vatikanstaten


Häftig bild jag tog när jag stog högst uppe i kupolen till Peterskyrkan. :)

//Josefin♥

hemma igen !

Vi kom hem i natt vid 1 och då var vi dötrötta ! Har haft en underbar helg i Rom och kommer aldrig glömma det. Har tagit massor av bilder som jag ska ta och lägga in på datorn och sedan här ! :D <3

Nu blir det träning :)

//Josefin♥


se upp Rom, här kommer vi !

Nu bär det av ! I morgon bitti drar vi till Landvetter för att flyga till Rom. Mellanlandar först i Köpenhamn sedan är det Rom nästa! Är framme vid ca 12-1, så vinner hinner kika lite på staden imon med. :)

Det ska bli jättekul. När jag kommer tillbaka lovar jag att det blir bilder och jag ska försöka bli bättre på uppdateringen ! :D

Ha så bra i Sverige så länge ;)

Kramar //Josefin♥

älg !


Denna älgen stod ute i vår trädgård förrut idag. Blev lite förvårnad när jag tittade ut genom fönstret och såg honom, men det kändes skönt att det var en vägg mellan oss. Men att gå ut med Engla som jag skulle göra var inte ett altenativ. Ush, vad läskigt. Han var kvar ett bra tag, men när han började käka äppleträg så jag till honom och han gick iväg bort från tomten, men såg honom fort.
Sedan kom mamma och pappa hem och älgen hade gått så då fick jag gå ut på promenad ändå, men gick åt andra hållet. Det var bäst så. xp

//Josefin♥

dålig uppdatering

Vet att jag har varit dålig på att uppdadtera denna veckan, men har tappat blogglusten nu, men får nog tillbaka den snart. Har inte varit inne på datorn på länge, gör helt enkelt andra saker. Nnu när det är så fint väder. I går var jag ute på en promenad i en och en halv timme och innan hade jag varit ute en timme. Så totalt två och en halv timme, det var väldigt skönt ! Och den långa på kvällen gick jag med Louice och hade mysigt.
Idag var jag hemma hos Anna och hade skojigt. Vi spelade handboll och fotboll. Elin kom och var med efter en stund.
Nu ska jag titta på film och vila, för mina ben är himla stela. xp

//Josefin♥

tisdag

Hejsan !
Skolan idag, rätt segt men kul att träffa kompisar igen.

När jag kom hem tappade jag bort Engla så jag fick leta efter henne i en timme innan jag hittade henne. Var livrädd !! Ush ! :( Men som tur var hittade jag henne, med lite hjälp från Louice och några kompisar. Men vi hittade henne på altanen, hon hade väl antagligen gott runt och filurat lite, men sedan kommit tillbaka.

//Josefin♥

Nu är jag hemma

Hejsan alla igen ! Nu är jag hemma från Danmark och cupen. Det vra skitskojigt och det gick bra. I grundserien vann vi bara 1/4 men i B-slutspelet vann vi två och förlorade den tredje mot hied som är ett stort Göteborgslag, så det var inte så konstigt. Men jag och alla andra (tror jag) är nöjda och sista dagen var man helt slutkörd efter att ha spelat tre matcher. Det är tufft eftersom man ger fullt ut hela tiden och den sista tappade vi greppet om om då var det inte lika mycke ös på oss.
Den andra slutspelsmatchen vann vi på förlängning ! Det var väldigt spännande, men oerhört kul att vinna ! :D
På båten hem igår hade vi en trubbadur som spelade och vi sjöng med och hade kul, men man var helt slut, mina ögon såg helt borta ut. xp
Skulle kunna skriva hur mycket som helst men orkar inte det just nu. Får se om jag kanske skriver mer sedan.

Tack alla tjejer för en fantastiskt rolig helg och Emma, du är bäst och vi kommer sakna dig MASSOR <333

En väldigt trött //Josefin♥

danmark, here we come !

Hejsan !

Jag har haft en bra dag, mest chill ! :) Blev lite so arbete också men det måste jag göra.

