den rätte för rosing



Är det någon av er som har sett avsnitten med den rätte för Rosing? Jag såg det första och idag, såg jag det sista. Vilken timing. Det återstod två killar Hugo och Egill och båda var unga. De var de yngsta i gruppen från början och det måste skilja ca 18 år mellan dom. Hon valde i alla fall Hugo och när hon hade sagt det började de hångla med varanra och den andra som åkte ut fiick stå brevid och titta på. Det var lite taskigt tycker jag, lite profetionellt kunde de väl ändå vara, visa lite respekt till han som precis åkt ut, eller vad tycker ni?
Jag har fått för mig att det inte är så många som tittat på programmet, har jag rätt eller fel? Själv tycker jag inte det är speciellt bra program och gillar inte henne riktigt. Att jag tittade idag var för det fanns inget annat intressant, jag har tittat klart på SATC och hade inget annat jag var sugen att se så det fick bli det.
Efter programmet gick jag in på kanal5.se och såg hur det var mellan dom idag, och som det brukar bli mellan de flesta som är med i sådana program hade de gått skilda vägar. Hon hade kommit på att de var för stor åldersskillnad mellan dom. Hmm, smart........

//Josefin♥

kallt

Ush, fick gå ut på promenad med Engla. Förrut idag var det fint vårväder, men nu har det blivit alldeles dimmigt, kallt och blåsigt. Tog med mig kameran och den dog nästan för det var så kallt. xp stannade och pratade med anna och kristina ett tag och då blev det ännu kallare. Här kommer i alla fall en bild från promenaden.

//Josefin♥

tisdag

Idag var jag inte så glad. Trött och lätt-irriterad, men Jesper gjorde mig lite gladare på matten. :)

Men när jag kom hem så gjorde jag varma mackor i riktigt mackjärn, lade mig i soffan, satte på lugn muxik och läste. Jättemysigt. Sedan låg jag där i en och en halv timme, hann läsa ut min bok. Den var bra och spännande. Inte läskigt, men lite små spännande och i slutet blev det mycket kärlek, vilket är den viktigaste delen i en bok enligt mig. Vad gillar ni i böcker? :)

Men jag tycker i alla ska läsa boken ! Den heter tillsammans som jag skrev igår. :)
//Josefin♥

bagge in the school

Idag hände det något annorlunda i stora höga skolan för en gång skull, Anders Bagge kom! Ni vet när de är i idol kan man anmäla någon som är bra och de valde någon vikarie här på skolan ! Det största som har hänt oss. Fick se honom lite, men vissa vinkade han till och några fick kort på honom. Klass 8d fick vara med när de spelade in. Hon gick vidare, tjejen som sjöng alltså. :)
 
Dagen har bestått av mycket kakor. Har tagit med mig mer hem, har sålt till expeditionen och till vår spankalärare. Vi fick äta kakorna under lektionen så det var en skön lektion. Fick  veta vad olika kakor och tårtor hette på spanska. Och äta. :)

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok, tillsammans. Skönt att slappa lite efter skolan. :)
//Josefin♥

gossip girl

Sitter här i sängen och tittar på gossip girl som nu är slut. Ska gå och duscha. Sedan ska jag nog läsa lite bok och plugga på spanka och engelska. Dagen hara varit lugn och skön och slutar tidigt, så jag är laddad inför nästa vecka. Den sista innan påsklovet ! Snart är det loov ! Yey ! :D

//Josefin♥

ute och hoppar

Emilia var ute och tränade acillity med Engla så jag gick ut och fotade dom lite. Här kommer några av bilderna ! :)
 //Josefin♥

söndag

Idag latar jag mig bara. Har tittat på robinsson från igår, SATC, städat och suttit vid datorn. Har även gjort våfflor, gott ! Snart ska jag gå ner till farmor och ta betalt för kakorna hon har köpt. Vi säljer dom för skolan, ska försöka sälja till någon mer. De är dyra men goda !

Ni har väl inte glömt att rösta på mig hos sofia? Idag är sista dagen och jag tror jag behöver några röster för jag ligger inte bäst till ser det ut som. Jag är nr. 2. Så klicka och rösta ! Skulle bli jätteglad ! :D


Uppdatering:

 Nu har jag sålt mer kakburkar ! Två till faster och farbror, två till mormor och morfar och en till Louice. Sålde även till två som jag gick och knackade på hos, så nu har jag inga hemma kvar, men det finns massor i skolan som vi måste sälja.  Vi försöker nämligen komma till skarasommarland på klassresa och måste sälja många burkar. Pappa ska kanske ta med några till hans jobb också. :)

//Josefin♥

veckans outfits

   

  
  

