Match mot kropps

Hejsan!

Hoppas dagen varit bra. Det har min varit, som den brukar när jag har fått spela handboll! ;) Spelade match hemma mot kropps. Det är ett riktigt bra lag, och vi visste att vi skulle få kämpa. Och det gjorde vi också! Efter 1:a stog det 8-10 till dem. När vi gick in igen tappade vi och när tränarna tog timeout så låg vi under med 13-19... Men då vaknade igen och de vann bara med 21-23! Så vi gjorde en grym insatts och är nöjd. Hade velat trycka in en boll i mål också, men sparar dom till rödspätte nu istället.

Eftermiddagen har jag laddat över musik till mobil, mp3 och ipod, kollat handboll där drott vann över Alingsås. Max som spelat i shk var med och spela, vilket alltid är roligt! Farmor och farfar kom även och hälsade på och åt här.



Nu ska jag kolla på jakten på julia och släcka alla lampor, det ända som jag har på är tven. :)

//Josefin♥


Kommentarer
Postat av: FATMA | sångerska

Svar: Vi har sista omval 1 April.. :P

2010-03-27 @ 22:07:17
URL: http://fatmas.blogg.se/
Postat av: tessdav

sv: Igår hade vi... lite över 1200:)



Har du möjligtvis lust att lägga upp ett inlägg och promota vårt bidrag? =) hade varti jättesnällt! här är länken: http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=FJndsLpGG9UXFX07XDtKD6oe#bikiniGalleryt

2010-03-28 @ 12:06:53
URL: http://tessdav.blogg.se/
Postat av: FATMA | sångerska

Svar: Jag valde bara någonting så jag kan ändra den 1 April. Jag valde handverk (frisör), och estet.. Men som sagt det var bara random.

2010-03-28 @ 12:08:03
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0