vi på priset! :)

Nu ska jag äta lite, sedan blir det träning.
//Josefin♥

Tisdag.

Denna dagen började uselt och slutade lyckligt! Hade ingen turlig morgon kan man säga, inget fungerade... Skolan flöt på som vanligt, men fick två nya tjejer till till klassen, välkomna! Åt lunch med klassen och åkte sedan till mormor och morfar i Hindås. Jag tittade om jag ville ha något av våra gamla grejer. De ska nämligen ha loppis på lördag och sälja allt möjligt. Ni är välkomna dit, kl. 10 - 15 på Kvarndammsvägen i Hindås! :D
Åt lite middag med dem, men kände att jag inte hade lust att sova över hos dem som egentligen var planerat. Så jag tog bussen och hade tänkt att gå hem från Jörlanda (3km), men istället var Simon en ängel och hämtade mig, han och hans mamma i bil. Jag tänkte ju att han skulle ta moppen... Jag är evigt tacksam till er båda. Tycker det är helt fantastiskt att det finns så snälla människor i våran värld, du är bäst ! ♥

Nu ska jag städa mitt rum lite, och förhoppningsvis få detta till en tidig kväll.
//Josefin♥

Lasangette


Har gått och varit sugen på lasange i några veckor nu, och idag fick jag äntligen äta det. Och det var lika gott som jag hade tänkt mig. Och det är så sjukt lätt att laga, bara bryna färsen, hälla i mjölk, vatten och kryddblandning. Sedan heller man köttfärsen i formen med lasagnette plattorna och vips in i ugnen ca 30 minuter. 

//Josefin♥

 

Kanonhelg!

Wow, först vill jag bara säga TACK till Emma som länkade till min blogg, och gav mig nytt läsar-rekord! 

Hade en jättemysig helg! I lördags vaknade jag tidigt och lektelite med Linnea, innan jag åkte in till stan. Köpte en stickad tröja och ett par läckra svarta kängor. Träffade Sandra och vi gick och lunchade ihop. Det var jättekul att träffas igen, senaste gången var på Frankfurts flygplats 7 juli. 
Jag åkte hem till Bromma en liten stund. Vilade upp mig, och spela tårtspelet med kusin och moster. Åkte sedan bort till Sandra där hon bor, ungefär vid Älvsjö. Nu var också Sarah med! Vi lagade mat och spelade twister, haha. Gick sedan en liten kvällspromenad till tunnelbanan, åkte in till Sergelstorg och kollade på bio, I rymden finns inga känslor. Den var bra, kärleksfull på ett lite annorlunda sätt.


Igår åkte jag hem till Götet igen, kollade på IFK GBG - Åtvidaberg FF och blåvitt vann med 3-0! 2 mål på en minut. ;)

Idag har jag varit i skolan. Fick en ny tjej till klassen, Tove. Hade gympa på morgonen och vi var ute och sprang. Är väldigt stolt över mig själv, för jag var en av de första. När jag var mindre var jag nästan alltid sist och har verkligen förbättrat min kondition sedan jag började i handbollen. :)

Nu ska jag slappa lite, lagade lite lasange och senare ikväll blir det handbollsträning.

//Josefin♥

Across the country.

Hejsan!

Sitter i soffan hos min morbror och moster och kollar på frölunda, ser inte alls ljust ut... Hade en lång, men bra resa. Det tog 5 timmar, åkte lång omväg runt örebro/västerås... -.- Lekte lite med övertrött Linnea, min kusin som är 3år, och när de små lagt sig åt vi en god middag - färskpasta och hade det trevligt.

Imorgon blir det shoppa och umgås med Sandra ! :D <3

//Josefin

Packat & klart, här kommer jag Stockholm !

Har suttit med denna skit engelska. Det är egentligen ingen svår uppgift, att ta reda på hur valet går till i Storbritannien. Man behövde inte ens skriva ner det, utan ska bara redovisa i en diskution hela klassen. Men det är svårt att hitta rätt info, och behöver tänka mer när jag ska söka på engelska. När väl texterna kommer så är det inga problem att läsa, men ändå... Jaja, får se hur det går.

Lagade som sagt mat, pasta carbonara. Det blev gott, hade champinioner i såsen. Har även packat, för imorgon direkt efter skolan tar jag tåget upp till vår vackra huvudstad! Har köpt hem hela fruktsortimentet och ska göra en smarrig fruktsallad att äta under resan. Ska bo hos moster och kusinerna, och på lördag ska jag träffa Sandra från språkresan. Vi ska först laga mat hemma hos henne och sedan bio på stan. Jag ska även shoppa på dagen, men vet dock inte om hon följer med mig. Jag ska iaf åka ut till slussen och gå på second hand, me like!