Mina outfits under veckan, vilken/ vilka tycker du är finast? Ser lite flummig ut på 1 och fyra men det är för jag har inget smink på mig och jag var väldigt trött. xp Nr. 3 hade jag  på mig igår när gick på stan. :)
//Josefin♥

shoppingdag

Först vill jag börja med att säga grattis till min underbara Anna som fyller 15 år idag. Hon fyller moppe och byxmyndig, allt skojigt samtidigt. Dagen har hon firat med släkten. xp Söt är du gumman! :) <3
Som sagt var jag inne i Göteborg och shoppade. Började att vara med Emma en liten stund, men sedan åkte jag ut till Järntorget och gick på myrorna. Gillar second hand men är väldigt ensam om det blev min umgängeskrets så det är skojigast att  åka dit själv och kolla, för då kan jag titta på det jag vill, hur länge jag vill. Var där ett bra tag, finns juu massor att kolla på, de hade gjort en fjärde vårning med ungdomskläder, det var skojigt. Men till slut blev det en skjorta och ett skärp, 60 kronor för de tillsammans. Det är ett bra pris! :)
Sedan åkte jag tillbaka in till nordstan och kompassen där jag träffade Emma och hennes kompis. Vi gick på Gina och monki. Sedan lämnade jag dom igen, tycker det är skönast att gå för mig själv och lulla. Då kan jag titta på det jag vill och ta den tiden jag behöver. Om jag är med någon känner jag mig oftast stressad för det är jag som testar mest och har beslutsångest. xp Då gick jag till h&m och var där ett bra tag. Köpte en underbart söt kjol för 249kr, en vanlig vit kofta som man kan använda till allt. Har alltid behövt en sådan, har bara i gräddvit innan men nu en i riktigt vit för 149kr och en blå, vit randig t-thirt  eller vad du vill kalla den för 70kr. Och idag fick man 100kr i rabatt om man handlade för mer än 400kr. Det fick jag! Nice! :D
Träffade Emma med kompis igen och vi gick till eurosko där jag hittade de finaste gladiatorskorna, men de kostade 400 och det var inte äns äkta skinn och jag får skoskav av alla skor så ska vänta och se, men de var assnygga!
Testade lite joggingskor också för de jag har får jag ont i fötterna av, men köpte inga.
Nu har vi haft familjemys. Tittade på VickyChristinaBarcelona och hade alla lampor släckta. :) Ni som vet vem som åkte ut ur Robinsson säg inte det. Vi har spelat in det så ska se det imorgon. ;)
Nu ska jag sova, något som jag är väldigt förtjust av. xD
Glöm nu inte att ställa om klockan! ;)

 
//Josefin♥

earth hour

Ni har väl inte glömt bort att ikväll mellan halv 9 och halv 10 ska man släcka ner alla lampor. Man behöver inte stänga av tv:n som jag har trott utan bara lampor.Det sa de på nyheterna i alla fall. Har sett bilder från när de släcker ner Sidney och Tokyo som är före oss i tid. Sidney har t.ex släckt ner hela operan. Det är rätt inställing av en stad! Så glöm nu inte detta en timme under denna kväll. Är inte spec. besvärligt men det är en god gärning mot naturen!
//Josefin♥

god morgon sötnosar

Hejsan!
Vi kompisar från Ängelholm är här och vi ska åka in till Göteborg och shoppa lite. :) Ska leta efter skor och gå på second hand :) Så jag kriver senare, vet inte om jag är inne så jättelänge, tror inte det.

Ni får ha en mysig lördag! :)
//Josefin♥

simning och tjejkväll

Nu måste jag bli bättre på att uppdatera. Har massa nya outfits som ska in och massa annat sokj, men har helt enkelt inte haft tid. Direkt efter skolan idag åkte jag till Sundahallen, Stenungsunds badhus och motionssimmade med min syster. Vi övade på livräddning för det skulle hon tydligen göra med skolan. Jag fick vara den som drunknade, var rätt bra på det. xp Men det var kul, var jättelängesedan jag badade. Funderar på att köpa en kupong, där man får 11 "bad" för 10, för simning ger bra träning och jag åker buss gratis och hem kan jag åka med mamma. Bra motion på ett enkelt sett. :)

Nu på kvällen har jag varit med mina underbara kompisar Anna, Julia och Evelina. Gjorde tacos, åt glass, gois och pratade massor med skit! Mysigt var det, som alltid. :) <3

 Ska bara säga att jag blev utagen till Sofias tävling för min våroutfit. Tack så jättemycket. Så ni får gärna rösta på den, klicka bara här! :D

Nu blir det sängdags, är trött, som vanligt. :p
Pussar på er!//Josefin♥

inte min dag

Idag har det inte varit min dag. När jag vaknade had jag ont i huvudet och snuva. I skolan blev jag dissad av alla. Sen i mitten blev det bättre, men efter matten, då vi fick no-resultatet skönk det. Blev inte nöjd med poängen, men säger det inte för ni kommer säga att det inte är så dåligt, har väldigt höga krav på mig själv. Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, det gick väl bra. :)
Nu ska jag vila och sova, mår inte så bra. Har inga läxor förren till torsdag nästa vecka, skönt. Vet inte om jag skriver mer idag. I´m sorry.

//Josefin♥

segern är vår! :D

Idag spikade vi slutspelssegern. Spelade match i Lysekil, det är därför jag inte har skrivit något inlägg idag för jag har inte varit hemma. Matchen slutade 16-16, vi var inte jättebra, vet inte riktigt vad som hänt, vi som va så bra! Men nu spelar vi kanon på röspette över påsk. Då ska det blil åka av. ;D

Nu sitter jag och tittar på hockeyn där det inte går så bra för frölunda, det står 4-1 till HV71. "/
Hoppas dagen varit bra, i morgon har jag utvecklingssamtal efter skolan, men sen ska jag försöka få till några inlägg! :)


Kram //Josefin♥

dagens outfit


      Blus - Ellos  
Linne - ullared
Tog den när jag fota med Louice, var lite kallt, men vad gör man inte för att få en bild. xp
Med denna outfit är jag med och tävlar på Sofias blogg. Om ni också vill vara med klicka här!

