mina chinos

Tisdag idag då. :) I natt fick jag sova nere i soffan och sov hela natten vilket var skönt, kände mig utvilad när jag steg upp kl. 07.50.
Idag var jag på Östermalm och arbetsdagen började med möte med alla som satt på detta kontoret och sedan ett med kundtjänst precis innan öppningstid. Fick stå och titta lite vad de höll på med i kassan och äta lunch, thiamat, på förmiddagen och på erfetermiddagen fick jag gå upp på kontoret och se vad dom höll på med. Det var intressant, lärde mig nya saker. :) Fick sluta fyra så gick på stan en liten stund och köpte mina efterlängtade chinos i beige. Är så himla glad !!! Och hade tänkt att köpa en skjorta också, men den jag sätt fanns inte så det finns nog i GBG. Vi har så himla mycket bättre utbud på västkusten. xD

När jag kom hem blev det lite bus med Linnea och en liten jogging tur faktiskt. Känner mig stolt eftersom jag är här uppe, men det behövs ju eftersom jag inte kan träna handboll under veckan. Duschade och åt middag, köttbullar med mos, och nu blir det mys och sova. :)

Får tänka lite extra på mamma som får stå i bollhallens kafeteria i kväll alldeles själv. När jag pratade med henne hade hon stått en timma och det hade kommit två kunder så det var rätt lugnt.

I morgon blir det Rissne.

//Josefin♥

Kommentarer
Postat av: Susanne

Kikar in igen! Ja beige chinos är fina! :) Jag har ett par liggandes i garderoben (helt nya) lite dålig på att använda de, kan man ha strumor till de?? Hehe

Kram

2009-02-18 @ 11:35:08
URL: http://foreigncurrency.blogg.se/
Postat av: ina

hello! kul att du hittade min blogg. jag går på jätte lågvarv med bloggandet av flera skäl. men kom gärna och kika in när du har tid:) hälsn.

2009-02-18 @ 18:13:28
URL: http://iinaa.blogg.se/
Postat av: Emma "Miss Perfect"

sorry att jag svarar så segt.

tack så mycket :)

ha en underbar dag kram :D

2009-02-19 @ 10:47:23
URL: http://emmsanatpea.blogg.se/
Postat av: a

roligt att praoa, vill också det:)

allt bra annars då?

kram! :)

2009-02-20 @ 10:02:17
URL: http://aalexandranilssson.blogg.se/
Postat av: Rosha

Jätte fin blogg:)

2009-02-21 @ 20:01:43
URL: http://peersianbeauty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0