Torsdag

Idag har jag inte varit lika energifull som igår. Har chillat typ, saknat min kompis på andra sidan atlanten mycket..
Annars flyter det på bra, lämna in första utkastet till projektarbetet igår och detoxningen går kanon. Denna salladen åt jag till middag idag!


Lunch

Rotfrukter, fetaost och grey's anatomy -har det bra!


Trapphäng

God morgon!
Sitter i trappuppgången till skolan och väntar på att första läraren kommer och öppnar. Idag känns det som jag har massor av energi och jag trivs fruktansvärt bra i min kropp. Den känns frisk och fräsch, go detox! Hehe!


Trött

Idag är jag seeg. Kan delvis bero på att jag vaknade 5.15 imorse för att prata med Ida, delvis på att jag inte äter vettigt. Dock var frukosten imorse sjukt god; banan, äpple, kiwi, soyayoghurt och hackade nötter Längtar redan till imorgonbitti, haha!
Sen hade jag bara två lektioner; matte och företagsekonomiprov. Vilket kändes som det gick bra! Jag var den första som lämnade salen, helt sjukt, har aldrig hänt förut!! Sen åkte jag upp till Stenungsund och skrev in mig som vikarie för förskolan och fritids så nu har jag även eftermiddagsjobb. Perfekt att fylla kassan med lite pengar så man kan hitta på mer roliga grejer.


Dag 1 - check!

Maten har gått bra idag! Pluggningen har också gjort det! Dock inte min tur att hitta parkering så hann inte till skolan utan åkte och handlade direkt och därefter åkte jag hem och pluggade istället. Och har fått gjort internationell ekonomi, matte och plugg inför ekonomiprovet imon så det känns ändå bra! Gjorde pumpaspaghetti med tomatsås till middag, första gången jag åt pumpa! Ganska smaklöst.. Men det var varmt, är tacksam för all mat som ska ätas varm denna veckan, det blir mycket kall.. Har frusit idag; värmt vetekudden hela tiden och gått med två tjocka tröjor inne, haha! Men är ändå fortfarande taggad så det känns bra! Är inte överdrivet energilös heller, det var en stund som jag kände av det men annars nu känner jag mig mätt ochnöjd efter middagen. Nu blir det plugg och sen sova!


Detox

Efter min pms dag igår (som var mildare än den brukar så förhoppningsvis hjälper tabletterna lite iaf!) så hade Emilia släktkalas. Mamma berättade att hon funderade på att börja med detox typ nästa vecka så jag tog och började läsa i boken om det. Och bestämde mig för att börja idag! Haha, så typiskt Josefin att hålla på med någon nyttig grej men nu när jag inte kan träna pga halsont passar det bra eftersom man inte ska köra högintensivträning samtidigt. Plus att jag hade min lilla svacka förra veckan med maten och kom inte riktigt igång med vv efter avoriaz. Behövde något nytt och spännande för motivation! Så nu ska jag bara äta massa frukt, grönt och dricka tonvis med vatten i en vecka, får se hur länge jag håller ut, haha.
Jag vägde mig dock imorse och det var första gången sen innan skidresan, alltså 2,5 veckor sedan och va lite rädd vad den skulle visa, men hade gått ned 1kg så är supernöjd!
Idag blir det två lektioner, handla mat och plugaaa! Vaknade tidigare idag för att hinna plugga, duktig tjej. Får se hur mycket det blir av den varan bara, finns ju alltid så himla mycket andra grejer att göra på morgonen!


Orkar inte göra någonting-dag

Har degat i sängen hela dagen. Orkar verkligen inte göra ta tag i mig själv. Borde plugga grymt mycket än vad jag gör, men läser iaf igenom företagsekonomisidorna. Har prov på tisdag och har inte pluggat så mycket som jag borde. Plus att jag har matte till tisdag också. Fml. Men denna veckan är ju redan körd, bara 10h kvar. Köttar nästa vecka istället!