//Josefin♥

betties galleria



Dessa två frukthalsband kommer från Betties galleria Det första, persikohalsbandet kostar 129kr och det vita äpplet kostar 79 kr. Visst är de fina. Tycker bara det är lite synd att äpplet har kort kedja annars skulle jag nog köpa det, älskar långa halsband, och de vita är finast tycker jag, vad tycker ni? :)

//Josefin♥

tisdag

Hej, skolan var trök idag. No och biologi på morgonen, vi ska börja jobba med droger. Jag ska arbeta tillsammans med Eliie, det blir nog bra för vi är på samma nivå. Sedan uppsatsen, fick ihop en text men vet inte om den var speciellt bra. Efter lunchen hade vi matte och kval, där jag gjorde klart min redovisning i engelskan, nu ska jag bara lära mig prata och säga allt rätt.
 Louice gick min väg och vi hämtade systemkameran och när jag följde henne hem tog vi kort, bl.a. på dagens outfit. Bilderna kommer senare för nu ligger de på pappas dator och det går inte att flytta över, men pappa ska fixa det får vi hoppas. :)
//Josefin♥

rödspette musik


Denna låten är  enligt Anna en rödspette låt. Rödspette är en handbollscup som vi spelar. Den är i Fredrikshamn och spelas under påskhelgen, så det är snart! Hade skojigt förra året, men då var jag rätt ny och var inte lika bra kompis med alla som jag är nu, speciellt Jullan och Emma. Det kommer nog bli ännu skojigare nu. Och vi SKA vinna en match. xp Så då tänkte jag värma upp känslan lite! :)

Nu ska jag gå och sova. I morgon har vi uppsats på svenskan i två timmar. Vi ska alltså sitta och skriva en text i två timmar. Får ha med oss godis för det är så länge, typ en försmak inför nationellaproven nästa år.

//Josefin♥

träning

Kom hem för en stund sedan från träningen. Springningen gick bra, känner att jag har fått bättre kondis under vintern! Det känns bra. :)
Under träningen sedan gick det också bra, förutom att jag skadade mig. Har ont i vänster sida. Har kanske sträckt mig när jag skjutit, men det är ju på fel sida, så vet ine vad som har hänt, men ont gör det. "/

När jag kom hem satte jag mig och tittade på det rafflande slutet på HV71 - frölunda. HV ledde med 1-0, men matchen slutade 1 - 3. Nu leder frölunda i matcher med 2 - 1. :D
//Josefin♥ 

Drömoutfit


Här är dagens drömoutfit. Allt är från Monki. Är vårig, passar bra idag. EN blandning av olika stilar. Jackan är lite häftig och skorna är söta, men tillsammans blir det perfekt!
//josefin♥

måndag









































Såhär såg jag ut idag. Tunkian har jag sytt själv på slöjden. Dagen var ok. Först matte, segt. Jobbar med samband och koondinatsystem, det är tråkigt. Men sedan var det slöjd och det var kul. Åt lunch, so, elevråd och språk, sen var det slut. Bussade hem och nu vilar jag lite. Sen blir det joggning och träning med handbollen. :)

//Josefin♥

gladiatorskor

En trend som började komma förra året var gladiatorsandalerna och nu i år tror jag många kommer äga ett par, en av dom är jag! :) Har inte ett par men ska införskaffa mig det så fört jag får tillfälle. Tycker de är riktigt fina och ser bekväma ut och även fast det inte är klack på dom så ser de inte för vardagliga ut, utan man kan mycket väl ha på sig dom på stan eller fester. Eller om man går ner till stranden. När som helst. Perfekt. Tror jag ska skaffa dom från hm som har ett väldigt bra budgetpris och de är fina, men får testa först och se om mina fötter också gillar dom. ;p

Här är några par som jag hittat och gillat. Vill ha i brunt, men det finns även i svart, vitt och andra färger. :)


//Josefin♥

klänning


Denna klänning finns på Gina och kostar 199kr. Min kompis Evelina såg den och blev helt kär, så blev tvungen att gå in och titta för det lät som en jag skulle gilla. Och visst gör jag det. Riktigt Josefinig. ;p Fin nu till våren och på sommarn också! :)
//Josefin♥

nu design

Nu på förmiddagen har jag suttit och jobbat med en ny header, så här blev den. Är inte jättenöjd, men nu orkar jag inte mer. Får fixa mer senare. :)

//Josefin♥

Söndag = pluggdag

Idag är det söndag och får plugga lite. Har inte lika mycket nu som förra veckan, men får göra klart engelska redovisningen och läsa inför hemkunskapsprovet. Så ser min dag ut, vad ska ni ha för er? :)
Nu ska jag snart äta en god frukost med familjen. :)
//Josefin♥

väska

Denna fina väska kommer från underbara H&M och kostar 179kr. Funderar på att köpa den, för man kan både ha den som skolväska och om man går ut. Den finns även i svart, men gillar mest i vitt. Me like! :)