Detta kanske är sista gången jag skriver för veckan, i morgon åker jag till Rödspettecup i Danmark och kommer hem sent på söndag. Det ska bli jättekul och jag är lite nervös, men jag är inte ensam med att vara det så. Julia är med mig. xp Kommer nog sova dåligt inatt, men jag överlever nog, troligtvis. Ni får heja på oss, Stenungsunds HK ! :D

Kramar //Josefin♥

sharm el sheik



Här är lite bilder från hotellet i Sharm el Sheik, Egypten. Visst ser det härligt ut ? :) Från stranden går en brygga ut över reven så när man hoppar i vattnet kan man snorkla och se massa fint. På den andra bilden är det poolen till hotellet. Vi har all inclusive, vi får alla middagar,  fria drycker, massa aktiviteter och får använda allt på systerhotellet också. :) Det kommer nog bli en skön semester tror jag.

Vi brukar alltid åka med ving, har gjort det varje charterresa, men nu ska vi åka med apollo. Har varit så nöjd med ving så nu är jag lite skeptisk mot alla andra men det är nog inget fel på apollo. Har ni någon åkt med det, var det bra ? Och har någon varit på just detta hotell, Dreams Vacation Resort eller varit i Sharm el Sheik ? Berätta ! :)
Själv har jag varit i Hurgada två gånger och där har det varit underabart ! Men nu ska jag till en annan världsdel, Hurgada ligger i afrika, medans Sharm le Sheik ligger på asiatiska sidan. Men det är bara röda havet mellan. Man kunde faktiskt se till S E S från Hurghada, och det gick båtresor över men vi gjorde aldrig en sådan.

Jag längtar ! :D

regn, packning och musik

Idag när jag vaknade var det regn jag såg utanför mitt fönster, men det är en heltokej sag för regn faktiskt. Har inte Engla som jag behöver gå ut på promenad med, ska packa inför resan imorgon och tycker det kan vara mysigt med regn någon dag emellanåt. Så nu håller jag på att packar och lyssnar på bra musik. :)



//Josefin♥

dagens som gått

Min dag idag har varit perfekt. Fick sova hur länge jag ville i morse eftersom deet är påsklov. Sedan kom Emma och vi hade det skoj. Vi tittade på halvt på HSM, lyssnade mest på musiken medans vi lagade mat. Pajen blev jättegod. :) Har börjat packa inför resan till Danmark på torsdag och fått ett påskägg av mamma och pappa. ;) Sist men inte mist har vi bokat en resa till Egypten på höstslovet ! Det ska bli riktigt skojigt ! Sola och bada med all inclusive! ;P

Ni får ha det bäst ! :)

//Josefin♥

topshop

I går la jag in en bild på en klänning och frågade vilken/vilka affärer ni tycker har bäst sommarklänningar. Sofia skrev att hon gillade från topshop, så jag gick in och tittade och hittade några fina ! :)


//Josefin♥

tisdag

Hejsan !

Snart kommer Emma och då ska vi först ut på promenad och sedan får vi se vad som händer :) Ska laga köttfäspaj också. :)

Kort inlägg, jag vet men har lite brottom xp Ni får ha en fin tisdag ! :)

//Josefin♥

ny design

Har suttit och pillat med en ny header på eftermiddagen. Är en nybörjare på photoshop så den kanske inte är så proffetionell men jag tycker den är fin! Lite vårig sådär. Satte ihop den nu efter träningen och första allsvenska matchen för blåvitt ! De förlorade tyvärr p.g.a en missbedömd straff. Det blev 1-0 till Helsingborg "/
På träningen var alla sega så det var inte så kul, vat inte riktigt vad det var med oss, hoppas vi piggar upp oss till onsdag och speciellt rödspette som vi åker till på torsdag ! :D

Nu ska jag ta och sova. I morgon kommer Emma hit och vi ska göra något skojigt.

Tack alla som varit inne och skrivit kommentar, hoppas ni fort. att titta in här ! :)

//Josefin♥

solbrillor


Nu när solen kommit fram måste man sätta på sig solbrillor. jag har ett par svarta, stora med "diamanter" runt. När jag använde dom så satt de snätt, hade repor i glasset och var inte spec. fina. Måste skaffa ett par nya och vill ha sådana som är på bilden. Har hittat ett par från h&m för 60 kronor. De ska jag köpa nästa gång jag är i stan för mitt presentkort jag fick. Tycker den modellen är jättefin och när jag ler åker de inte upp, som mina andra. ;)

//Josefin♥

sommarklänning

Den här klänningen tror jag skulle bli fin till sommaren. Kanske som avslutningesklänning. Den kommer från lindex och kostar 249kr. De kallar den gul, det vet jag inte om jag kan hålla med dom om, tycker den mer ser orangebrun ut. Gillar knapparna på den, gör den lite mer annorlunda.
 Nu längtar jag tills indiska kommer med sina sommarklänningar för de brukar vara fina. Förra året köpte jag en jättesöt som jag hade till skolavslutningen. Kan nog använda den till sommarn också. :)
Vad har ni för favvoaffär med sommar klänningar ? :)

//Josefin♥

ute i solen

Hejsan !