Lycklig tjej

Jag och mamma åkte in till stan och hämtade balklänningen idag ändå! Och sen åkte vi till Nödinge och lunchade supergod sushi. När jag kom hem testade jag klänningen och den är såå fin, kan inte vara mer nöjd! Ville typ inte ta av mig dig, haha. Nu måste jag dick plugga intensivt för hela dagen har ju typ gått ich jag har inte gjort någonting.. Jaja, jag har min balklänning så är glad!


Jag har hittat den!!

Jag köpte min balklänning igår, loove it! Så himla nöjd, när jag satte på mig den kändes det bara; den här klänningen står det josefin på! Den är blå med en axel och shiffong. Ni ska få en fin bild på den när jag fått hem den, kunde inte ta med den igår tyvärr..
Annars hade jag anställningsintervju på Liseberg igår, gick helt okej, mest göad att jag tog mig igenom den. Var på uf-mässan och besökte alla goa människor som ställde ut, kollade balklänningar och fikade med bästa och saknade becka, så himla gosigt! Åkte sen ut till Emma för krök, men åkte hem vid halv tolv, körde otroligt god nattamat med grey's anatomy hemma och orkade inte gå till sängen så har sovit i soffan inatt, lol! Betydde tidig morgon eftersom det inte finns några rullgardiner. Har ätit en smarrig och fräsch frulle, funderar på att lägga mig i sägen och sova lite mer, eller börja plugga. Detta är typ den tiden jag är mest produktiv så borde egentligen plugga men vi får se vart det slutar..


Jag dör

Alltså denna eftermiddag har jag inte kunnat sluta skratta. Blev vän med några av danskarna från resan och såg då via att dem blivit taggade i bilder att jag också var med på ett antal kort. Hahaha, grymt snygg alltså! Och det roligaste är att någon kommenterade; hahahahahahaha. Hon var för sjuk! Vem trodde att JAG skulle få en sån kommentar någon gång? Så sjukt roligt! Bästa kvällen alltså!
Annars har jag plugat liiite, sovit, träffat Louice och Anna. Nu ska jag plugga lite mer. Kram


Tjejmys

Hade en supermysig eftermiddag/kväll igår. Tjöta om allt mellan himmel och jord från kl. 14 - 01, riktigt cozy!
Idag är jag dock väldigt trött, har varit på spanskan, nu är jag påväg hem. Ska plugga på företagsekonomin hemma istället och svenskan hoppade jag för där får vi inte gjort mycket. Det är faktiskt dåligt att man har lektioner som man vet innan är fett ovärda att gå på. Dock är alla mina lektioner utan matten så, inte konstigt att jag tycker det är segt att gå till skolan!
Nu blir det en promenad hem i det faktiskt härliga vädret, plugg och sovning!


Lov en vecka till, tack!

Sitter och projektarbetar. Längtar tillbaka till Frankrike och ogillar Sverige. Det är bara pissväder och skola.. Dock fick jag träffat mina tjejer idag vilket är big like och imorgon så ska jag på myskväll med taco, övernattning och hela kalaset med klassgänget så lite ljusglimtar finns det väl. Men mest av allt vill jag stanna i sängen och drömma mig bort...


Sista dagen

Ligger i sängen och lunchvilar mig. Har varit ute två timmar idag bara men det snöar så jobbigt så det är inte kul att åka i.. Sen är jag lite trött från gårdagskvällen så sängen lockar mer, haha! Hade en bra kväll. Först va jag på förfest i ett gäng danska killars lägenhet här. Det var trevligt och de var snälla. Sen gick vi till klubben och dansa och hade sköj!
Så nu återstår kanske några åk, packning, pizza och sen åker vi hemåt igen imorgonbitti. Detta har varit en av de bästa resorna jag varit på! Det har varit lite av allt; mys, familjen, träning, frisk luft, träffa nya människor, fest, restaurangbesök, sol. Massa lycka helt enkelt!