Hoppas ni får en bra helg, jag tror svagt att jag kommer att blogga under helgen... 
//Josefin♥ 

16 sept.

Torsdagar är sega i skolan. Har historia, naturkunskap, matte och spanska. Ska gå ut på promenad med Engla nu, sedan måste jag göra våran engelskaläxan tills imorgon. Är ensam hemma så ska laga mat. Jag tycker det är kul att laga mat när det bara är till mig, och jag kan exprimentera. Idag blir det något som liknar pasta carbonara.

//Josefin♥

Is it wednesday already?!


   t-shirt - ullared, kjol - hemsydd, kasse - rock house, armband - indiska, halband - ur & penn


Skolan idag. Hade samhällskunskap, våran lärare är så tjötig. Han sa att vi skulle gå igenom en sak snabbt för vi var en lektion efter. Ändå hann vi inte ens halvvägs under lektionen. Sedan var det matte och svenska. Vi skulle skriva en berättelse och vi skulle välja bland olika rubriker. Jag valde strandmysteriet och skev om en avslutningsfest med mord. Vi skulle egentligen också ha italienska men läraren man hade hamnat på sjukhuset, stackarn....
Åt lunch med en del av klassen, sedan missade jag bussen precis. Såg den åka ifrån terminalen, himla skit! Så fick vänta en halvtimme på nästa. Men var hemma en timme innan jag skulle ändå så är inte lika förbannad. 
Till helgen ska jag till stockholm och det var tänkt att jag skulle på EF reunion, men det var ingen av de jag brukade vara med där nere som skulle dit så ringde och avbokade. Istället ska jag, Sandra och kanske några till gå på bio eller något, mycket mysigare!
 Nu tittar jag på beverly hills och ska snart laga god ost- och skinkpaj! Ikväll blir det hanbollsträning.

//Josefin♥ 

Stadens bästa lag!

Hej!

Hann inte skriva igår för jag var inte hemma. Efter skolan stannade jag kvar inne i stan. Tränade ett gympa-pass på friskis&svettis för de har öppet hus denna veckan så det var gratis. Hade tänkt äta indiskt men det var dyrt på bombaypalace så det blev ett mysigt litet thaiställe istället. Första gången jag åt det, och det var skitgott! Dit ska jag igen! :D
Sedan var det derby, IFK - gais. Och ifk vann, yey! Det kanske inte var självklart, men det blev tre poäng och det är det som räknas! ;)

Idag har det regnat konstant på morgonen och förmiddagen. Jag var tvungen att cykla i det! När jag kom fram rann mascaran och pudret var borta, tur att jag hade på mig regnbyxor och regnjacka iaf.
Har haft svenska, engelska, psykologi och spanska. Var riktigt trött och allt var bara jobbig, nu ska jag bara vila. Läsa lite Camilla Läckberg och spela the sims. :)

//Josefin♥

Läger pics.






Bilder från ett mysigt läger fyllt med kärlek och gud! :D

//Josefin♥

Läger & lagfest.

Hejsan!
Har haft ett mysigt läger med massa mysigt folk. Ikväll var det lagfest som var trevig, gjorde femkamp, charader och åt hamburgare. Bilder fr¨ån dagarna två kommer imorgon!

//Josefin♥

It's friday baby!


                         Tunika - twilfit, sjal och armband - lindex, jeansjacka - H&M


Nu är det helg!
Hade sovmorgon, och tre lektioner i skolan; engelska, samhällskunskap och naturkunskap. Vi fick en ny tjej i klassen, hon verka jättesnäll!
Nu ska jag vila och packa, åker iväg på ett litet läger med ungdomsgruppen. Ska bli riktigt mysigt, det brukar det i alla fall vara! Kommer hem imorgon, men vet inte tid så får se om det blir bloggande då.

Ha en trevlig fredags kväll och lördag kära läsare!
//Josefin♥

Rest in peace....



Jag skänker mina tankar till de två flickorna som blev påkörda och dog av tåget i Stenungsund i eftermiddags, till deras nära och kära, vila i frid.


I skolan hade vi en jobbig dag, börja med historia, matte, naturkunskap och spanska. Kanske inte de roligaste ämnena, men det funka. Åt god bulgursallad med klassen. När jag skulle gå såg jag min syster sitta och ha handledning i matte. Det betyder att läraren sitter kvar efter lektionerna ifall man vill ha hjälp. Hade ingen annat för mig så stannade också och jobbade en timme. Det var faktiskt väldigt skönt, vi var fem stycken där plus lärare. När man gör det i skolan får man mer gjort utan störande moment såsom dator, tv. Ja, ni förstår vad jag menar....
Sedan gick jag till baldershage och köpte min fiskar-/pippitröja. Den är så fin och skön! :D
Åkte hem och lagade mat, stekt potatis, morot och squash med kyckling och yourgurtsås. Det blev gott, och var riktigt nyttigt! Gick även ut på en rask promenad, det var riktigt skönt faktiskt.
Nu ska jag äta liten kvällsmacka, sedan lägga mig och sova.

