Moget2014

Dagarna rullar på och jag fortsätter att hänga med. Är fortfarande i fas med boken, håller på att göra övningsuppgifterna för en andra gång och känner mig inte lika panikslagen idag som jag har gjort innan tentaveckan andra kurser. Fick godkänt på makrotentan vilket betyder att jag klarat den första terminen utan underkänt med sinnet i behåll, wiho!

Men bara för att jag är duktig student betyder inte det att jag även njuter av livet. Förra fredagen var vi (aka Emma, Hedda och Linda) på dancin dingo och tjötade, spelade biljard och dansade. Mycket trevlig kväll, älskar det stället alltså, fantastiskt! I onsdags var vi på puben och åt middag och socialiserade oss lite innan vi åkte hem till L och kollade på paradise hotel finalen. Alltså usch, vi var inte glada. Men Aina kommer för alla vara årets vinnare, trots att hon inte fick en krona. 
Igår var en fullspäckad dag med först brunch på liseberg heden. Mamma fick det av mig i födelsedagspresent och det var mysigt. Och gott. Sen hem och tog en powernap innan jag åkte ut till kärra (skypeandes med saknade Becka som klagade på mitt dåliga bloggande, haha. Det är bra, behöver påminnelse ibland.) där Lisa hade hemmafest. Det var trevligt, men det kändes inte riktigt som någon var speciellt taggad. Det dår go:et infann sig aldrig. Men det var trevligt ändå. 


Genom hela tiden jag har skrivit inser jag att jag hängt för mycket med Linda för varje gång jag ska skriva "var" så tänker min hjärna "vart" med hennes härliga östgötska, haha. 

Nä, nu ska jag läsa mikroekonomi, puss på er!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Tack, vi hade en mysig Brunch mitt hjärta <3<3

2014-02-20 @ 08:22:31
URL: http://pastamedpesto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0