//Josefin♥

fotboll, hockey och Robinsson

Dagen har flytit på. Blåvit förlorade matchen mot Kalmar. "/ Sen åt vi mat och tittade på hockey, andra matchen mellan frölunda och HV71. Frölunda vann med 2-1 så nu står det 1-1 i matcher. :D Tittade också på prämieren av Robinsson på 4:an. Det var faktiskt helt okej. Gillar inte reklamen men själva programmet var bra. Tror jag hejar på Lukas, han som vann tävlingen. Vet inte riktigt varför, men gillade hans sett. :) Var det någon av er som tittade på det? Vad tyckte ni? :)
//Josefin♥

första förlusten

Imorse var det match mot Höfers. Och vi förlorade. Med ett mål. Men någon gång måste man ju förlora också. Och det spelade inte så stor roll. Även om vi förlorar nu på onsdag som är våran sista match, vilket vi inte gör, så vinner vi slutspelet ändå. :D
Nu på eftermiddagen har jag suttit och försökt förstå mig på photoshop. Går väl framåt, men det är svårt. Det tar sin lilla tid. :) Nu snart blir det supercupen final mellan Ifk Göteborg som vann svenska cupen och Kalmar som vann allsvenskan. Den som vinner är bäst! HEJA BLÅVIT ! ! ! ! :D

Var ute och fotade lite och såg då årets första blommor, nu är det vår. I solen var det 18 grader förut. Det var rätt gött. ;)

//Josefin♥

torsk på tallin

Mina piroger tog jättelång tid att göra och smakade massor av soya, men annars var min måltid god. Vi hann äta innan alla kom och hade det mysigt. Kladdkakan var godast. ;)
Vi hade lite svårt att bestämma film, så det fick bli torsk på tallin, en gammal med Robert Gustavsson. Den var rätt seg, men en av de låtar som spelades var jag ger dig min morgon och den är ju så himla bra. Gillar mest när Håkan Hellström sjunger den men Fred Åkerströms version är också bra. Texten och melodin är ju så fin. Sedan satt vi och pratade lite och blev tidigt, eftersom jag och Anna ska spela match kl.10.10 i morgon hemma mot Höfers. Skojigt ska det bli! Vi ska vinna! :)


Nu blir det sängen. God natt på er! :)
//Josefin♥

äntligen fredag!

Idag var det äntligen fredag! Denna vackan har varit väldigt lång och seg även fast vi hade studiedag i måndags. När jag vaknade i tisdags kände det som fredag.
Idag lämnade jag in engelskan. Blev lite arg på läraren för hon tyckte det var synd att hon inte kunde rätta den innan. Störde mig, det lät som om jag hade massor av fel. "/
På svenskan fick vi tillbaka texten vi skrivit. Fick MVG. Blev väldigt stolt för jag har varit runt VG, VG+ på de senaste så är glad att jag fick det bästa! :D
Sedan på gympan hade vi vikarie, han var riktigt bra. Sträng. Fick kämpa hårt. Först sprang vi runt i salen och jägarboll sedan fotboll och handboll. På handbollen fick jag byta lag för jag var "för bra för dom". Hihi, jag är bra! :)
Nu ska jag försöka installera photoshop, laga mat till familjen och sedan myskväll med tjejerna. Trevlig fredag! :) <3 Hoppas ni får det också! :)
//Josefin♥

god natt

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Har blivit klar med engelskan. Hoppas bara nu att det har funkat med fronter så jag kan skriva ut den i skolan i morgon, men det får vi hoppas. Känns skönt att ha fått det gjort. Nu är det bara redovisningen kvar och sen grammatikprov. Vår engelska lärare kör med oss. Hon är den som gör det mest. Hon och no, men Johan, no läraren gör det änså på ett lite sjysst sätt.
Hoppas eran dag varit bra! :) //Josefin♥

tävling

Är med och tävlar på sofias blogg om ett presentkort från H&M. :)

//Josefin♥

torsdagens klädsel


Linne, korfta - gina, linne - Rut m. fl.
//Josefin♥

namnsdag

Gissa vem som har namnsdag idag? Jo, nämligen jag! :D

Idag har det varit skola. Helt ok. På gympan sista timman var jag lite övertänd. Hihi, gjorde allt väldigt mycket, men det är väl posetivt. xp
När jag kom hem gick jag ut och sprang, men har träningsverk från igår och det blev ju inte bättre efter gympan så tog det lungt. Gick ibland och sprang ibland, men det viktiga är ju att komma ut. :)
Sen har vi ätit mat och namnsdagssemlor. Nu jobbar jag engelska som ska in i morgon. Finslipar den.