Födelsedag och solsken

Igår fyllde Emilia år så vi började morgonen med att sjunga för henne. Sen hade vi en fantastisk dag i backarna med strålande solsken i stort sätt hela dagen. Åkte en av världens femte brantaste pister! Lunchade ute med en crêpe och avslutade dagen med en fondue middag på en supermysig restaurang. Nu vill man dock inte äta ost på ett tag känns det som, hehe.


Du måste flytta på dig

Kvällen igår blev superkul! De två danska tjejerna va jättetrevliga och även reseledarna så hade det kalasbra. Gick runt på fyra olika ställen, avslutade på en nattklubb där vi dansade hela natten, hehe. Det var väldigt mycket danskar, största delen var det, några fransmän också. Jag var typ ensam svensk, men jag representerade nationen bra, lol! Först fatta jag inget av danskan men sen löste det sig fint med en go blandning av danska, svenska, engelska och alkohol, hehe. Gott folk som jag gärna träffar igen!
Idag har jag varit ganska trött med bara fem timmars sömn men har ändå varit ute i backarna och åkt. Vädret har varit väldigt varierande. Från strålande sol till tjock dimma att man såg max en meter runtom. Var i Schweiz och åkte lite idag, det är häftigt att det är samma liftsystem så man kan åka in och ut mellan olika byar och länder. Åt lunch på ett mysigt ställe och sen åkte jag hem ganska tidigt och sov en timme och badade badkar. Har ätit en mysig middag i lägenheten, nu blir det plugga lite och sen tidig sänggång.


Har det bra

Livet leker här nere. Igår va en fantastisk dag vädermässigt med strålande solsken och lite vind. Idag har det snöat hela dagen ich varit lite dåligt sikt men +2 grader och inte blåst så det har gått bra. Det har dock varit jobbigare att åka med all nysnö i opistade backar, men det betyder mer träning, hehe. Åkte sista åket idag i en svart backe, som inte va svensk svart utan franska alperna svart. Den var brantare och längre, kändes regält i vaderna! Backarna är grymt bra, det är mkt mer skidåkning istället för att spendera största tiden i liften åker man upp och så är backen flera kilometer lång, så häftigt och härligt!
Ikväll blir det barrunda för min del. Min familj är inte den roligaste och syrran är inte pepp på att gå ut med mig, men resebolaget har ett evenemang där man går runt på olika barer och får dricka för 20€. Det är jag, två danska tjejer, reseledaren som är typ 22 kanske och ett gäng från ett systerbolag. Kommer säkert bli kalaskul!


Framme!

Igår klockan halv tio typ va vi äntligen i lägenheten. Den är liten, men söt och fräsch, kommer säkert bli kanon. Gårdagens resa var seg. Det var långa köer och sista biten massa serpentinväg så det tog mer än tolv timmar. Det var så skönt att tillslut komma fram!
Vaknade nu och lyckas inte somna om. Ska snart hå upp och handla mat eftersom allt var stängt när vi kom. Sedan blir det en dag i backen! Vi köpte till internet. Det funkar på ett objekt i taget men kommer ha det ibland ändå, puh!


Halvvägs

Ligger nu på hotellrummet i Kassel. Resan har gått bra, och det känns som tiden gick fort! Va på vägen med två färjor och kissepauser 11h och det kändes verkligen inte som så länge!
Kom igång på riktigt med 50 nyanser av honom, dock gillar jag den inte så värst.. Men ska läsa slut den! Och så fick jag skrivit lite på projektarbetet också.
När vi kom till hotellet visade det sig att de hade gym så vart skuttade inte jag, hehe? Sprang en halvtimme i snabbt tempo, precis vad som behövdes efter så länge stillasittnades. Nu ska vi snart gå och äta middag.

Hur söta är inte mamma och pappa?


Looov

Ingen mer skola på tio dagar, woop! Och imorgon åker jag till Frankrike för att åka skidor och ha det allmänt bra! Åker klockan sex imorgon bitti och sover någonstans i Tyskland innan vi är framme i Avoriaz på lördag. Tror inte det finns internet på hotell/lägenheten vi ska bo på men ska försöka uppdatera er ändå på något sätt de gångerna jag lyckas komma åt ett nätverk.
Idag hade jag geografiprovet. Det gick bra tror jag ändå, kändes bra. Sen hann jag till cxworxpasset på gymmet och träffade Louice en liten stund. Nu ska jag packa klart och ladda.
Ha det bäst alla goingar!