Första lovdagen idag ! Har varit ute på promenad med Engla, Anna och Tilda, detd var trevligt. Pratade massa skit och några skrämde upp oss och sa att det gick 4 älgar inne i skogen precis där vi gick, så hela tiden gick vi och pratade högt så att de skulle bli skrämda och inte  komma till oss. Det var faktiskt lite läskigt. jag vet att jag är feg, men jag borde inte bo ute på landet, vill bo närmare cilivisation!
 Vi mötte Jossan med hund en liten stund och gick med henne också ,men det var inte en så lång bit.

Nu sitter jag ute på altanen med datorn och kollar på bloggar, lyssnar på musik och solar. Hoppas på att få lite färg åtminstone. Det ser lovande ut så hör långt iallafall. ;)
Den fina, blå himlen :)


Vad gör ni så här den första lovdagen ? :)

//Josefin♥

armband


Visst är detta våriga armband fint ! Det kostar 79kr och kommer från bikbok. Min stil och nu när jag har börjat använda armband passar det bra :)

//Josefin♥

jeansshorts

Till sommaren ska jag införskaffa mig ett par jeansshort. Här är några fina från bikbok :)


Vilket par tycker du är finast ? Jag gillar nog mest de längst ner till vänster :)

//Josefin♥

a drop in the ocean



Jag är kär.........
//Josefin♥

resturante Tubba

God morgon alla !

Igår var vi hemma hos faster Lena och farbror Hans. Vi fick provsmaka en italiensk måltid med förrätt, huvudrätt och efterrätt. Det var gott ! :)

Idag är jag ensam hemma, för alla andra är och tittar på när Emilia tävlar i hoppning, ridning. T.o.m Engla är med så slipper allt. Började dagen med att äta macka och titta på hipp-hipp. :) Sen cyklade jag till farmor och hämtade danska pengar till resan på torsdag och sålde två kaklådor. Nu har jag bara EN kvar ! Sedan slipper jag sälja några burkar, för jag har då sålt 23 stycken och tycker andra också ska sälja. Vissa har sålt en st.....
  Nu sitter jag och tittar på reprisen av robinsson som jag missade igår :)

//Josefin♥

lunch ute i solen

Hejsan !

Gjorde iordning en smoothie och en macka till lunch och satte mig ute på altanen och åt. Jätteskönt. Imorse var det disigt, men för någon timme sen sprack det upp och nu är det helt underbart. Satt och läste och njöt av solen. :)

Nu ska jag ta en promenad med Engla, min hund och sedan ska vi i "Rom-gänget" träffas hos faster och farbror och äta och göra något skojigt. VEt inte riktigt vad. xp :)

Hoppas ni har en underbar lördag och att solen lyser hos dig med ! :)

//Josefin♥

snart rom


Om tre veckor, eller 19 dagar åker jag till Rom. Det har varit mitt drömresemål länge och i somras så pratade vi om det med farmor och farfar. Och då sa farfar att han kunde bjuda oss på en weekend dit ! Blev överlycklig ! Så nu ska hela släkten åka, våran familj med 4 personer, farmor och farfar, faster och farbror och mormor och morfar. Det ska bli så himla kul. 
Vi ska se på coloseum, pantheon, forum romanum, shoppa, äta italiensk mat och massa mer skojiga saker. Får ledigt från skolan två dagar, torsdag och fredag och sedan kommer vi hem på söndag. Det kommer nog bli jättekul. Hoppas på att det blir fint väder så man kan gå i vårkläder, kjolar och tunikor och sånt.
//Josefin♥

STÄMNINGSMUSIK



Snart böjar det ! :D
//Josefin♥

i think i love my wife

Idag bestämde vi oss för att titta på fredagsfilmen på canal+. Det är alltid någon film som har premiär och ikväll var det en riktigt dålig film. Den var helt värdelös, så titta inte på den, I Think I Love My Wife.
Den handlade i alla fall om en man som var gift och hade två barn. Han och hans fru hade aldrig sex och var oftast arga på varandra. Han träffar en gammal kompis som han inte sett på 8år. En jättesnygg tjej och de hänger med varandra hela tiden. Den kanske låter bra, men den är kass ! ;p
 Pratade innan filmen med en gammal kompis , caroline, som flyttade ifrån Jörlanda efter 4:an. Det var väldigt längsedan, men vi kanske ska träffas och prata igenom saker som har hänt och ha det lite kul ! :D

Hoppas ni haft en bra fredagskväll! :)
Nu ska jag gå och lägga mig, god natt !
//Josefin♥

IfK Göteborg !