//Josefin♥

tack pappa

När  jag kom hem vid nio från träningen hjälpte pappa mig att rätta engelskan, de tre första sidorna. Resten gör vi imon. Sen fick jag photoshop av honom. Åh, vad glad jag blev. Han är bäst min pappa. :D <3
Kramar //Josefin♥

träning

I måndags skulle vi ju egentligen gå ut och springa innan träningen men gjorde inte det. Idag gjorde vi det. Det var jätteskönt. Vi 4 tjejer som sprang gick ut tidare så sprang inte med killarna, vilket jag tror var bra, för då känner man sig väldigt värdelös.. Jag och Jullan sprang en lite längre runda, mest för att jag hade lust, men det var ju så skönt. Vädret var bra och jag hade ork kvar. :)  På träningen gick det väl helt ok. Efter när jag väntade på mamma tittade vi på A-pojkarnas match och jag och Emma flumma lite. Det var skojigt. Spana in de "snygga" killarna. xp

God natt //Josefin♥

dagems outfit


Kofta - H&M
Tunika - ullared
Sjal - indiska
//Josefin♥

onsdag

Idag var dagen vi hade fysik prov, men först hade vi hemkunskap. Vi gjorde potatisgratäng med fläskfilé. Fick VG+. Först var det MVG- men Lars sa att köttet inte var genomstekt, så det sänktes. Blev lite arg på honom. xp
Sen hade vi no-labb och det visade sig att johan inte var här idag, så kunde inte få hjälp med det jag behövde. Är arg på honom med! Ingen bra dag för killarna....... xp Vi hade en vikarie. Samma på labbet som senare under provlektionen.
Provet var väldigt lätt måste jag säga, det lättaste av de no prov vi har haft, men kommer jag väl få äta upp när jag får resultatet.
Nu ska jag skriva rent svenskan.

//Josefin♥

Louice + NO

Hej!
Förlåt för dåligt uppdaterande. Har så himla mycket, så har inte tid. Snart när allt börjar ta slut, alla stora engelska texter och no prov ska jag bli bättre på att uppdatera, jag lovar.
Efter plugget följde Louice med mig hem och hon förhörde mig inför fysikprovet imon, medans jag bakade scones, våran specialite. xp De blev helt ok goda. Sedan låg vi och mös och pratade, och sedan började vi flumma oss. Hade kul i alla fall, skrattade så jag fick ont i huvet. XD
När hon gått gick jag och lade mig och lyssnade/läste no. Lyssnade på det jag spelat in samtidigt som jag läste det och såg bilder. Jag är smart. Nog ett bra sätt att lära sig, men enligt min magkänsla kommer det inte gå bra, hoppas den har fel! Och är så fruktansvärt trött, ska gå och lägga mig nu. xp

//Josefin♥

träna

Nu är jag på väg till träningen. Ska bara byta om sen blir det iväg att springa och spela handboll. Varför måste vi springa innan? Tycker bara det är jobbigt att hamna så långt efter alla andra, skäms. Men hoppas på att min kondition har blivit bättre sen i höstas när vi slutade springa med laget, för då kanske jag hänger med de andra och inte kommer flåsande 100 meter efter. Hoppas Hoppas. xp
Och självklart skrev jag inte klart min engelska. Blir trött på mig själv..........

Ni får ha en bra måndagskväll allihopa! :)
//Josefin♥

studiedag!

Idag har vi på Stora Höga skolan, eller alla skolor i Stenungsundskommun, studiedag. Skönt. Vaknade tidigt, vid kvart över sju, men det var helt ok. Åt frukost, gjorde klart svenskan och HK:n. Sen gick jag och engla en promenad ute i det regniga och tråkiga vädret. Inte så trevligt, mycket finare igår. Sedan gjorde jag pannkakor som jag åt.
Nu ska jag försöka skriva klart engelskan, men bli inte förvånade om jag säger det imon också. :P Och senare ikväll blir det handbolls träning. Vi ska börja springa igen. :( Tråkigt!

//Josefin♥

trött

Är trött. Nu vid 8 ska jag titta på melodifestivalen - dagen efter och även sluta plugga för idag. :) Men imon blir skön, har studiedag. Jippie! Aldrig fel. :D


//Josefin♥


söndag

Idag har jag tittat på skidor, lagtävlingen i Åre, Sverige kom 4:a av 5, gjort no, tittat på SATC, börjat  sy på ett par jeansskjorts(går inte så bra) och varit ute med Engla och fotat i det fina vädret. Blå himmel, 6 grader och solsken. :)

Nu ska jag gör engelska och svenska. "/
//Josefin♥

varför?

Malena Edman eller vad hon hette vann om någon middas det. Fattar inte hur. Det såg så bra ut för Måns och sen får han bara 44poäng av svenska folket. Och jag kan var faktiskt delaktig i de poängen, jag och Jullan röstade röstade en gång. Då sa mäns i luren: hej det här är Måns, tack för att du gillar min låt. :) Det haed varit bättre om Caroline vann, höra hur de översatte den till engelska eller om de hade haft den på svenska i ESC. Det får vi aldrig veta.......
Är sur. Tittar på SATC för att bli på bättre humör.

Har bara två fråga. Var det någon av er som hejade på henne och vem var det som röstade på henne? Pensionärer? 9-åringar? :p
//Josefin♥

melodifestivalen

Nu går jag till vårat lilla mellokväll. Heja alla bra! xD
Kram <3

lördag

Hej!
Förlåt för att det inte har blivit något inlägg idag innan, men jag har pluggat no, sytt lite mer på klänningen jag gjorde igår. Har satt på healtherneck band på den. Det blev snyggt och då stanna den uppe också, för den ramlade ner hela tiden utan. Gick även ut och sprang en liten stund.
Nu sitter jag och tittar på, chockerande nog, SATC och ska svara på kommentarer. Middag med mamma, pappa, mormor och morfar och sen till Anna för att titta på finalen i MELODIFESTIVALEN! :D Hejar nog på Måns, men de flesta är bra, men blir inte glad om Malena eller Caroline vinner. Men kommer nog ha mysigt. Jullan ska vara med också, så det är skojigt att få vara med två sötnosar! :) <3