//Josefin♥

8 sept.



Tack för alla gratulationer igår, hade en kanon dag! :)

Idag hämtade jag ut tågbiljetterna till stockholm nästa helg, yey! Ska dit och hälsa på kussarna och gå på reunion med folket från språkresan.
Hade samhällskunskap, matte, svenska och italienska. Fick ont i halsen igårkväll och det var verkligen jobbigt i morse. Har känt av det hela dagen, varit så tung i huvudet som man är när man är förkyld. Det är bättre nu, men är så sjukt trött att jag ska gå och lägga mig väldigt snart faktiskt. Vill bara sova. Och så kan jag inte träna idag p.g.a. förkylningen. Himla skit!

Bytte även min tygkasse som jag fick av Emilia igår. Fick med ett motiv på Håkan från det är så jag säger det-motiv, men det har jag redan på en t-shirt. Så bytte till denna. Tack syster! :) <3

//Josefin♥

Outfit 7 september.


Kavaj - 2:ond hand, tröja - Malta, skor - skoboo


IDAG ÄR DET MIN DAG!

Hihi, idag fyller jag år! :D

Väcktes av familjen som kom och sjöng för mig. Fick presentkort på intersport för att köpa löparkläder, passa perfekt, behöver verkligen kläder att springa i. Fick Håkan Hellström biljetter till konserten i scandinavium, en tygkasse med H.H. på av Emilia. Fick även en dammvippa och en middag med henne, jättebra present! Fick en berlock till mitt pandoraarmband och the sims 3 drömjobb. Ska även få en pippitröja - alltså en vit stickad med blå och röda ränder. Fick även en tårtbit i sängen för första gången i hela mitt liv. Nu känner jag att jag är erfaren! :p

Fick ett varmt grattis av klassen när jag kom, och två killar sjöng för mig. Hehe, om vi svär tre gånger på svenska lektionen behöver man sjunga. Och det fick de göra, men det var väldigt vackert! ;) Hade svenska, engelska, psykologi och spanska. Åt lunch med Ida och Ellie. Efteråt gick jag och Ida till second hand butiken Ebbe och Hilda. Testa lite roliga hattar. ;) Köpte även en fin väska på topshop, sööt!

Åkte tåg och moppe hem, har ätit lite tårta. Nu tittar jag på vänner, och ska hjälpa mamma laga mat. :)

//Josefin♥

6 sept.

            
            Kofta - H&M (ny!), tunika - twilfit, armband - indiska (nytt!), skor - skoboo, väska - H&M

Måndag, jobbigt att gå upp som vanligt. Åka tåg, och spårvagn till majvallen, där vi hade gympa. Spelade softball, som är ungefär som baseball. Har aldrig gjort det innan och det var kul! Nu kan jag regler och sånt, väldigt kul att kunna!
Hade historia, datorkunskap och italienska. Åt mat med trevligt folk från s1a. Skulle åka tåget hem, men gick till fel sida och dörrarna öppnades inte. Gick då till andra och där öppnades de inte heller! Sedan ser jag att det börjar tåget rulla och köra iväg! Blev väldigt förbannad! Tänkte att nu måste jag gå hem från Jörlanda.... Men har nummret till busschaffören så ringde henne så hon väntade på mig i J. På bussen pratade jag med Caroline, trevligt!
När jag kom hem gick jag ut med Engla, nu ska jag vila lite, sedan blir det träning. Imorgon fyller jag 16år! :D

//Josefin♥

Tack och MUMS!






Hade ett mysigt kalas. Fick sakerna jag och m&m köpte i torsdags. Den blommiga klänningen är jag alldeles kär i och skulle nog kunna stå framför spegeln och bara le ett bra tag med den på! Även den bruna blusen är väldigt fin. Fick av hans och lena presentkort och f&f fick jag pengar.
Åt tacos som alltid är gott, och tårtan som Julia gjorde var jättegod och fin! Fattar inte hur hon lyckas...! Det var chokladtårtbotten med hallon och chokladmousse, grädde och marsipan, muuuuums säger jag bara!

Nu ska jag titta lite på vänner, troligtvis ta en till tårtbit och gå och lägga mig tidigt, imon är det skola igen.

//Josefin♥

Kalashelg.