    Gissa vad jag fick idag, mitt årskort till blåvitts hemmamatcher ! Det ska bli jätteskojigt att se. Jag brukar gå på många matcher, med Anna och när någon av de som pappa går med är borta. Då får jag deras kort och kan gå och titta. Men nu får jag gå på alla matcher. :D De behöver en ung tjej till sin grupp, den består av två 40+:are och två 65+:are och alla är gubbar. Nu har de en smart tjej med också, det behöver de. Speciellt när det gäller Stefan Selakovic, som jag gillar men ingen annan. Vi får se hur det går för honom under säsongen. :) Och sedan tror jag att Robin Söder kommer vara bra. Han är ju så söt och bra. Och från Stenungsund, eller Orust, men han spelade i SIF innan han kom till blåvitt. :)

Vilket fotbollslag hejar ni på i Sverige ? :)
//Josefin♥

presentkort på gina tricot



Jag är med och tävlar om presentkort hos gullefia på gina tricot. Tävlingen slutar idag så det gäller att gå in nu annars missar du din chans att vinna ! :D
//Josefin♥

chokladbollar


Gjorde smarriga chokladbollar, speciellt degen. Åt så mycket så nu har jag lite ont i magen. xp När jag skulle koka kaffet blev det lite fel, hällde i kaffet i fel fack så det blev väldigt svagt. Haha, kan inte göra kaffe. ;P Men det gjorde inte så mycket, smakade inte konstigt.

Här kommer receptet:
100g smör eller margarin
1dl socker
1msk vaniljsocker
2-3 msk kakao
3 msk kallt kaffe
3dl havregryn

Blanda ihop med en elvisp smör socker och vaniljsocker så att det blir pösigt. Häll i kakao. Jag hackar sedan havregrynen så att det blir mindre bitar, det gillar jag men det behöver man inte göra. Häll i det i smeten och även kaffet. Sedan gör det till bollar och rulla i antingen kokos eller pärlsocker, jag föredrar kokos. Stoppa sedan in dom i kylskåpet och låt dom stelna. :)
Så gör jag mina goda och enkla chokladbollar. :)

Förresten, heter det chokladbollar eller negerbollar ? Förrut sa jag alltid negerbollar och trodde jag aldrig skulle sluta säga, men nu säger jag chokladbollar. Men själv tycker jag inte det är fel att säga negerboll. Varför får man inte säga det när man får säga vitlök ? :P

//Josefin♥

äntligen fredag. och loov !

Nu har äntligen det efterlängtade påsklovet börjat ! Det startadee för ca 40 minuter sedan när vi slutade so:n. Det ska bli så himla gött med lov ! :D

Förlåt för att jag inte skrev igår, men var faktiskt inte inne på datorn en ända gång. Var jättetrött.

Nu ska jag göra chokladbollar och smaska i mig, hihi ! :)

//Josefin♥

fint vår väder

Idag har det varit underbart vårväder. På rasten satt vi i solen, pratade och solade. Vissa satt bara i t-shirt, så skönt va det. Har tagit kort på några vårblommor i rabatten. :)


//Josefin♥

köttfärspaj

idag i skolan hade vi hemkunskap. Vi har börjat med matlagningsprov. Man får ett kök för sig själv och får laga vad man vill med köttfärs. Annars är vi två-tre stycken i varje kök och läraren bestämmer vad vi ska laga.
Jag gjorde köttfärspaj, och fick mvg. Då blev jag glad, men den var faktiskt väldigt god ! ;D

Nu ska jag vila och träna spanska och engelska, sedan kanske laga mat och ikväll är det träning. Får se hur det går med blåsan som jag fick i måndags. Hela huden har åkt av och det gör ont när man rör på det, men det är inte så farligt.

//Josefin♥

RSS 2.0