Hoppas ni får en trevlig schlagerkväll! :)
Puss//Josefin♥

dagens verk


Det här är klänningen jag har gjort under dagen. Började idag och blev klar också, men jobbade nästan bara med den. Hade ingen skiss eller något utan bara fria händer och min fantasi. Tyget kommer från ikea och är  egentligen gardintyg eller något annat, men inte till för kläder. xp Det kostade i alla fall ca 8kr och man kan säga att klänningen kostar 10kr med trådar och sånt. Billit och bra. Är nöjd, har blivit bättre på att sy kläder på egen hand. Men så tycker jag ju att det är himla skojigt också ! :D

//Josefin♥

fredagens klädsel

Förlåt för den smutiga spegeln.
Dödskallelinnea - gjort själv
Svart linne (under) - Rut m. fl.
Kofta - gina
Skärp - lacoste
//Josefin♥

fredag. äntligen!

Hejsan! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har gjort annat. Först skolan som vanligt. Fick tillbaka matteprovet, fick MVG. Det var bra men inte så bra som jag hoppats på. :) Sen hade vi engelska, svenska, spanska och lunch på förmiddagen. Sen var det gympa där vi hade styrka och yoga. Rätt bra, men det är roligare med bollsport eller något sådant. Vi var 6 av 16 tjejer som var med, dåligt. Många hade "glömt" och sen var några sjuka. På so:n sedan började vi titta på Oliver Twist.

När jag kom hem började jag sy en ny klänning. Är i sytagen. Det är det ända jag gör, förutom läxor och medans jag gör det lyssnar jag antingen på ipoden i högtalare, melodifestivalsskivan eller tittar på SATC. :) Fick låna eurotrip av Viktor idag också så den tittade jag på. Den var rätt bra, typisk amerikank. :)
Mys middag med Emilia och pappa och sedan tittade vi på två avsnitt av vänner. :) Nu blir det fortsätta sy och titta på slutet av let´s dance. :)
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll :)
//Josefin♥

vidare till semifinal!!!

Idag gick frölunda vidare till semifinal efter att ha slagit luleå med 1-0. Det var en spännande match och satt och var nervös, men den slutade bra! De vann med 4-1 i matcher och nu spelar de inte nästa match förren på torsdag och vi får se vilka de möter. Tänk om de går vidare till final, det hade varit kul! :D
Nu ska jag sova
God natt igen //Josefin♥

SEMLOR OCH VARMCHOKLAD

Sittrer här i sängen och tittar på hockey, men snart ska jag, syster och mamma mysa lite med semlor och varmchoklad som dom var sugna på, och vem tackar nej till det? Gott är det. ;)
Ska försöka läsa lite no också innan provet i nästa vecka.

Ni får ha en fortsatt bra torsdagskväll. :)

Puss, kram och god natt //Josefin♥

follow the white road


engla

Min sötnos som var ute och busade i snön! :) <3

            

//Josefin♥

snö


Det blev snö kaos över Göteborg och Stenungsund idag. Det gillar vi inte. I morse var det klart, men sen fram åt tolv började det snöa massor och nu ligger det ett tjockt lager.
Det var ju inte detta vi vill ha nu, det ska ju bli vår med sol, blommor och grönt!
Tog kameran och gick ut och tog lite bilder. Några kommer här! :)

//Josefin♥

cafeterian

Idag har jag stått i skolans kafeteria med Linnea. Vi sållde massor och när vi räknade första gången så saknades det typ 300kr. Då hade vi fått betala 100kr var, men vi räknade igen och då stämde det. xP
Gick ifrån och gjorde matteprov på sannolikhet. Det var lätt och hoppas på mycket poäng, MVG. Får veta det imon. :)

När jag kom hem gjorde jag klar klänningen, den blev faktiskt bra! Är nöjd. Kanske inte jättefin med färger och tyg, men kanske till en varm sommardag. Får se om jag använder den............  Bra att träna på i alla fall, lärde mig nya saker.:D

Lagade mat till mig och mamma också, paj med skinka, tomat, paprika och kesella. Den var god. Gjorde en vitlökssås till. Mums! :)

//Josefin♥

sy och engelska

Hej!
Kom hem från skolan vid tre. Har haft en bra dag. Gjorde piroger med köttfärs fyllning på hemkunskapen. Jag var med Lars och våra blev fina och goda, MVG enligt mig. ;) Hade no-labb, no och massa håltimmar så det var skönt. På no:n gick vi igenom vad vi ska ha på provet om en vecka. "/

När jag kom hem fortsatte jag att försöka sy en klänning som jag började med igår. Det går faktiskt bra och än så länge ser det ut som den kan bli fin, men det är långt kvar. Och man måste misslyckas 1000  gånger innan man lyckas. Jag har misslyckats sådär 10 grånger än så läänge. 9990 kvar....... xD Jobbar även engelska som ska vara klar på fredag. Får se hur bra den blir, men den blir klar. Det har jag bestämt!