Min semledag

Vi fick tillbaka matteprovet idag, ett poäng ifrån vg. Seegt, men det är ju typ vg så, haha!
Efter skolan åkte jag till gymmet och sprang 1h10min. - 11,62km. Grymt nöjd, har världens träningsvärk i vaderna sen igår och nu med denna också så tror jag att de dör. Kan inte stå på tå, haltar runt och knappt gå, hahaha, fail! Men värt det ändå! Träningsfreak, lite så ja, haha!
Och på vv hade jag gått ner 0,9kg denna veckan, grymt så när jag kom hem unnade jag mig årets enda semla. Från jörlanda bageri så klart, godast är dem!


Skön dag hemma

Idag har jag egentligen två lektioner men en är inställd och det är fett ovärt att åka in till stan för en lektion så är hemma istället! Har varit superduktig och gjort klart alla instuderingsfrågor till geografin, nu ska jag läsa genom alla sidor. Har även börjat packa inför fredag då vi åker till Avoriaz, är sååå taggad!! Ska även få in lite träning under dagen. Hade tänkt att springa, men det regnar så får nog bli styrka här inne istället..!


Söndag

Idag har det varit en riktigt typical söndag. Vakna halv åtta (alldeles för tidigt), gick upp och åt frukost och la mig och sov någon timme igen. Sedan gjorde jag en supergod och nyttig pizza till lunch och har under eftermiddagen pluggat geografi och hjälpt Emilia med ett engelskabrev. Alltså geografi är så dödligt tråkigt, vill bara ha torsdag eftermiddag när jag har gjort klart provet!!


Mellokväll

Hemkommen från en mysig kväll i hemkommunen för en gång skull. Var hos Annie med Jullan och vi åt tacos och kollade på melodifestivalen. Superbra kväll om man bortser från de värdelösa låtarna, skärpning! Nu ska jag sova, natti!


Helgfrulle

En av mina favoritgrejer med helgenär morgonen. Man får sova hur länge man vill, även fast jag vaknar jättetidigt och väljer att gå upp för att få en lugn stund för mig själv. Älskar att göra helgfrukost. Göra den aptitlig och massa lyx och småplock som man inte hinner på vardagarna. Sen äta den i soffan med tända ljus och ett avsnitt av någon bra serie, idag var det grey's anatomy. Jag älskar helgmornar.
Vaknade redan klockan sex och gick på toaletten och svara på ett Ida sms. Hon sa att vi kunde prata nu om jag hade tid så det gjorde vi i nästan en och en halv timme innan hon behövde lägga sig och jag gick upp för att äta min smarriga frukost.
Idag blir det plugg som gäller och ikväll ska jag till Annie med Jullan och se på första melodifestivalen, mysigt!


Hemmagjord glass & fruktsallad

Har lyckats bra idag trots suget, go Josefin! Mamma lagade en supergod fläskfilé med curry- och banansås som smakade lite som africana. Nu till sista star wars filmen har jag ätit fruktsallad med massa gottig frukt tillsammans med hemmagjord glass av jordgubbar och kesella. Gott och nyttigt!


Äntligen helg

Ligger i sängen och väntar på att det ska bli mat. Har hunger pmsen idag och igår så försöker sysselsätta mig med vad som helst utom att äta. Träningen idag hjälpte lite, körde bodycombat som är koreograferad kampsport. Haha, inte riktigt min grej kanske, men skulle ändå kunna gå på det igen. Bästa medicinen var ändå att följa med tjejerna till max och luncha! Åt nuggets som är bra lunch pointsmässigt, snabbmatställen är inte alltid farligt!
Nu blir det chill för det är helg, skööönt!


RSS 2.0