Hade en mysig kväll igår med snälla människor och god mat. Vi lagade bulgursallad och kyckling. Till efterrätt blev det gino med glass. Fick fina presenter, mest nöjd är jag med den otroligt fina ringen av Julia som hennes mamma har gjort. Satt och kolla på den mycket under kvällen och beundrade den. Fick även en fin berlock till mitt pandora armband. Sedan fick jag armband, nagellack och ett doftljus.
Sov hos Jullan på hennes sköna madrass. Åkte hem efter frukost, har hjälpt mamma lite med maten till kalaset ikväll, det med släkten. Det blir tacos och förhoppningsvis god och fin tårta från samma konditor somm förra veckan, Emilias kompis Julia. :)

//Josefin♥

Underbart vacker morgon.

Hejsan alla!

Hade en bra träning. De flesta passningarna satt där de skulle och det flöt på. Förutom på slutet då jag lyckades missa två bollar som skulle gått in... Måste lära mig att inte kolla så tydligt där jag skjuter och inte skjuta på målvakten! Till mitt försvar har jag faktiskt att Johanna är en grym målvakt, och speciellt igår. ;)

Imorse jobbade jag i 1h, haha. Städade hans hus lite snabbt, men det hade vi kommit överrens om innan. Det är väldigt fint och klart väder, kände det när jag cyklade fram och tillbaka till honom.
 Nu ska jag slå in paket(....) och sedan ska jag iväg till Stenungsund. Ikväll ska nämligen jag och min själstvilling (:p) Julia ha kalas tillsammans hemma hos henne. Vi är födda samma dag, vilket är lite kul! Först ska vi handla, sedan fixa och vid kl. 18 kommer de andra. Ska sedan sova hos henne så får se om det kommer något inlägg senare från hennes dator, eller inte.

Ha en bra lördag! :)
//Josefin♥

Friday I'm in love.

På bilden har jag sjalen jag köpte igår för bara 30kr! :)
I natt fick jag sova 9timmar, så himla skönt! Åt god frukost, måste köpa hem grovt jörlandabröd. Vi har ett bageri där jag bor där de bakar speciella brödlimpor som man inte kan köpa någonannanstans. Det är skitgott och smakade nu i morse för första gången på det grova och det var lika gott. Och det var så härligt idag för ist för att behöva cykla 3km till bussen, kunde jag gå 150m.
Hade engelska, samhällskunskap och naturkunskap. Rätt skön dag, men alla var väldigt trötta på nk:n så där blev det mycket prat. Lunchade i skolan tillsammans med tjejerna i S1a, alltså paralellklassen. :)
Åkte tåg och buss hem, nu ska jag göra klart historia uppgiften, och lite senare blir det träning.

//Josefin♥

En tur i Göteborgshjulet.




Hejsan!

Skolan idag som vanligt. Gick helt åt fanders på matten, vet inte riktigt vad jag tänkte... Kom rätt långt med historia arbetet och klarade spanskan bra. Hade även naturkunskap.
Efter skolan träffade jag mormor och morfar för vi skulle köpa födelsedagspresenter till mig! Hihi, de tycker det är svårt att veta vad de ska köpa och på detta settet blir både de och jag nöjda. Vad det blev vill jag dock inte berätta för har som överenskommelse med mig själv att trots att jag vet vad jag kommer få ska ingen annan veta det. Så nu får vänta och se tills på söndag. ;)
När vi körde ut ur femmanhuset sa mormor plötsligt; Ska vi inte åka Göteborgshjulet? Det tyckte vi var en bra idé, så vi vände in igen och åkte det. Vi hade perfekt väder, och det var en mysig liten åktur. Och Hans, jag håller med dig, Avenyn svänger mycket mer än man tror!
Efter den lilla turen åkte vi hem till M&M i Hindås och åt bakad potatis med hemmagjord räkröra, mums! Riktig lyx på en torsdagskväll! :) Ska sova här inatt, mysigt och då får jag sova lite längre, ca 30min.

Och grattis till söta Ebba som fyller år idag! :)

God natt !
//Josefin♥

Ny månad, nya möjligheter.



Träningen var rolig igår. Den var frivillig, så vi var inte så många. Vi spelade nästan hela tiden, kul! :D

Idag hade vi samhällskunskap, matte, svenska och italienska. Italienska läraren dissade mig totalt när hon fråga vilka som fyllde år i september och jag svarade, men hon sket i mig, och pratade bara om att sebastian fyllde snart år, trots att han fyller senare än mig, haha. :p
Är väldigt trött, somnade på bussen hem. Har gått en promenad med Engla, och tittat på vänner. Nu ska jag iväg och träna. :)

//Josefin♥

RSS 2.0