Senare ikväll blir det träning :)

//Josefin♥

vanessa hudgens



Måste bara säga att denna outfit som Vanessa har är underbart fin tycker jag. Sött rött linne med matchande röda skor. Sådnana skor skulle jag gärna vilja ha. Någon som vet liknande någon stans? Sen de grå jeansen, väskan och matchar med armband. Me like. :)

//Josefin♥

dagens outfit

 
Tröja - cubus      
Jeans - gina tricot

Valde att ta på mig detta för det passade friluftdagen. Tröjan använder jag inte så mycket, så den är jag inte så rädd om och jeans. Bra blev det. Och så passade halsbandet bra i v-ringingen. Enkelt men ändå snyggt. :)

//Josefin♥

blusar



Var runt och tittade lite och hittade dessa fina, våriga blusarna. :)

Vilken tycker ni är finast? :)

//Josefin♥


friluftsdag

Hej!
Julia kom och hämtade mig vid 20 över 10 och vi åkte till bussen. 319 kom och det stod att den gick till nösnäs, men det gjorde den tydligen inte. Och chaffisen var en surgubbe, blev skitsura, men som tur var kunde Evelinas mamma köra oss.
Sen när vi väl kom fram bowlade vi, det var skojigt. Åt lunch i cafet, en hamburgade delade jag och anna. Sen sköt lite. Det var inte lika kul som att bowla. Fick sluta vid kvart i två och då tog vi bussen hem. Haft en kort och bra dag. Nu har jag vilat. :)

//Josefin♥


god morgon tisdag

Sitter här och äter frukost och kollar på SATC. Mys. Vaknade vid tjugo över åtta. Väldigt skönt att få sov ahur länge man vil. Det gillar vi. :)
Nu blir det göra sig klar, gå ut med Engla och sen kommer julia och hämtar mig vid lite efter 10 över 10. :)

Hoppas ni får en bra dag! :)

Kram //Josefin♥

vinst

Nu har vi vunnit alla 6 matcher vi spelat och har två kvar. Det ser ut som en vinst i B-slutspelet. Det är handboll jag spelar för er som inte visste det. Och det har stärkt laget. Vi är bäst! :D
För mig gick det inte 100, men det skiter vi i. Det viktiga är att laget vinner. Det är ju faktiskt en lagsport.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok. Är inte på mitt bästa humör, lite små grinig, vilket jag inte borde vara, en så är det ibland. Får vila upp mig till i morgon då jag inte börjar förren 11. Har nämligen friluftsdag, ska bowla och skuta med luftgevär. Ska bli helt ok, sluter sen vid 2 så kort dag. Me like! :)

Gos natt på er alla söta //Josefin♥

dagens outfit



tunika - ullared
sjal - lånad av mormor ;)
bruna leggins (syns knappt) - gina
armband - indiskka

//Josefin♥

måndag

Hejsan!
 Skolan idag, skojigt att träffa kompisar igen. Det andra var inte lika skoj. Evelina och hennes lillasyster gick av vid min hållplats och sedan gick vi in och hämtade Engla så följde vi dom hem. Mysigt. :) <3
Ska nu börja plugga, mycket  och snabbt hade jag planerat. Sen ikväll blir det match mot Svanesund hemma. Ica kvantum arena kl. 19.30, kom gärna och titta! :)

P.S Fick tilslut 74st läsare, jippie!! :D

//Josefin♥

Nytt rekord


Har fått nytt tittarrekord idag! Från 59 till 63 stycken. Är glad. Och igår hade jag 11 stycken. Hihi, stor höjning. Tack alla som läser min blogg och hoppas någon fortsätter läsa den. :D
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa eller titta på SATC, får se vad det blir. :)

Pussar//Josefin♥

regn och rusk

Det har slutat regna nu. Det har varit konstigt väder i dag. I morse var det nästan snöstorm sen började det regna och nu kom solen fram ur ett moln, men bara för en liten stund. Gick ut och fotade lite för solen lyste på ett häftigt sätt (och jag ville slippa plugga lite) Här kommer några bilder. :) 

                

//Josefin♥

pluggar

Hejsan!
Har suttit hela dagen och pluggat med engelska texten. Ska vara klar på fredag, jag har skrivit ca 2 1/3 och det ska helst vara 4-5. "/ Skriver om en resa till Montreal. Är det någon som varit där och kan säga något intressant som jag kan skriva? Behöver lite hjälp! xD Som tur är det inget fint väder ute så har ingen lust att gå ut direkt, bara regn och rusk. Ingen toppendag om man säger så.........

Bild från igår morge innan vi åkte hemåt. Himlen hade sån fin färg. :)


//Josefin♥

Årebilder

Här kommer några av bilderna jag tod i Åre! :D

Bild från tisdagen då vi hade finast väder, bara vit snö, blå himmel och stor, varm sol.

Bild på beget mitt imot Åreskutan :)


//Josefin♥

Hemma igen

Nu har jag åkt bil sedan kl.7 då vi lämnade Åre. "/ Tråkigt, men lämnar med kul minnen och massa skoj. När vi kom hem vid 6 var det regn och rusk. Gick in och packade upp och städade med en gång. Är impad av mig själv. Min resväska brukar annars ligga utspridd på golvet i en till två veckor efter hemkomst för jag är så lat och så behöver man vissa saker från den så då hamnar allt annat på golvet sefter man har rotat, eftersom det man vill ha självklart ligger gömd längst ner.xD
Lägger ut bilder från Åre i morgon lovar jag så glöm inte att komma in och titta då. :D
Tittade sedan på melodifestivalen. Jobbade upp låtarna på hemresan. Köpte nämligen skivan på första statoil mack, så nu kan jag nästan refrängerna på alla låtar. I alla fall hälften. :) Om det är någon som inte tittade på det gick Sara Down Finer (stavning?) och Caroline af Ugglas vidare. Saras låt tyckte jag var bra redan innan och Carolines har faktiskt växt. Har blivit bättre enligt mig, men tyckte Star pilots var bättre som hon "duellerade" mot. Men låt henne inte vinna! Så bra är hon inte!!! Tycker hela konceptet andra chansen är för rörigt och konstigt, blir för mycket men det är bra för artisterna som går vidare. :) Sofias grekiska låt alla blev internationella juryns val. Det tycker jag är fel för enligt oss, svenska folket, kom hon typ 7 eller 8.
Nu blir det läggdags, är trött. Herrigud klockan är tio på lördagskväll och jag ska sova, men har inte något bättre för mig så då kan man lika gärna vila upp sig inför morgondagen som blir plugg rakt igenom. Hade jag tänkt..............xD

Puss//Josefin♥

last day in the slopes

Idag var det sista skiddagen för denna gång. Känner att det räker nu så det är inte jätte ledsamt, har blivit trött och ont i hela kroppen, men har haft jättekul! Och idag var inte snön så bra heller, mest isbana.
Nu blir det städning och vila upp sig inför hemresan imon då vi åker runt 7 tror jag.

//Josefin♥

chokladfabriken!

Idag efter lunch åkte flickorna (utom lill Linnea) till Åre chokladfabrik som ligger lite utanför björnen. Fick provsmaka lakriskola med chokladöverdrag och blåbärstryffel. Lakrisen var väldigt god men vi köpte blandstrutar som vi ska smaska i oss någon gång snart för de är godast när de är färska. Jag gillar nog mest helt vanlig ljus och mörk choklad inte med massa andra smaker, de blir bara lite udda eftersmak men det är skojigt att testa ibland. Till pappa köpte vi struten tycker om dig med mörk och ljus choklad, den tror jag är god. Hoppas på att få smaka lite från den. ;)
Varje strut kostade 45kr och om du åker till Åre tycker jag du ska åka dit. 
Choklad är gott! :D
                              
Åkte skidor på förmiddagen och på eftermiddagen gjorde jag matte hemma i lägenheten och passa linnea.
På kvällen gick vi ut på torget och köpte en disktrasa som det stog man blir som man blir oc jag blev jättesöt och med en hund på. Hur söt som helst! Tänkte på Engla när vi köpte den. :)
Nu sitter vi och skäms över hur det går för frölunda. Ligger under med 5-1 i första slutspelsmatchen mot Luleå. Dåligt... :(

//Josefin♥


dag 4 i Åre

Hajjol, sitter här i soffan och tittar på semestersvenskar och äter marängswiez. Åt ute på resturang, lilla krogen, jättemysigt var stället. Åt en fantastiskt god pizza.
Innan åkte vi skidor först där vi brukar, sedan åkte vi till björnen och kollade in det gamla området vi bådde i för 2 års sedan. Nu bor vi väldigt mycket bättre och backarna där är väldigt mesiga. Fast det är ju barnområdet. Nu blir det mys. :)

//Josefin♥

underbart väder

Idag har vi haft fantastiskt fint väder här uppe, men varmt. 0-6 grader. Men backarna var väldigt sköna och snön glittrade. Tog bilder men har inte lagt in det än på USB minnet så dom kommer kanske imon om jag är mindre trött då. Lunch åt vi ute i backen vid rödkulla. Åt bakad potatis med skagenröra och kanelbulle till efterrätt. Satt ute på uteserveringen i solskenet. Mysigt! :)
På kvällen gick vi till torget eller vi bor på torget, men gick in i affärerna bl.a. Peak Performance som kommer här ifrån. Det tycker jag är lite kul. Köpte ingete där efttersom det är svindyrt, men köpte ett hårband man har ute, som en mössa från everest för 99kr. :)


//Josefin♥

pjäxvärk

idag blev det slalom på förmiddagen och längd på eftermiddagen. Har fortfarande ont i vaderna efter pjäxorna. Och nu även skoskav efter längd pjäxorna.Vilken tur jag har. :P
Men det är  bra annars, fick lite tid på eftermiddagen för att pluggaså nu har jag mindre kvar att göra, se allt posetivt. xD

Nu blir det snart sova, är jättetrött på kvällarna, men först titta klart på charter hjältar. :)

Kram //Josefin♥


söndag

Hejsan!

Har haft en underbar dag. Det är jju söndag och för de flesta är det bytesdag idag, så det har varit jättelugnt i backarna. Och vädret har varit bra. Nästan inte blåst alls, snöat lite och moln på förmiddagen, men det sprack upp ssen efter lunch.
Kommer ha träningsvärk imon känns det som. xD Och vaderna är umma för pjäxorna sitter så hårt, men har haft en kanon dag. :D

Nu blir det tacos och mys. :)


Bild från imorse när det var molnigt, men inte jättefarligt, man såg ändå.


Nu i eftermiddags, bättre väder.

//Josefin♥

RSS 2.0